LG 55EG910V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ειναι υποχρεωμενοι να εχουν ανταλακτικα για αρκετα χρονια.

Απλα οταν ειναι εκτος εγγυησης αν δεν εχουν σου ζητανε ενα τρελό ποσο για να επιλέξεις την επισκευη.

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

http://www.1520.gov.gr/syxnes-eroti...agathon-eggyiseis-service-odigies-xriseos-klp

Είναι υποχρεωμένες οι επιχειρήσεις που διαθέτουν διαρκή καταναλωτικά αγαθά προς πώληση να εξασφαλίζουν την προμήθεια ανταλλακτικών για όλη την πιθανή διάρκεια της ζωής τους;
Βάσει του άρθρου 5 παρ.7 του Ν. 2251/94 «Προστασία των καταναλωτών» ο προμηθευτής καινούριων διαρκών καταναλωτικών αγαθών οφείλει να εξασφαλίζει στους καταναλωτές τη συνεχή παροχή τεχνικών υπηρεσιών για τη συντήρηση και επισκευή τους για χρονικό διάστημα ίσο με την πιθανή διάρκεια της ζωής τους. Επίσης, οφείλει να εξασφαλίζει στους καταναλωτές την ευχέρεια προμήθειας των ανταλλακτικών και άλλων τυχόν προϊόντων, που απαιτούνται για τη χρήση τους σύμφωνα με τον προορισμό τους, για όλη την πιθανή διάρκεια της ζωής τους.

Απάντηση: Re: LG 55EG910V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Άν το public είχε την b7 ή την c7 μπορεί να το δεχόμουν για να ξεμπλέκω αλλά η διαφορά είναι τεράστια και δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω τηλεόραση led

Λοιπόν μόλις δέχτηκα τηλ από την LG και με ενημέρωσε ότι θα μου εκδώσει πιστωτικό με όλο το ποσό της αγοράς στο κατάστημα της αρεσκείας μου ώστε να αγοράσω καινούργια.
Τώρα το ερώτημα είναι ποια να πάρω, να πάρω την καινούργια 55Β8 στα 2499 που αναμένεται βάζοντας 100 ευρώ παραπάνω η να πάρω ας πούμε την 55B7V στα 1699 η την 55Ε7Ν στα 1999 και με την διαφορά που προκύπτει να την αξιοποιήσω με κάτι άλλο;

http://www.1520.gov.gr/syxnes-eroti...agathon-eggyiseis-service-odigies-xriseos-klp

Είναι υποχρεωμένες οι επιχειρήσεις που διαθέτουν διαρκή καταναλωτικά αγαθά προς πώληση να εξασφαλίζουν την προμήθεια ανταλλακτικών για όλη την πιθανή διάρκεια της ζωής τους;
Βάσει του άρθρου 5 παρ.7 του Ν. 2251/94 «Προστασία των καταναλωτών» ο προμηθευτής καινούριων διαρκών καταναλωτικών αγαθών οφείλει να εξασφαλίζει στους καταναλωτές τη συνεχή παροχή τεχνικών υπηρεσιών για τη συντήρηση και επισκευή τους για χρονικό διάστημα ίσο με την πιθανή διάρκεια της ζωής τους. Επίσης, οφείλει να εξασφαλίζει στους καταναλωτές την ευχέρεια προμήθειας των ανταλλακτικών και άλλων τυχόν προϊόντων, που απαιτούνται για τη χρήση τους σύμφωνα με τον προορισμό τους, για όλη την πιθανή διάρκεια της ζωής τους.

Ευχαριστώ πολύ,το ίδιο μου είπαν στο 1520 που πήρα τηλ. αλλά και ότι μπορεί να με ταλαιπωρήσουν επίτηδες και να μ´αφήσουν επίτηδες πολλούς μήνες σε αναμονή.
Διάβασα όμως στην εγγύηση ότι σε καθυστέρηση μεγαλύτερη των 15 μερών οφείλουν να δώσουν τηλεόραση αντικατάστασης.

Λοιπόν μόλις δέχτηκα τηλ από την LG και με ενημέρωσε ότι θα μου εκδώσει πιστωτικό με όλο το ποσό της αγοράς στο κατάστημα της αρεσκείας μου ώστε να αγοράσω καινούργια.
Τώρα το ερώτημα είναι ποια να πάρω, να πάρω την καινούργια 55Β8 στα 2499 που αναμένεται βάζοντας 100 ευρώ παραπάνω η να πάρω ας πούμε την 55B7V στα 1699 η την 55Ε7Ν στα 1999 και με την διαφορά που προκύπτει να την αξιοποιήσω με κάτι άλλο;

Εμένα μου είπαν μόνο για το public.

Re: Απάντηση: Re: LG 55EG910V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εμένα μου είπαν μόνο για το public.
Από το κατάστημα της αρεσκείας μου εννοώ ποιο κατάστημα με βολεύει σαν περιοχή εγώ που την είχα αγοράσει από ΠΛΑΙΣΙΟ στο ΠΛΑΙΣΙΟ εννοείται.

Η 55B8 είναι καλύτερη από την 55B7 όχι όμως για 800 ευρώ διαφορα. Αν ήταν 200-300 ευρώ OK.

Για μάθε τι χρονικό περιθώριο έχεις για να ψωνίσεις. Η 65Β7 είναι στις 2.999 και δεν είναι απίθανο τις επόμενες εβδομάδες να κατεβει κοντά στο πιστωτικό σου με κάποια προσφορά

Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την αρνητική εμπειρία με το service της LG
Αγόρασα πριν 14 μήνες απ´το Public Συντάγματος την LG 55EG910V όχι εκθεσιακό μοντέλο και έκανα και την 5ετή επέκταση της εγγύησης.
Μου παρουσιάστηκε πρόβλημα στο panel με πράσινες γραμμές.
Στις 23/04 πήραν την συσκευή απ´τον Μανωλόπουλο και ενημερώθηκα στις 28/04 ότι θα γίνει αντικατάσταση και θα ενημερωθώ σχετικά απ´την LG σε 5 εργάσιμες μέρες.
Δεν είχα καμία ενημέρωση παρόλο που τους κάλεσα στην εξυπηρέτηση πελατών και είπαν θα επικοινωνήσουν άμεσα μαζί μου.
Σήμερα μετά από δική μου κλήση ενημερώθηκα ότι έχει εγκριθεί πιστωτικο ,παρόλο που δεν είχα συμφωνήσει, στο κατάστημα που την αγόρασα, και διαπιστώνω ότι διαθέτει μόνο μοντέλα του 2018 με το φτηνότερο στα 2500.
Έπειτα μίλησα με το τμήμα της LG με κάποιον εκπρόσωπο όπου ήταν αρκετά απότομος και επικαλέστηκε ότι είχα συμφωνήσει, τού ζήτησα να βρεί τέτοια συνομιλία όπου δέν υπάρχει και ζήτησα αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων καθώς στην εγγύηση γράφει μόνο γιά επισκευή ή αντικατάσταση.
Μού απάντησε ότι θα προωθήσει το αίτημα μου.
Μού φαίνεται ότι μπλέξαμε άσχημα καί είχα ακούσει πολύ καλά λόγια για το service της LG.

Σε συνέχεια του προβλήματος μου πέρασα απ´το Public το Σάββατο αλλά δεν έχουν ούτε b7 ούτε c7 και μου είπαν ότι έχουν qled όπου είναι καλύτερες.
Φυσικά δεν μένδιαφέρουν οι qled, πήρα πάλι τηλέφωνο στην LG σήμερα, όπου απ´ τις 28/04 όπου έχει δωθεί η εντολή για αντικατάσταση δεν μ´έχουν πάρει ούτε ένα τηλέφωνο
και η απάντηση τους ήταν για να πάρω τα λεφτά μου αντί για πιστωτικό ότι δεν τους νοιάζει.
Θέλω να πώ ένα μπράβο γιά την άψογη εξυπηρέτηση και συνενόηση πού έχουν.
Ούτε την προσποιητή ευγένεια δεν είχαν στα τελευταια μου τηλέφωνα.
Έκανα καταγγελία στο 1520 και θα δώ τι θα γίνει.

Ισως δεν προσεξα καλα σε ολα τα παραπανω γραφομενα.

Δεν σου εχουν κανει τουλαχιστον ουτε προταση για την 55EG9A7V οπου ειναι μετεγενεστερο μοντελο oled 1080. ?

Ισως δεν προσεξα καλα σε ολα τα παραπανω γραφομενα.

Δεν σου εχουν κανει τουλαχιστον ουτε προταση για την 55EG9A7V οπου ειναι μετεγενεστερο μοντελο oled 1080. ?

Όχι η μόνη πρόταση που μου έκαναν είναι πιστωτικό στο Public.

Βλεπω στο σκρουτζ πως η νεοτερη 1080 δεν διατιθεται ευρεως σε ολα τα καταστηματα. Ισως αυτος ειναι ο λογος.
Δεν την εχουν τα public ωστε να την αντιπροτεινουν. (Εδω δεν εχουν ουτε τις b7-c7...παραξενο. μαλλον ξεστοκαραν και πανε να φερουν τις νεες του 2018 και επεσες επανω στην αλλαγη ?)

Δεν ξερω αν μπορεις να πιεσεις για επιστροφη χρηματων και οχι πιστωτικο. Με την αιτιολογια πως δεν εχουν καθολου oled να σου δωσουν. (Και εσυ δεν φταις για αυτο)

Βλεπω στο σκρουτζ πως η νεοτερη 1080 δεν διατιθεται ευρεως σε ολα τα καταστηματα. Ισως αυτος ειναι ο λογος.
Δεν την εχουν τα public ωστε να την αντιπροτεινουν.

Δεν ξερω αν μπορεις να πιεσεις για επιστροφη χρηματων και οχι πιστωτικο. Με την αιτιολογια οτι υπαρχει η νεοτερη με το flat panel, αλλα το καταστημα δεν την διαθετει. (Ειναι και φθηνοτερη απο οσο ειχες αγορασει την δικη σου)

Στο Public δεν διάθετουν ούτε την b7 ή c7 όπου θά πλήρωνα την διαφορά και θα τελείωνα.
Τους τ´είπα στην LG και δεν τους νοιάζει, γι´αυτό έκανα καταγγελία στο 1520.

Δυστυχως οπως θα εχεις δει κι εσυ, εχουν sony και τις νεες lg απο 2500.

Δεν ξερω αν με τιποτε συνηγορους κλπ μπορεσεις να διεκδικησεις τουλαχιστον επιστροφη χρηματων, ωστε να αγορασεις απο αλλου την 1080.

Δυστυχως οπως θα εχεις δει κι εσυ, εχουν sony και τις νεες lg απο 2500.

Δεν ξερω αν με τιποτε συνηγορους κλπ μπορεσεις να διεκδικησεις τουλαχιστον επιστροφη χρηματων, ωστε να αγορασεις απο αλλου την 1080.

Θα προσπαθήσω, δεν ξέρω τι αποτέλεσμα θα έχουν αλλά θα το τραβήξω όσο μπορώ.