Σε ευχαριστώ ! Οι δημιουργίες σου με έβαλαν στην πρίζα οπότε εν μέρει εσυ είσαι "υπεύθυνος"Το βαψιμο ολα τα λεφτα!
Αν ειναι ελευθερο δικαιωματων το σχεδιο, βαλε ενα λινκ.
Καλοδουλευτο το laser, αστειρευτη πηγη δημιουργιας![]()
Μπήκα και εγώ στο club με τα laser με ενα Mecpow x3 pro 10w μετά απο πολυ καιρό απουσίας, και ιδού η πρώτη δημιουργία . King of hearts.
Κ/Π 2 mm και ακρυλικά χρώματα me διαστάσεις 20χ13. Μου αρέσουν πολύ τα multilayer θέματα και αυτός και ο σκοπός αγοράς του laser.
Σε ευχαριστώ ! Ανοιχτή ήταν η αντλία αλλά μαύρισαν είτε λόγω πάχους (ήταν πολύ λεπτά κάποια 2 χιλιοστά) είτε λόγω απειρίας δικιάς μου ( έντασης/ταχύτητας laser) αλλά θα το ξαναδοκιμάσω την επόμενη φορά με ίδια ταχύτητα και 90% power.Καλορίζικος και κάλες δημιουργίες (πολύ ωραία και η πρώτη σου)
Βλέπω πως ο "Mecpow x3 pro 10w " έχει αντλία αέρα. Δεν την είχες ανοίξει ή την είχες σε χαμηλή ένταση;
Παρατηρώ πως στα άβαφα κομμάτια κάποιες περιοχές, σου έχουν καρβουνιάσει λίγο.
Εγώ ξέρω ότι θα έχει ένα εργαλείο να κάνεις αστέρια. Άλλο δεν έχω δει . Πάντως εμένα έχει λήξει η άδεια και δεν είναι λόγος να πληρώσω την πλέον ακριβή ανανέωση για αστεράκια...Μιχάλη, άστα αυτά και κοίτα να δείς τι καινούριο θα έχει η έκδοση 2 του Lightburn.
Την έχω βάλει (pre release)…
View attachment 251299
…αλλά δεν ξέρω τι κάνει…![]()
Εγώ ξέρω ότι θα έχει ένα εργαλείο να κάνεις αστέρια. Άλλο δεν έχω δει . Πάντως εμένα έχει λήξει η άδεια και δεν είναι λόγος να πληρώσω την πλέον ακριβή ανανέωση για αστεράκια...
1.dark skin. Αδιάφορο. Είχα βάλει την επιφάνεια εργασίας μαύρη καθώς μπορείς να το κανεις και τωρα και ήταν δύσχρηστο στα μάτια μου .Υποτίθεται οτι θα είναι μεγάλο upgrade… τα αστεράκια και μόνο, όχι μεγάλο δεν είναι, δεν το λές καν upgrade.

Ήταν ακόμη πιο φτηνά αν ανανεωνες μέσα στο 24 . Κατω από 30€ .Εντωμεταξύ δεν θυμόμουν καλά και νόμιζα πως η αναβάθμιση στοιχίζει περισσότερα, αλλά απο ο,τι βλέπω είναι στα 34€.
ΟΚ, αν κάποιον τον ενδιαφέρουν οι αναβαθμίσεις, δεν είναι υπερβολικό το ποσό.
View attachment 251302
Για μένα βέβαια που είχα αγοράσει το Lightburn στα 41.26€ ευρώ (με το κουπόνι της Sculpfun), τα 34€ είναι πάρα πολλά.![]()

Χρησιμη κατασκευη, μπραβο!
Ο χαρακας, για να δειχνει σωστα το μετρημα, πρεπει να φτιαχνεται ακριβως στις διαστασεις που ερχονται με το σχεδιο, δεν ειναι ετσι?
Σε αλλη περιπτωση, αν αλλαξεις τις διαστασεις, απλα σου βρισκει το κεντρο, που ουσιαστικα ειναι και αυτο μας ενδιαφερει.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.