LG 55EG910V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Σύμφωνα με τα πατερνάκια του AVS το χρώμα πρέπει να ρυθμιστεί στο 47-48 και η απόχρωση στο R3. Τουλάχιστον στο δικό μου πάνελ.

αναμένουμε οπότε ευχαριστούμε

το Media Share - Bluetooth wireless headphone connection and control Yes , λεει οτι πρεπει να ειναι συμβατο με LG Sound link ,
σε ξενα φορα χρηστες ειπαν οτι εκαναν pair με ακουστικα αλλοι οχι
εγω δοκιμασα με ενα bluεtooth ηχειο (marshall acton) αλλα τιποτα

Ενώ έχει μια επιλογή στο μενού για wireless sound link, ούτε το δικό μου ηχείο bluetooth το βρίσκει. Ίσως δουλεύει μόνο με ηχομπάρες και ακουστικά της LG (epic fail)...

δεν βλέπει κανείς ποδόσφαιρο σε αυτήν την τηλεόραση να μας δώσει τα φώτα του? έλα και έχει και τσουλού σήμερα :cool:

Έχω βάλει ήδη τις ρυθμίσεις που μου είπε ο JL (Trumotion χρήστης: De-judder -> 0, De-blur-> 10) αλλά θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει κάτι άλλο που να βελτιώσει ακόμα περισσότερο την εικόνα.

Σε τηλεοπτικό, εγώ χρησιμοποιώ αυτό το σετ ρυθμίσεων:

http://avclub.gr/forum/showthread.p...Σχόλια?p=1057866411&viewfull=1#post1057866411

Εγω μην εχοντας μεινει ικανοποιημενος απο την ευκρινεια στο τηλεοπτικο (ακομη και σε native 1080) σημερα δοκιμασα ενα διαφορετικο setup που ειναι αρκετα καλυτερο οταν βλεπω ειδικα, προσωπα.

Εκλεισα την βελτιωση ακρων και υψηλη αναλυση και υστερα σηκωσα την οριζοντια και καθετη αναλυση απο το 10 στο 30.
Επιτελους καθαρισε λιγο η εικονα.
Στις στουντιο εκπομπες (star skai) και γενικα οπου εχουν καμερες hd, η εικονα εγινε αξιοπρεπης.
Στα υπολοιπα upscale, βελτιωση μεν αλλα μικρη.

Εχω μια ερωτηση. Βαζω ταινιες μεσω σκληρου δισκου usb, και ενω καποιες τις παιζει καποιες δεν τις παιζει. ΜΚV format ολες. Υπαρχει κατι που μου διαφευγει;

Εχω μια ερωτηση. Βαζω ταινιες μεσω σκληρου δισκου usb, και ενω καποιες τις παιζει καποιες δεν τις παιζει. ΜΚV format ολες. Υπαρχει κατι που μου διαφευγει;

Προφανως "φταει" η κωδικοποιηση του mkv και οχι η τηλεοραση, το ιδιο θα σου συνεβαινε και σε αλλα media players τηλεορασεων ή εξωτερικων players, συμβαινει...

Εγω μην εχοντας μεινει ικανοποιημενος απο την ευκρινεια στο τηλεοπτικο (ακομη και σε native 1080) σημερα δοκιμασα ενα διαφορετικο setup που ειναι αρκετα καλυτερο οταν βλεπω ειδικα, προσωπα.

Εκλεισα την βελτιωση ακρων και υψηλη αναλυση και υστερα σηκωσα την οριζοντια και καθετη αναλυση απο το 10 στο 30.
Επιτελους καθαρισε λιγο η εικονα.
Στις στουντιο εκπομπες (star skai) και γενικα οπου εχουν καμερες hd, η εικονα εγινε αξιοπρεπης.
Στα υπολοιπα upscale, βελτιωση μεν αλλα μικρη.

Φίλτατε werewolf, μόνο στο τηλεοπτικό ανέβασες την ανάλυση ή τη χρησιμοποιείς και σε θέαση ταινιών?

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΏΝΤΑΣ ΕΙΚΟΝΕΣ RGB ΒΡΉΚΑ 5 καμμένα υποπιξελ(2 πράσινα , 3 κοκκινα).
Πόσα καλύπτει η εγγύηση?
Εχει κάποιος επίσης καμμένα pixel?
Είμαι εντος DOA.

Αν είσαι ακόμα εντός DOA τη πακετάρεις όπως τη πήρες και τη πας πίσω και ζητάς χωρίς δεύτερη συζήτηση αλλαγή. Έχεις αυτό το δικαίωμα ακόμα και αν δεις το παραμικρό στη συσκευή, ακόμα και αν είναι από αυτά που δε καλύπτει η εταιρέια, διότι νομίζω πως η LG θέλει αρκετά παραπάνω πίξελ καμένα για να σε καλύψει. Τα λίγα δεν την ενοχλούν, άρα δε πρέπει να ενοχλούν και τον όποιο αγοραστή, έτσι το << βλέπει >> εκείνη, μιας και είναι ακόμα σχεδόν μονοπώλιο στις OLED.
Πήγαινε λοιπόν στο κατάστημα και αν σου αρχίσουν τα μα και μου, με ευγενικό τρόπο δώστους να καταλάβουν ότι ξέρεις τα δικαιώματά σου και απαίτησε αλλαγή. Μη μπλέξεις για κανένα λόγο με την LG, ειδικά όσο είσαι με DOA, γιατί αν σε οδηγήσουν προς τα εκεί, θα είναι για να κερδίσουν χρόνο και να βγεις από το DOA.

Να προσθέσω σε αυτά που σου είπε ο Leonid ότι δεν θα επιστρέψεις την τηλεόραση γιατί έχει πρόβλημα, αλλά γιατί δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου. Αν μπείς στην διαδικασία να συζητάς αν υπάρχει πρόβλημα ή όχι, μπορεί να στείλουν την τηλεόραση στο σέρβις και να στην επιστρέψουν ώς "εντός προδιαγραφών" όταν το doa έχει παρέλθει.

Βασικά τους ειχα πει οτι εχει καμενα Pixel και δεν με ενδιαφερει service η αντιπροσωπεια αλλά άμεση αντικατάσταση.
Στην αρχη μου ειπαν να παω LG αλλά μετα να την παω κατάστημα με την συσκευασια της .
Αν δεν την αλλαξουνε θα εχουμε γλεντια και καταγγελια στο ΙΝΚΑ..

Στο καταστημα που ρωτησα εγω οι πωλητες μου ειπαν απο 5 και πανω ειτε καμμενα, ειτε κολλημενα.
Επισημα ομως απο τα χειλη της LG δεν ξερω τι ισχυει.

Re: Απάντηση: LG 55EG910V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εγω έχω 2 πράσινα καμμένα και 3 κοκίνα καμμένα..

https://www.youtube.com/watch?v=DVvpPhY-a5Y

Καθως καθε pixel αποτελειται απο 4 υποpixel (πράσινο,μπλε,κοκκινο,λευκό) παίζοντας το παραπάνω βίντεο στο σημειο που υπαρχει θα φαίνεται μια μάυρη κουκίδα για το αντίστοιχο χρώμα. Παρακάτω φαίνεται ενα πράσινο καμένο υποpixel στη πράσινη περιοχή.

free image hosting service

Πάντως στα καμένα Pixel η άγνοια είναι ευτυχια.. Μετα πέφτει το μάτι όλο εκεί.. :twoguns:

Αφου τους εκανα ανω κατω και εβαλα μεχρι και stickaki με patterns τελικα το παραδεχτηκαν και κατεβηκε ο διευθυντης και μου πε οτι θα παει για τεχνικο έλεγχο για να ξερει κ επισημα τι εχει και αν εχει εστω και 1 καμενο pixel θα μου δωσουν καινουρια χωρις επιβαρυνση. Στο δελτιο παραλαβης καταγραφηκαν και τα καμμενα pixel, οποτε πιστευω δεν θα μου κανουν μαλακια γιατι μετα θα πεσει φωτοτυπια και κοινοποιηση σε ολα τα forum. Ακομα και να μου κοβαν κατι λογω ανοιγματος συσκευασιας θα ηταν 10% το πολυ. Ελπιζω να πανε ολα καλα.

Μ έτρωγε κι έμενα και τσέκαρα τα βιντεάκια...2 μπλε, 1 πράσινο, 2 κόκκινα ο απολογισμός, σε διαφορετικά σημεία. το ερώτημα είναι τα συγκεκριμένα υποπίξελ είναι επίφοβα να καούν τελείως, δηλαδή να μείνουν μόνιμα σβηστά και όχι μόνο στα χρώματα που έχουν τώρα θέμα; γιατί όσο κι αν προσπάθησα, ακόμα και μπροστά ακριβώς στο πάνελ, δεν μπόρεσα να τα ξεχωρίσω σε θέαση βίντεο εκτός εάν υπήρχε σχεδόν καθαρό κάποιο από τα προβληματικά χρώματα.

επίσης δεν μπορώ βρώ πουθενά τι λέει η εγγύηση της LG γι αυτό, έχει κανένας κάποιο λίνκ; και ειδικά για τα subpixel, αφού δεν είναι κανένα από αυτά καμμένο εντελώς

σημειωτέον ότι το 14ήμερο λήγει την Δευτέρα

Εγω επιτηδες δεν εχω βαλει ποτε pattern. Καλυτερα να μην ξερεις :P