Καλημέρα και καλώς σας βρήκα. Πολυ καλη προσφορα και σκεφτομαι να τη χτυπησω καθόσον ζαχαρωνω μια oled εδω και καιρο. Εχω μια 55αρα panasonic LCD (δε θυμαμαι το μοντελο, την αγορασα προ 2,5 ετων περίπου). Αξίζει λέτε η αλλαγή? Χρήση ote tv, netflix και ταινιες/σειρές με εξωτερικό σκληρό και δευτερευόντως digea και κανα ps4.
Εγώ όταν πήρα την δικη μου με διαβεβαίωσαν ότι ήταν καινούργιες και είχαν μονο 3 στην αποθήκη όπου πήγα ο ίδιος και την παρέλαβα. Μου έκανε και εντύπωση ότι το κουτί αρκετά σκονισμένο που φαίνεται ήταν αρκετό καιρό στην αποθήκη. Alighia υπάρχει τρόπος να δω ώρες λειτουργίας?
Και εγώ θα την ξαναγοραζααν και παλιό post ! αν την έβλεπα σε αυτήν την τιμή θα την αγόραζα. ... κρίμα που δεν το είδα..
Οι OLED μπαινουν συχνα σε προσφορα.
Προσωπικα νομιζω οτι λογο του burn in θεματος που εχουν (αναλογα την χρηση), θα ξαναμπουν στο μελλον σε προσφορα
Αργησες, έχει εξαντληθεί.
Ναι έχεις δίκιο αλλα σιγουρα θα παιξει σύντομα παλι προσφορα. Εκτος αυτου βλεπω οτι το c7v μοντελο ειναι διαθεσιμι. Περα απο αυτό ομως και οσο αφορα για το αν αξιζει η οχι δεδομενου οτι η πανασονικ που εχω τωρα εχει καλα μαυρα (συγκριτικα με πολλες αλλες lcd), τι λες, αξίζει?
Την ειχα κρατησει και εγω αλλα την ακυρωσα γιατι λιγες οι 55 ιντσες πολλα τα λεφτα για 65 και δεν εχουμε επιλογη 3 δηλαδη καμια 60αρα.
Ο ήχος.Η διαφορά της με το c7v μοντέλο ποια είναι?
Δεν έχει διαφορα στον ήχο. Το stand και bezel μονο διαφέρουν.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.