Διαφωνώ.Πάντως επί του πρακτέου μέχρι τα 3000 ευρώ,δεν ακουσα λυχνία να υπερτερεί του τρανζίστορ
Διαφωνώ.
Και οι Primaluna, και οι Cayin με τις ΚΤ88 παίζουν καλύτερα από πάρα πολλούς αντίστοιχης τιμής τρανζιστοράτους αρκεί τα ηχεία να μην είναι ιδιαίτερα ιδιότροπα.
Προφανώς υπάρχουν και αξιόλογοι τρανζιστοράτοι, δεν γενικεύεται το θέμα....
Πάντως άν έχετε προσέξει όλα τα κορυφαία συστήματα σε εκθέσεις κι όχι μόνο, με λάμπες παίζουν...Audio Recearch,Lamm,Jadis,CAT,YPSILON,VAC,VTL,BAT,VIOLA,MCINTOSH,ATMASPHERE......
Που σημαίνει ότι πολλοί άλλοι ακούνε τις διαφορές.
Αυτοι οι κατασκευαστες που εβαλες ειναι κορυφαιοι,οπως και κορυφαια ειναι τα λεφτα που ζητουν για τις εξαιρετες υλοποιησεις τους,εδω νομιζω οτι συζηταμε για πιο γηινα πραματα.Πάντως άν έχετε προσέξει όλα τα κορυφαία συστήματα σε εκθέσεις κι όχι μόνο, με λάμπες παίζουν...Audio Recearch,Lamm,Jadis,CAT,YPSILON,VAC,VTL,BAT,VIOLA,MCINTOSH,ATMASPHERE,TENOR,AIRTIGHT,AUDIO NOTE,WAVAC......
......
Που σημαίνει ότι πολλοί άλλοι ακούνε τις διαφορές.
Συζητάμε διάφορα,συγκριτικά με τρανζίστορ,μέχρι περί φυσικής...
Οι "λαμπάτοι" κατασκευαστές έχουν και προσιτούς σχετικά ολοκληρωμένους και σε κάθε περίπτωση οι τρανζιστοράτοι δεν είναι καθόλου φθηνότεροι...
Σίγουρα υπάρχουν και κορυφαίοι ενισχυτές στερεάς κατάστασης.Προσωπικά σαν τέτοιους θεωρώ τους LUXMAN,PASS,MBL,GRYPHON,GOLDMUND,BOULDER....μόνο που είναι σαφώς λιγότεροι κι οπωσδήποτε έχουν πολύ διαφορετικό ηχητικό χαρακτήρα.Το άν παίζουν καλύτερα,ακριβώς σχολιάζω και μεταφέρω τις συνήθεις διαπιστώσεις,ότι τα κορυφαία συστήματα σε εκθέσεις κι όχι μόνον,παίζουν με λάμπες...
Συζητάμε διάφορα,συγκριτικά με τρανζίστορ,μέχρι περί φυσικής...
Οι "λαμπάτοι" κατασκευαστές έχουν και προσιτούς σχετικά ολοκληρωμένους και σε κάθε περίπτωση οι τρανζιστοράτοι δεν είναι καθόλου φθηνότεροι...
Σίγουρα υπάρχουν και κορυφαίοι ενισχυτές στερεάς κατάστασης.Προσωπικά σαν τέτοιους θεωρώ τους LUXMAN,PASS,MBL,GRYPHON,GOLDMUND,BOULDER....μόνο που είναι σαφώς λιγότεροι κι οπωσδήποτε έχουν πολύ διαφορετικό ηχητικό χαρακτήρα.Το άν παίζουν καλύτερα,ακριβώς σχολιάζω και μεταφέρω τις συνήθεις διαπιστώσεις,ότι τα κορυφαία συστήματα σε εκθέσεις κι όχι μόνον,παίζουν με λάμπες...
+1
Αυτό έχω παρατηρήσει κι εγώ από εκθέσεις και ακροάσεις που έχω κάνει. Βάζω μέσα και τρανζίστορ σε τάξη Α.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.