αναμένουμε οπότε ευχαριστούμε
το Media Share - Bluetooth wireless headphone connection and control Yes , λεει οτι πρεπει να ειναι συμβατο με LG Sound link ,
σε ξενα φορα χρηστες ειπαν οτι εκαναν pair με ακουστικα αλλοι οχι
εγω δοκιμασα με ενα bluεtooth ηχειο (marshall acton) αλλα τιποτα
δεν βλέπει κανείς ποδόσφαιρο σε αυτήν την τηλεόραση να μας δώσει τα φώτα του? έλα και έχει και τσουλού σήμερα
Έχω βάλει ήδη τις ρυθμίσεις που μου είπε ο JL (Trumotion χρήστης: De-judder -> 0, De-blur-> 10) αλλά θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει κάτι άλλο που να βελτιώσει ακόμα περισσότερο την εικόνα.
Εχω μια ερωτηση. Βαζω ταινιες μεσω σκληρου δισκου usb, και ενω καποιες τις παιζει καποιες δεν τις παιζει. ΜΚV format ολες. Υπαρχει κατι που μου διαφευγει;
Εγω μην εχοντας μεινει ικανοποιημενος απο την ευκρινεια στο τηλεοπτικο (ακομη και σε native 1080) σημερα δοκιμασα ενα διαφορετικο setup που ειναι αρκετα καλυτερο οταν βλεπω ειδικα, προσωπα.
Εκλεισα την βελτιωση ακρων και υψηλη αναλυση και υστερα σηκωσα την οριζοντια και καθετη αναλυση απο το 10 στο 30.
Επιτελους καθαρισε λιγο η εικονα.
Στις στουντιο εκπομπες (star skai) και γενικα οπου εχουν καμερες hd, η εικονα εγινε αξιοπρεπης.
Στα υπολοιπα upscale, βελτιωση μεν αλλα μικρη.
Μονο στο τηλεοπτικο.Φίλτατε werewolf, μόνο στο τηλεοπτικό ανέβασες την ανάλυση ή τη χρησιμοποιείς και σε θέαση ταινιών?
Αν είσαι ακόμα εντός DOA τη πακετάρεις όπως τη πήρες και τη πας πίσω και ζητάς χωρίς δεύτερη συζήτηση αλλαγή. Έχεις αυτό το δικαίωμα ακόμα και αν δεις το παραμικρό στη συσκευή, ακόμα και αν είναι από αυτά που δε καλύπτει η εταιρέια, διότι νομίζω πως η LG θέλει αρκετά παραπάνω πίξελ καμένα για να σε καλύψει. Τα λίγα δεν την ενοχλούν, άρα δε πρέπει να ενοχλούν και τον όποιο αγοραστή, έτσι το << βλέπει >> εκείνη, μιας και είναι ακόμα σχεδόν μονοπώλιο στις OLED.
Πήγαινε λοιπόν στο κατάστημα και αν σου αρχίσουν τα μα και μου, με ευγενικό τρόπο δώστους να καταλάβουν ότι ξέρεις τα δικαιώματά σου και απαίτησε αλλαγή. Μη μπλέξεις για κανένα λόγο με την LG, ειδικά όσο είσαι με DOA, γιατί αν σε οδηγήσουν προς τα εκεί, θα είναι για να κερδίσουν χρόνο και να βγεις από το DOA.

Πάντως στα καμένα Pixel η άγνοια ...υν παρά μόνο αν αντιληφθώ κάτι κατά τη θέαση.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.