Κυτίο παραπόνων (για Cosmote TV)...

Να λείπουν οι αναφορές περί επαρχίας ,Κρητης κτλ.Το θεωρώ προσβλητικό,ακόμα και ως σχήμα λόγου.Παρακαλώ τους συντονιστές να μην αφήνουν να περνούν τέτοια μηνύματα.

Δεν ήταν υποτιμητικό παιδιά και εγώ επαρχία είμαι απλά στηρίχτηκα σε κανάλια που έχει αποκλειστικά για Κρήτη για να δώσω την έννοια ότι κυρίως οι μεγαλύτεροι σε ηλικίας τα βλέπουν αυτά και δεν τους πειράζει αν είναι 1mb bitrate η εικόνα. Ήξερα τι πλήρωνα αλλά δεν γίνεται να προσθέτουν συνέχεια sd τοπικά κανάλια εις βάρος των καλών HD καναλιών που αξίζουν στο πακέτο. Ο ΟΤΕ κάνει τη δουλειά του και πουλάει παντού αλλά εις βάρος των ανθρώπων που θέλουν να βλέπουν HD ποιότητα στην μεγάλη τηλεόραση που έχουν.

Απόλαυσα εικόνα χθες στα HD της digea.

Send From Note 3 With S8 Port Rom

Ωραια αφου λυσαμε το θεμα επαρχιας ας λυσουμε το θεμα Οτε.Υπαρχουν ανθρωποι που αναγκαζονται λογω δουλειας να μετακομιζουν απο το ενα μερος στο αλλο στην χωρα μας και πιστευω οτι καλα κανει και βαζει τοπικα καναλια για ενημερωση και οχι μονο.προσωπικη μου αποψη.

Ειναι φανερό πως δε υπηρχε προθεση, ειναι ξεκαθαρα παρεξηγηση. Μην δωθεί συνέχεια επι αυτού. Το μηνυμα αφορουσε την ποιοτητα εικόνας, οποτε ας μεινουμε σε αυτό.

Πάντως η εικόνα των cinema είναι άθλια...στο cosmote go είναι καλή!(στη ρύθμιση 720p).

....πολύ ωραία. Χάσαμε τα τουρνουά grand slam, δεν είδαμε και το τέλος του αγώνα του Τσιτσιπά. Αναβάθμιση....

Καλησπερα παιδες. Ειχα αρκετο καιρο προβλημα αλλα δεν εδινα σημασια γιατι δεν το εκανε συχνα. Το θεμα ειναι το εξης. Μονο στο cosmote sports 4 η εικονα ειναι χαλια με διακοπες λες και η συνδεση με τον δορυφορο ειναι κακη. Αν οντως ηταν κακη λογικα θα ηταν και για αλλα καναλια σωστα; Ολα τα αλλα παιζουν παρα πολυ καλα και με πολυ καλο σημα. Εχει κανεις καμια ιδεα τι παιζει;

Sent from my thor using Tapatalk

Προσπάθησε από τις ρυθμίσεις να αλλάξεις αναμεταδότη, αν είσαι στον 1 άλλαξε το στο 2 η στο 3 και δες αν αλλάξει κάτι.

Να ρωτήσω, έχει μειωθεί η ποιότητα εικόνας;;Είμαι με ευρυζωνικό VDSL 30 HD ενεργό.Νομίζω ότι τα cinema είναι στα όρια του μη HD...Το ίδιο και το BBC EARTH κλπ...με speedtest συγρονίζω στα 27 και με ανοικτό το δέκτη στα 24.Εσείς τι λέτε;

Δεν έχει μειωθεί το bitrate, το περνάω από switch με ξεχωριστό vlan πάνω στη 4 του router και είναι γύρω στα 8-9 Mbps το Bitrate. Δεν βλέπεις πραγματική ταχύτητα στο speedtest.net λόγω overhead.

Τώρα που βλέπω F1 στο Sport5 ίδια τη βλέπω, θα ρίξω και μια ματιά στα υπόλοιπα.

Οκ.Υπάρχει πιθανότητα, να έχει απενεργοποιηθεί σε εμένα, το HD?Στο ΜΥ ΚΟΣΜΟΤΕ είναι ενεργό...

Όχι, εάν είχε απενεργοποιηθεί η υπηρεσία των HD θα αποκτούσε 2-3 βαθμούς μυωπία κατ ελάχιστον η εικόνα :D

Μάλιστα!Θα έπαιζε σαν το Εpsilon,εε;;χαχαχαχα
Ρώτησα για την εικόνα, γιατί μου φαίνεται κατώτερη, από το STAR HD!

Προσπάθησε από τις ρυθμίσεις να αλλάξεις αναμεταδότη, αν είσαι στον 1 άλλαξε το στο 2 η στο 3 και δες αν αλλάξει κάτι.

Καλημερα φιλε μου. Θα το δοκιμασω το βραδυ αυτο. Το ζητημα ειναι οτι και πριν απο τον αγωνα του Ολυμπιακου αλλα και μετα δεν ειχε προβλημα με διακοπες το καναλι.
Μονο οποτε εχει αγωνα του Ολυμπιακου στο μπασκετ (ή της ΑΕΚ) που μου το κανει αυτο.
Για να καταλαβεις το βραδυ που ειχε NBA επαιζε κανονικοτατα χωρις καμια διακοπη.
Ειχα παρει και τηλ χθες στο Support και μου ειπαν οτι το προβλημα ειναι σε εμενα μαλλον και με εβαλαν να κλεισω τον αποκωδικοποιητη απο το κουμπι απο πισω και να το ξανανοιξω μετα απο λιγο και η αληθεια ειναι οτι πηγε καλυτερα . Μπορεσα να δω τον αγωνα εστω και με σπασιματα. Πριν απο αυτο το restart δεν μπορουσα να δω τπτ απολυτως.
Τι στο καλο μπορει να παιζει με τους αγωνες της BasketLeague συγκεκριμενα?

Όχι, εάν είχε απενεργοποιηθεί η υπηρεσία των HD θα αποκτούσε 2-3 βαθμούς μυωπία κατ ελάχιστον η εικόνα :D

Πάντως τώρα έχω τέλεια εικόνα στο BBC EARTH.Ήταν η ιδέα μου ,μάλλον..

Παρατήρησα τις τελευταίες ώρες λίγο την εικόνα στα θεματικά, πιστεύω πως επηρεάζεται ανάλογα με την ποιότητα της παραγωγής κάθε φορά. Το Bitrate πάντως εδώ για όσο έχω στατιστικά είναι σταθερό.

Έκανα δοκιμη με το cosmote tv go.Στο κανάλι village HD στην ταινία, Χριστούγεννα στα 4(κομεντι).Στη ρύθμιση 720p είχε μεγάλη διαφορά, από το κανάλι μέσω ευρωζωνικής.Στο speedtest φάνηκε διαφορά -8 mbps.Δεν ξέρω αν είναι δικό τους πρόβλημα, ή δικό μου..

Last edited:
Μην κάνεις τέτοιες δοκιμές, οι OTT υπηρεσίες όπως αυτές του τύπου ''Go'', κάνουν buffer, μπορεί να τραβήξει πολύ περισσότερο bandwidth για να βελτιώσει το buffer health.