LG B7V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: LG B7V 2017 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Λεω να προχωρησω στην αγορα της Β7 μαζι με το xbox και τα 5 χρονια εγγυηση (1370 απο public) αλλα σκεφτομαι το burn in που μπορει να υπαρξει...
Ποια η γνωμη σας; Θα με καλυπταν τα 5 χρονια εγγυηση;

νομιζω οτι δεν καλυπτει η 5ετης το burn in. αν βεβαιωθεις οτι το καλυπτει (διαβασε το συμβολαιο), τοτε go for it!

Απάντηση: Re: LG B7V 2017 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλημέρα και καλώς σας βρήκα. Πολυ καλη προσφορα και σκεφτομαι να τη χτυπησω καθόσον ζαχαρωνω μια oled εδω και καιρο. Εχω μια 55αρα panasonic LCD (δε θυμαμαι το μοντελο, την αγορασα προ 2,5 ετων περίπου). Αξίζει λέτε η αλλαγή? Χρήση ote tv, netflix και ταινιες/σειρές με εξωτερικό σκληρό και δευτερευόντως digea και κανα ps4.

Re: Απάντηση: Re: LG B7V 2017 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλημέρα και καλώς σας βρήκα. Πολυ καλη προσφορα και σκεφτομαι να τη χτυπησω καθόσον ζαχαρωνω μια oled εδω και καιρο. Εχω μια 55αρα panasonic LCD (δε θυμαμαι το μοντελο, την αγορασα προ 2,5 ετων περίπου). Αξίζει λέτε η αλλαγή? Χρήση ote tv, netflix και ταινιες/σειρές με εξωτερικό σκληρό και δευτερευόντως digea και κανα ps4.

Αργησες, έχει εξαντληθεί.

Οι OLED μπαινουν συχνα σε προσφορα.

Προσωπικα νομιζω οτι λογο του burn in θεματος που εχουν (αναλογα την χρηση), θα ξαναμπουν στο μελλον σε προσφορα

Εγώ όταν πήρα την δικη μου με διαβεβαίωσαν ότι ήταν καινούργιες και είχαν μονο 3 στην αποθήκη όπου πήγα ο ίδιος και την παρέλαβα. Μου έκανε και εντύπωση ότι το κουτί αρκετά σκονισμένο που φαίνεται ήταν αρκετό καιρό στην αποθήκη. Alighia υπάρχει τρόπος να δω ώρες λειτουργίας?

αν και παλιό post ! αν την έβλεπα σε αυτήν την τιμή θα την αγόραζα. ... κρίμα που δεν το είδα..

αν και παλιό post ! αν την έβλεπα σε αυτήν την τιμή θα την αγόραζα. ... κρίμα που δεν το είδα..
Και εγώ θα την ξαναγοραζα :-)))).κρίμα που δεν είχε τέτοια προσφορά όταν την πήρα εγώ...

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ πρόλαβα και την τσίμπησα το πρωί.

Οι OLED μπαινουν συχνα σε προσφορα.

Προσωπικα νομιζω οτι λογο του burn in θεματος που εχουν (αναλογα την χρηση), θα ξαναμπουν στο μελλον σε προσφορα

Προσφορα μπαίνουν όλες τώρα γιατί βγήκαν τα νέα μοντέλα όχι μονο οι oled. Και burn in δεν παθαίνουν όταν είναι απούλητες στο κουτί τους. Πρέπει να δουλέψουν να το πάθουν ... αν το πάθουν ποτε.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: LG B7V 2017 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αργησες, έχει εξαντληθεί.

Ναι έχεις δίκιο αλλα σιγουρα θα παιξει σύντομα παλι προσφορα. Εκτος αυτου βλεπω οτι το c7v μοντελο ειναι διαθεσιμι. Περα απο αυτό ομως και οσο αφορα για το αν αξιζει η οχι δεδομενου οτι η πανασονικ που εχω τωρα εχει καλα μαυρα (συγκριτικα με πολλες αλλες lcd), τι λες, αξίζει?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: LG B7V 2017 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ναι έχεις δίκιο αλλα σιγουρα θα παιξει σύντομα παλι προσφορα. Εκτος αυτου βλεπω οτι το c7v μοντελο ειναι διαθεσιμι. Περα απο αυτό ομως και οσο αφορα για το αν αξιζει η οχι δεδομενου οτι η πανασονικ που εχω τωρα εχει καλα μαυρα (συγκριτικα με πολλες αλλες lcd), τι λες, αξίζει?

Για μένα η oled ήταν μονόδρομος μετά από την πλάσμα που έχω, άρα αξίζει.

Απάντηση: LG B7V 2017 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Την ειχα κρατησει και εγω αλλα την ακυρωσα γιατι λιγες οι 55 ιντσες πολλα τα λεφτα για 65 και δεν εχουμε επιλογη 3 δηλαδη καμια 60αρα.

Απάντηση: LG B7V 2017 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Η διαφορά της με το c7v μοντέλο ποια είναι?

Re: Απάντηση: LG B7V 2017 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Την ειχα κρατησει και εγω αλλα την ακυρωσα γιατι λιγες οι 55 ιντσες πολλα τα λεφτα για 65 και δεν εχουμε επιλογη 3 δηλαδη καμια 60αρα.

Είχα μπει σε σκέψεις για 65αρα led αλλά νίκησε η oled, εξάλλου από 42 plasma έρχομαι οπότε θα δω διαφορά.

Η διαφορά της με το c7v μοντέλο ποια είναι?
Ο ήχος.

Δεν έχει διαφορα στον ήχο. Το stand και bezel μονο διαφέρουν.

C7
Audio: Can output Dolby Atmos to receiver, can play Dolby Atmos with its own speakers because it has a 2.2 speaker.
B7
Audio: Can output Dolby Atmos to receiver, can not play Dolby Atmos with its own speakers because it has a 2.0 speaker.

Είναι στην Αμερική αυτά. Στην Ευρώπη η B7v και η C7v δεν έχουν διαφορα στον ήχο.

Δεν το ήξερα αυτό, καλά που το επισήμανες.

Παιδιά για πείτε μια γνώμη. Έπαιζα στο ps4 ένα παιχνίδι σε hdr (god of war). Αν δεν κάνω λάθος έχω το προφίλ πρότυπο με λυχνια oled στο 60. Εκεί που έπαιζα περίπου 2-2 και κάτι ώρες συνεχόμενα μου δίνει την αίσθηση ότι ξαφνικά η φωτεινότητα της οθόνης μειώθηκε και τα χρώματα έγιναν πιο μουντά. Επίσης στο προφίλ eco που χρησιμοποιώ άλλου μου έδωσε την ίδια αίσθηση και εκεί πρόσεξα ότι η αντίθεση ήταν στο 60. Δεν θυμάμαι να την είχα κατεβάσει εκεί. Είναι φυσιολογικό αυτό ή κάτι έγινε;