Laser Engravers/Cutters & CNC

Πες μας εαν θες οταν το ξαναδες αυτο. Φακους θα ηθελα και εγω
Αν κάνεις την έρευνα θα πάρεις 10€ και πχ αν οι φακοί κάνουν 25€ θα σου βγουν 15€ . Απλά στα 15-20€ τα έβρισκα και σε κάποια κινεζομαγαζα κατά καιρούς. Εγω το συνδύασα και με.μια προσφορά Halloween αλλά μείον 10€ και μου βγήκαν 6€ τρεις φακοί και 2 καλύμματα.

Κάντε τη έρευνα και ίσως προλάβει να έρθει το κουπόνι για να εκμεταλλευτεις κάτι στο BF και cyber Monday

Το κουπόνι θα ισχύει για 1 χρόνο.

Last edited:
......
Κάντε τη έρευνα και ίσως προλάβει να έρθει το κουπόνι για να εκμεταλλευτεις κάτι στο BF και cyber Monday

Το κουπόνι θα ισχύει για 1 χρόνο.

Πάντως, εγώ έκανα την έρευνα (και με 2 mail) χθες, αλλά δεν ήρθε κάποιο κουπόνι. Μήπως έχει λήξει αυτή η προσφορά;

Λοιπόν, πήγα στο site της Sculpfun και γράφτηκα (και στο mailing list).

Μετά, μου ήρθε ένα mail για κουπόνι 10 euro

Και μετά, πηγαίνοντας στο site, αφού έκανα login και πρόσθεσα στο καλάθι μου το Lightburn, μου έβγαλε και άλλη έκπτωση αυτόματα με τελική τιμή τα 41.26 ευρώ, οπότε και το αγόρασα :D

Capture.JPG

Καιρό τώρα το έψαχνα σε τόσο χαμηλή τιμή. :)

ΥΓ. Μου έβγαλε από κάτω ένα link για να κερδίσει έξτρα έκπτωση κάποιος 5 ευρώ (και εγώ το ίδιο)

Αν δεν εχεις σκοπο να το εγκαταστησεις και σε δεύτερο υπολογιστή μπορουμε να το μοιραστουμε κιολας!
Ειναι για δυο εγκαταστάσεις.
Εγω ενδιαφέρομαι αν θελεις.
Για τρεις εγκαταστάσεις είναι

• Like
Reactions: nikfor and enduras1
Καλημέρα τι γνώμη έχετε για αυτόν τον laser https://www.longer3d.com/products/ray5-20w-laser-engraver σε σχέση με αυτόν https://store.creality.com/eu/products/falcon2-22w-laser-engraver-cutter;ποιος πιστεύετε ότι είναι καλύτερος;

Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχω και αυτόν στο μυαλό μου https://www.geekbuying.com/item/LONGER-Laser-B1-20W-Laser-Engraver-Cutter-EU-520995.html

Ο δευτερος ακριβοτερος Longer που εβαλες φαινεται καλυτερος και εχει και αντλια που ρυθμιζεται απο το προγραμμα, που δεν εχει ο φτηνος.
Ο Falcon ειναι ακριβος αλλα νομιζω η ποιοτητα του δικαιολογει την τιμη του.

Υπαρχει και αυτος σε προσφορα στα 440 ευρω που εχει και honeycomb που δεν εχει κανεις παραπανω. Δεν βλεπω να του λειπει τιποτα εκτος απο το air assist που υπαρχει σαν συσκευη αλλα δεν ρυθμιζεται απο το προγραμμα, αλλα αυτο ειναι λεπτομερεια και επουσιωδες χαρακτηριστικο. Ολοι μας εδω εχουμε απλο air assist.

Ισως στις επομενες λιγες μερες παρουσιαστουν ακομα καλυτερες προσφορες. Παντως αν υπαρχουν τα χρηματα ο Falcon ειναι αλλη κλαση.
Θες ομως να αγορασεις και ενα honeycomb μαζι για να εισαι πληρης.

• Like
Reactions: enduras1
Ειναι μειον μονο για αυτους που θελουν η χρειαζονται επεκταση της επιφανειας στο (πραματικα τεραστιο) ενα μετρο μηκος !!!

Μειον για τον Falcon η αδυναμία επεκτασης της επιφάνειας αν απαιτηθει καθως δεν υπαρχει κιτ.
Ισχύει ούτε ο longer b1 περνει επέκταση μόνο ο longer ray5

• Like
Reactions: enduras1
Εμενα με περιοριζε πολύ πάντως το 40x40 . Κάποια κομμάτια μεγαλύτερα τα έκανα διαγώνια. Το 40x90 ειναι μεγάλο και δεν έχω σκεφτεί κάτι που θα το αξιοποιουσα εκτός αν φτιάχνω πινακίδες, αλλα πλεον δεν εχω αγχος ... Νομίζω ότι τα 60x60 των νεων sculpfun ειναι ιδανικό .
Πάντως μπορεί κάποιος να πάρει της προηγούμενης γενιάς sculpfun των 20watt και την θηριώδη επέκταση των 90x90 ...

489€ με το κουπόνι 30PMAX και δώρο honeycomb

• Like
Reactions: g10rg0s
Εμενα με περιοριζε πολύ πάντως το 40x40 . Κάποια κομμάτια μεγαλύτερα τα έκανα διαγώνια. Το 40x90 ειναι μεγάλο και δεν έχω σκεφτεί κάτι που θα το αξιοποιουσα εκτός αν φτιάχνω πινακίδες, αλλα πλεον δεν εχω αγχος ... Νομίζω ότι τα 60x60 των νεων sculpfun ειναι ιδανικό .
Πάντως μπορεί κάποιος να πάρει της προηγούμενης γενιάς sculpfun των 20watt και την θηριώδη επέκταση των 90x90 ...

489€ με το κουπόνι 30PMAX και δώρο honeycomb
Έχω δει από την sculpfun τον s30 pro 20watt ίδια τιμή με τα άλλα αλλά δεν έχει τις δυκλιδες ασφάλειες που έχουν όλα τα άλλα σε περίπτωση φωτιάς κουνήματος.πιστευετε ότι θα πρέπει μ υπάρχουν;

Για εμένα ειναι άχρηστες καθώς δεν πρέπει αφήνεις το laser μόνο του .

1. Ο tilt sensor είναι σε περίπτωση που σπρώξεις το laser ώστε να σταματήσει.
Εγω το έχω βιδωμένο και σε λίγες μέρες θα το κλείσω και σε κουτί.Δεν υπάρχει περίπτωση να κουνηθεί.

2. Ο αισθητήρας καπνού μπορεί να σου χαλάσει κάποια εργασία αν "αισθανθεί " καπνό χωρίς λόγο. Επίσης και να σταματήσει το laser , αν έχει πάρει φωτιά το ξυλο θα συνεχίσει να καίει... Το μόνο θετικό είναι ότι παρκάρει την κεφαλή πίσω στη γωνία για να μην καεί μέχρι να σβήσεις την φωτιά. Και αυτό όχι σε όλα τα laser με αυτό τον αισθητήρα.
Αν δηλαδή δεν έχει και την λειτουργία παρκαρισματος πάρε έναν αισθητήρα καπνού και μονοξειδίου με 15% από Κίνα με wifi...

• Like
Reactions: Skills
Aυτες οι "δικλειδες ασφαλειας" ειναι περιττες και μην πω οτι ειναι εν δυναμει επικινδυνες καθως σου αφηνουν ενα αισθημα ασφαλειας για να πας και μια βολτα ενω εκτυπωνεις.

Οταν λειτουργει το λέϊζερ απλα πρεπει να εισαι στο χωρο και να εχεις το νου σου. Ειδικα οταν κοβεις.

Οπότε το το laser της sculpfun s30 pro 20w σε αυτή την τιμή είναι καλή ευκαιρία