Έχει δική του αυτόματη αντλία. Μπορείς δηλαδή στο lightburn να ορίσεις σε ποια layers θέλει να λειτουργεί και σε ποια όχι. Πχ να λειτουργεί για κοπες και οχι σε χάραξη για να μην αφήνει κάπνα γύρω από τα γράμματα.Σας ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις. Κατέληξα τελικά στον sculpfun.
Η χρήση, προς το παρόν τουλάχιστον, θα γίνεται σε εξωτερικό χώρο γιατί το εργαστήρι αφενός είναι σε ανακαίνιση ( εδώ και 3 χρόνια...) αλλά ούτως ή άλλως δεν υπάρχει και χώρος για μόνιμη εγκατάσταση.
Επομενες ερωτήσεις:
Ο S30 αναφερει οτι εχει air assist. Είναι αυτή που αναφέρατε παραπάνω ή είναι κάτι άλλο και χρειάζεται επιπλέον αντλία;
Honeycomb φαντάζομαι μπορω να παρω οποιασδήποτε μάρκας; γιατί το sculpfun έχει κοντά στα 75 ενώ υπάρχουν άλλα στη μισή τιμή.
Εχει τυχει σε κανεναν απο την ομαδα περιστατικο φωτιας? Εαν ναι και αντιμετωπιστηκε με πυροσβεστηρα, το laser παει για ανακυκλωση?-σπρεϋ με νερο -για να μην πω μικρο πυροσβεστηρα (και παντα παρων στον χωρο κατα την λειτουργια του λεϊζερ)
Καλησπερα στην ομαδα. Σκεφτομαι να ασχοληθω με laser engraving και βλεπω οτι τρεχουν καποιες προσφορες αυτες τις μερες.
Τι γνωμη εχετε για τον ACMER P2 33w? Η κυρια χρηση για ειναι για χαραξη σε κατι πετρινα σουβερ που φτιαχνω και ξυλο. Δεν ξερω αν με καλυπτει και το 20w.
Το budget ειναι μεχρι 600 ευρω.
View attachment 260364
Καλοδεχουμενες προτασεις και για αλλες μαρκες![]()
Δεν το σκέφτηκα καθόλου να δοκιμάσω να το βγάλω να δω αν πέφτει η τιμή... και εγώ δεν ξέρω αν θα το χρησιμοποιήσωEαν δεν επιλεξεις το δωρεαν rotary roller τοτε υπαρχει μια εκπτωση 10% στο laser το οποιο παει στα 520 ευρω!!
![]()
Το αναφερω αυτο καθως πιθανως να μην χρειαστεις η να μην χρησιμοποιησεις ποτε το Roller....και επειδη εγω και ο Μπαμπης εχουμε απο 3 rollers και δουλεια δεν εχουμε κανει με δαυτα
Παντως η τιμη αυτη για 33αρι laser με air assist και τετοιας ποιοτητας κατασκευη, δεν υπαρχει στην πιατσα. ...Εχω αρχισει και το λιγουρευομαι ασχημα![]()
…εδώ ακόμα καλά καλά δεν πρόλαβα να χρησιμοποιήσω το laser γιατί έφυγα χθες από το χωριό![]()
forum.lightburnsoftware.com
Χθες έφτασε Ελλάδα το δικό μου. Σύντομα θα έχω πολλές, εκτός του kerf offsetοποιος εχει αποριες, ας μην διστασει![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.