Laser Engravers/Cutters & CNC -Κατασκευές.

Να σε ρωτήσω κάτι? Δεν είμαι καθόλου σχετικός με το θέμα κοπής κλπ αλλά με το αποτέλεσμα που βλέπω στο ξύλο, η κοπή φαίνεται να είναι μεγάλης ακρίβειας.

Θα μπορούσε το εργαλείο ν ακόψει και άλλα ποιο ευαίσθητα υλικά ? Πλαστικά, μεμβράνη, χαρτι ?

Ναι, πολύ εύκολα και με απόλυτη ακρίβεια.
Κι αν το υλικό σου δεν είναι δύσκολο, επειδή λές για χαρτί και μεμβράνη, μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου και με πολύ πιο φτηνό μηχάνημα, δηλαδή το πολύ 150 €.

Ρε φιλε κατσε και φτιαξε ενα "βιβλιο" κουτι (και σε χριστουγεννιατικη εκδοση) να πεσουν ολοι τ' ανασκελα ... καθεσαι και φτιαχνεις ... γαντια !

Έχεις λυσάξει με το βιβλίο…
Αν υπολογίσεις οτι τα εξώφυλλα και η πλάτη θα πρέπει να κοπούν σε ένα κομμάτι, με 30 cm μέγιστο μήκος κοπής τι βιβλίο να φτιάξω;
Μπλοκάκι θα είναι.

• Haha
Reactions: Σωφρον
Σ´ευχαριστώ George 👍🏻

Babis lasercutted πρεπει να γραψεις!
Χεχεχεχεχε

Το παγκακι ολα τα λεφτα!

Αυτό ειδικά το συγκεκριμένο δικαιολογεί τον τίτλο.
Παιδεύτηκα πολύ στο σχεδιασμό, το άλλαξα και το προσάρμοσα σχεδόν όλο.

Το παγκακι πολυ καλο
Μαθαινεις σιγα σιγα :cool:

Tks…
Μαθαίνω αλλά είμαι λίγο (σ)αργός. 😜

Έχω κάνει πολλές τροποποιήσεις… Αλλάζω το σχέδιο συνεχώς μέχρι να καταλήξω κάπου που να μου αρέσει πολύ.
Μάλλον πάω προπς την εκδοχή του λεπτότερου με την πιο κοντή πλάτη.

76C392B0-A83C-4261-936E-307533B5791E.jpeg9401DE65-B653-45BE-809C-1F2DA5C899B7.jpeg50ABF84A-B85F-4428-984F-4745DA638584.jpeg

• Like
Reactions: dk31 and ikomninos
Ρε φιλε κατσε και φτιαξε ενα "βιβλιο" κουτι (και σε χριστουγεννιατικη εκδοση) να πεσουν ολοι τ' ανασκελα ... καθεσαι και φτιαχνεις ... γαντια !

Η πρώτη προσπάθεια αφιερωμένη στον πιο γκρινιάρη φίλο μου…
Ονόματα δε λέμε… 😂😂

0579D715-E740-4401-A918-B3720413D245.jpeg