Ναι...... καλή ερώτηση.
Αλλά αν μιλάς από Ελλάδα, δεν αναφέρεσαι σε σετ. Αναφέρεσαι σε κομμάτι. Όχι γιατί δεν πουλάνε σετ, αλλά όταν ακούσεις τιμή θα καταλάβεις. Τιμή λοιπόν ανά κομμάτι.... μπορεί να πιάσει από 15 ευρώ και πάει. Εμένα μου έχει καρφωθεί να φτιάξω ένα λιοντάρι με μια τεχνική που έχω δει το νετ, αλλά λόγω του ότι δεν έχω μικρό κονδύλι, το έχω παρατήσει. Γιατί τα 2mm που έχω, δεν καλύπτουν τις εσοχές απο την χαίτη του λιονταριού.
Νομίζω για χομπίστα είναι απαγορευτικές οι τιμές εδώ. Βέβαια αν καίγεσαι θα το δώσεις. Το θέμα είναι είναι ότι τα μικρά κονδυλάκια είναι δυσεύρετα και οι μεγαλοεισαγωγείς είναι λίγοι. Και σπάνε εύκολα. Ειδικά τα καρβύδια με το που τα κοιτάς. Αλλά δεν ξέρω αν υπάρχουν ss σε τόσο μικρή διάμετρο. Είναι λίγο πιο ελαστικά.
Εγώ όσα χρόνια ασχολούμαι με την φρέζα ως cnc φέρνω από έξω. Βεβαίως και έχω πάρει και από Ελλάδα, αλλά μόνο σε περιόδους που καίγομαι να βγάλω κάτι.
Τώρα.........αν μιλάμε για Κίνα, εκεί βρίσκεις σετάκια των 10 κομματιών, από 10-12 δολάρια και πάει............ ανάλογα την ποιότητα.