Sυμφωνώ με τον φίλο Σώφρον.., όμως για να ρίξεις ρυτίνη θέλεις λίγο βάθος. Μην είναι και επιφανειακά. Αλλιώς ένα καλό κάψιμο και μετά βερνικάκι θα ήταν ίσως πιο ανώδυνο.
Σε αυτές τις περιπτώσεις φίλε MikeP, η καλύτερη λύση μακράν....... είναι δοκιμές και δοκιμές και πάλι δοκιμές σε ένα άσχετο ξύλο, να δείς την διαφορά ζωντανά. Οπως έλεγαν και οι παλιοί..... 10 φορές μετράς και 1 κόβεις...:2thumb22sup:
Ασφαλώς και πρέπει να έχει βάθος, γιά να πάρει λίγη ποσότητα ρυτίνης ώστε να μη φύγει με το παραμικρό!
Όταν έρθει η ώρα και αφού κάποιος που θα έχει τον ανάλογο εξοπλισμό θα δεχτεί να με βοηθήσει (με το αζημίωτο φυσικά), θα κάνουμε μιά δοκιμή πρώτα σε ένα άσχετο ξύλο, γιά να δούμε πως βγαίνει!
Κι εγώ προς το σκάψιμο τείνω!
Ίδομεν!
Γιάννη σε ευχαριστώ πολύ!
Η γραμματοσειρά δεν είναι γραμματοσειρά!
Είναι φωτογραφία!.....αυτή που υπάρχει παρακάτω!
Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω ιδέα πως θα βγεί σε μέγεθος!....οπότε κάνε ένα σκάψιμο να το δούμε πως βγαίνει, γιά να δω μήπως χρειαστεί να βρω το ίδιο σε μεγαλύτερο ή μικρότερο!
Ιδανικά οι διαστάσεις που θα ήθελα να έχει to logo είναι περίπου 40mmx100-150mm (όπου 150 το γράμμα V)!
Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι γιά τη προσφορά σου και τη θέληση να βοηθήσεις!
αυτο το συγκεκριμενο χαλια θα βγει....μολις το εβαλα σοτ φωτοσοπ...το V εχει υψος κοντα 3 εκατοστα...να το μεγαλωσω ειναι ευκολο αλλα στα ορια θα φανουν τα πιξελ.
δοκιμασε, αλλα αν δεν κανει, παμε για μεγαλυτερη αρχικη φωτο
Ευχαριστώ σας κοπέλια!....που λέει και ο συντοπίτης μου ο Χαρούλης!
Εντωμεταξύ τώρα βλέπω ότι έχω κάνει λάθος!.....το διαπίστωσα όταν διάβασα αυτά που έγραψε ο Κώστας!. Οι διαστάσεις είναι 40 μήκος επί 10 η 15 ύψος!....οπότε να μικράνει πρέπει το λογότυπο.....όχι να μεγαλώσει!
Μας ενδιαφέρει το μήκος να είναι κάπου στα 40mm!.....και να κρατηθεί το aspect ratio!....οπότε όσο βγεί το ύψος!...βέβαια, επειδή μπορεί να πηγαίνει ανάποδα (δεν γνωρίζω), αν πρέπει να ληφθεί υπόψη το ύψος γιά να κρατηθεί η αναλογία πλευρών, ας γίνει έτσι και όσο βγεί το μήκος!
Φίλε δυστυχώς το logo είναι πολύ μικρό για τα μαχαιράκια που διαθέτω. Κανονικά θέλει 0,8 κονδύλι το οποίο δεν διαθέτω. Έκανα κάποιες δοκιμές, και το μόνο ικανοποιητικό χάραγμα είναι το πάνω.
Γιατί για σκάψιμο δεν υπάρχει ελπίδα, τουλάχιστον σε αυτή την φάση.
Το έφτιαξα και σε ξύλο, άλλα επειδή πότισε το χρώμα δεν βγήκε όπως ήθελα. Αλλά μπορείς να καταλάβεις. Κάτι άλλο δεν μπορώ να βοηθήσω. Μετά σου μένει το laser.
Γιάννη ευχαριστώ πολύ!.....το φαντάστηκα, ότι μπορεί να υπάρχει τέτοιο θέμα, δεδομένου του μεγέθους του σκαψίματος!
Αν δεν υπάρχει κάποιος άλλος με μικρότερο μηχάνημα γιά να το σκάψουμε, αναπόφευκτα θα πάμε σε κάψιμο!