Δεν καταλαβες. Δεν ειναι θεμα χρωματων. Χαλαει την εικονα. Εχει κοκκο ενω το sdr ειναι καθαρο δεν βλεπεις τιποτα. Να φταινε τα εργα?
Δεν καταλαβες. Δεν ειναι θεμα χρωματων. Χαλαει την εικονα. Εχει κοκκο ενω το sdr ειναι καθαρο δεν βλεπεις τιποτα. Να φταινε τα εργα?
ναι βρε-λογικο.εδω εχουν τα καθαρα blueray κοκκο,δεν θα εχει το Hdr?
Και τα δυο 4Κ είναι, η διαφορά έχει να κάνει με την αντίθεση και την γκάμα των χρωμάτων.sdr εννοεις την ποιοτητα sd ????
Προσωπικά ότι έχω δει σε HDR (σε OLED πάντα) μου έχει φανεί ψεύτικο για να μην πω κακό. Αλλά το πιο πιθανό είναι να οφείλεται στην επεξεργασία του υλικού από το στούντιο, όχι στο μέσο προβολής.
Αν το hdr είναι έτσι όπως το βλέπω σε διάφορα βιντεάκια με κορεσμένα χρώματα σαν να τα έχεις επεξεργαστεί,
προτιμώ το sdr!
Εγώ πάντως την έχω ένα μήνα και 4Κ ΔΕΝ έχω δει.
Δε νομίζω πως υπάρχει τρόπος να δω. Αγόρασα τα καλώδια που έπρεπε, από το youtube μου φορτώνει μόνο μέχρι HD, μια ταινία που κατέβασα δεν την έπαιζε, κατέβασα αρχεία 4Κ σε mp4 και mkv, τα άνοιγε σε 1080p ή δεν τα άνοιγε καθόλου, πήρα xiaomi mi box, είχα ήχο και όχι εικόνα, αγορασα ΧΒΟΧ ONE S, ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ από 4Κ. Πήρα και στην εξυπηρέτηση πελατών της Microsoft όπου οι τύποι είναι άσχετοι μέχρι αηδίας.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.