LG Cinema LW4500 3D LED-LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καταρχήν ξεχναμε τι του ειπαν στο καταστημα ,κουμπωνεις οποιοδηποτε usb σκληρο στην tv και παιζει ( και NTFS ) ,φυσικα με τους γνωστους περιορισμους στην αναπαραγωγή ηχου DTS ΚΑΙ καποιες αλλες που εχουν αναφερθει στον παρων νημα,προσωπικα πηρα το bd 3d player lg670 και ξεμπερδεψα μια και καλη με όλα...:ernaehrung004:

Να συμπληρωσω πληροφορικα ότι ακόμη δεν έχω καταφερει να παιξω *.ISO αρχεία απο καμμια πηγη και αν εχω δοκιμασει μέσω usb ( Lgtv,lg bd670) ,αν μπορει καποιος να πει τι κανουμε μην αρχισουμε τις μετροπες σε mkv μέσω DVDfab8 γιατι ειναι ιδιαιτερα χρονονοβορες

Last edited:
Απάντηση: Re: LG Cinema LW4500 3D LED-LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Να συμπληρωσω πληροφορικα ότι ακόμη δεν έχω καταφερει να παιξω *.ISO αρχεία απο καμμια πηγη και αν εχω δοκιμασει μέσω usb ( Lgtv,lg bd670) ,αν μπορει καποιος να πει τι κανουμε μην αρχισουμε τις μετροπες σε mkv μέσω DVDfab8 γιατι ειναι ιδιαιτερα χρονονοβορες

η τηλεόραση δεν μας παρέχει αυτή την δυνατότητα οπότε πολύ απλά αγοράζουμε ένα media player, έστω μαι μτχ με κάνα 50άρικο (βλ. wd κτλ) και κάνουμε την δουλειά μας μιά χαρά!

Είναι τελικά σχεδόν σίγουρο ότι κάθε νέος κάτοχος της 4500 θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει τον απαράδεκτο-φρικτό-απαίσιο ενσωματωμένο media player, θα φάει τα μουτρα του με τις ατέλειες του και τις ασυμβατότητες του, θα ρωτήσει και θα ξαναρωτήσει στο forum, θα επιμείνει ενω όλοι θα του λένε "ξέχνα αυτή την μπουρουχα!" και τελικά θα δει το φως το αληθινό :

Θα αγοράσει έναν παμφθηνο εξωτερικό player και θα ευχαριστηθεί ταινίες και σειρές από εκεί! :smile:

καλημερα και απο μενα...τελικα αγορασα και εγω την lw4500...εγω παλι αυτα που λετε για player της τηλεορασης δεν τα εχω καταλαβει γιατι παντα ειχα συνδεδεμενο το pc επανω στην τηλεοραση..οτι εργο θελω το κατεβαζω απευθειας και το βλεπω με καποιο player απο το pc..συγκεκριμενα με splah player pro και ενεργοποιημενο το motion 2...δοικμαστε το,θα με θυμηθειτε...γεγονος ειναι οτι αμεσως παρατηρησα input lag οταν η τηλεοραση συνδεθηκε με hdmi με το pc το οποιο ομως ελαττωθηκε αρκετα σε pc input και av mode game...μετα απο μια εβδομαδα χρησης πλεον το εχω συνηθισει...μου φαινεται παρα πολυ καλη για τα λεφτα της και ευχαριστω και το forum για τις τοσες πολλες αναλυσεις και διευκρινισεις και τα νηματα που εχει ανοιξει ωστε να μπορεσει καποιος να αποφασισει στην αγορα tv

Παιδιά πρέπει να είμαι απ τους ελάχιστους που τους αρέσει το "sope opera"effect που δημιουργεί το trumotion. Ξέρει κανεις κάποιον τροπο να το διατήρησω και να αποφύγω ταυτόχρονα τα κολληματα και της αλλαγές ταχύτητας που έχει ως παρελκομενα; Θα έχει νόημα να παίξω με τις manual ρυθμίσεις η είναι αναγκαίο κακό τα artifacts;

Μου αρέσει και εμένα και δεν έχω κολληματα... Έχω το true motion στo 5.... Βλέπω κατα 90% σειρές κατεβασμένες σε 720p και ταινίες κατεβασμένες σε 1080p. Απο ελληνικά κανάλια βλέπω το 10% του χρόνου μου (ειδησεις, shows κλπ) και έχω συντονίσει μόνο τον ψηφιακό πάροχο (digea) και δεν έχω αναλογικά κανάλια συντονισμένα... Τα κολληματα τα έχω συναντησει ως έννοια μόνο εδώ στο φόρουμ , εμένα δεν μου έχουν συμβεί. Δεν λέω ότι οι συνάδελφοι εδώ λένε ψέματτα , προς θεού. Λέω απλά ότι σε εμένα δεν κολλάει και έχω τα ΠΑΝΤΑ ενεργοποιημένα. Έχω την 42αρα 4500 και OXI την 47 που έχει το 95% των φίλων εδώ

παιδιά τα πιξελίσματα που είχα σε κάποια συγκεκριμένα κανάλια(σκαι,σταρ,νετ)συνεχίζονται αλλα πολύ σπάνια πλέον κ κάποιες συγκεκριμένες ώρες!!!ιδίως όταν έχει αέρα,,κρατάει βέβαια πολύ λίγο,ενω υπάρχουν κ μέρες που δεν έχουμε καθόλου θέμα,,τελικά πιστεύετε ότι φταίει η tv σε αυτό η η degia κ το σήμα που στέλνει κάποιες φορές;;να υπενθυμίσω ότι οι συγκεκριμένες 2 συχνότητες που είναι αυτα τα κανάλια έχουν ποιότητα ήχου κ εικόνας 100%,όπως κ οι υπόλοιπες 3 συχνότητες των άλλων καναλιών που σημαίνει σήμα καμπάνα!!!Υ.Σ.Tην LW47' 4500 έχω,,

και κατι περιεργο απο εμενα.
η TV δεν μου εχει βγαλει ποτε προβλημα συγχρονισμου ηχου - βιντεο. Μονο οταν βλεπω ραδιο αρβυλα και μονο τοτε. σε κανενα αλλο καναλι, σε καμια αλλη εκπομπη, σε καμια ταινια ή βιντεο.
στην αρχη δειχνει κανονικα και μετα απο 20λεπτο αρχιζει σιγα σιγα να αποσυγχρονιζεται.
αλλαζω καναλι και μετα το ξανα αλλαζω αμεσως στους αρβυλες και παιζει μια χαρα

Φιλε subuteo καλησπερα.Εχω και εγω την 42αρα και ηθελα να μαθω αν πρεπει να αλλαζω τις ρυθμισεις οταν βλεπω hd,bd για να πετυχω καλυτερο αποτελεσμα.επισης αν στις 3d θεασεις πρεπει να αλλαζω το βαθος απο το ηδη υπαρχον 10.

Φίλε DAMOS

Για το πρώτο ερώτημα , οι ρυθμίσεις είναι θέμα προσωπικού γούστου.

ΓΙα το δεύτερο τώρα :

Στις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ 3d θεάσεις το ρυθμιστικό "βάθος" είναι ΑΝΕΝΕΡΓΟ και είναι ΑΔΥΝΑΤΟ να ρυθμιστεί διότι αυτό που βλέπεις είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ 3d.

Στο ψευτο-3d η ρύθμιση είναι ενεργή. Το ρυθμιστικό αυτό τότε παίζει το ρόλο του εμετού και της επιληψίας. Σε όσο πιο μεγάλη ρύθμιση το βάλεις τόσο γρηγορότερα θα πάθεις επιληψια και τόσο μακρύτερα θα τιναχθεί ο ΕΜΕΤΟΣ από το πόσο χάλια είναι αυτή η απαίσια δυνατότα για ΨΕΥΤΙΚΟ 3D. :smile:

ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ 3d ταινίες κ παιδικά κ ντοκιμαντέρ;σε ένα βιντεοκλάμπ που είμαι γραμμένη είχε μόνο 3 ταινίες που τις έχουμε δει,(τουε πειρατές της καραιβικής,τα πιρανχας κ το step up)κ όταν ρώτησα την κοπέλα μου είπε ότι δύσκολα φέρνουν!!γιατί;;αφου πολλές ταινίες ,παιδικά κ ντοκιμαντερ υπάρχουν σε 3d γιατι δεν τα φέρνουν;;παιδιά αν ξέρετε που μπορω να βρω please ενημερώστε με!!!:worshippy:

Re: Απάντηση: LG Cinema LW4500 3D LED-LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Demi μπορείς να παραγγείλεις απο το Internet σε BLU RAY δεδάδες 3d ταινίες κ documentaries .

Εάν αναφέρεσαι σε ταινίες που κατεβαίνουν από το δίκτυο (όπως οι SBS 3d που έχουμε συζητήσει πολλές φορές σε αυτό το νήμα) να σου θυμίσω ότι οι συγκεκριμένες ταινίες πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο ως backup ταινιών που ήδη έχουμε αγοράσει έτσι ούτως ώστε τα πνευματικά δικαιώματα να έχουν πληρωθεί.

Μόνο τότε θα πρέπει να τις αναζητήσεις στα γνωστά διεθνή δίκτυα.

PS Και οι τρεις ταινίες που έχει φέρει το Videoclub σου ειναι από απλά μέτριες εώς εντελώς φρικτές όσον αφορά την 3d εμπειρία που αποκομίζεις.... δυστυχώς...

Last edited:
Re: Απάντηση: LG Cinema LW4500 3D LED-LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ενδεικτικός κατάλογος 3D Ταινιών και Documentaries

Άριστα τα 5 Αστερια. Η Βαθμολογία αφορά ΜΟΝΟ το WOW! Factor της 3D Εμπειρίας και ΔΕΝ αφορά την ταινία ως σύνολο

IMAX Dolhphins and Whales 3d ***
IMAX Hubble 3D **
IMAX Space Station 3D **
IMAX Under The Sea 3D ***** + (Μονο και μόνο για αυτά τα 45 λεπτά , αξίζει να έχεις 3Δ TV)

Alice In WonderLand *** (Καλή σε αρκετά σημεία , αλλά κάνει μπαμ ότι είναι ταινία 2Δ που έγινε 3Δ στο post production της )
AVATAR ******* (Δεν είναι τυπογραφικό. 7 αστέρια με αριστα το 5)
Beauty and The Beast 3D **** (Μετατροπή απο 2Δ σε 3Δ το ξέρω! Αλλά η σκηνή αρχης ηταν συγκλονιστικη. Οι άνθρωποι πρέπει να το ξαναστησανε καρέ-καρε!)
Legend of The Guardians ***** (Κατα τη γνωμη μου το καλύτερο 3Δ μετά το AVATAR)
Pirates of the Carribean 4 *** (Καλή , αλλα σε καμία περίπτωση άριστη)
Final Destination 3D **** (Αν και ταινία τριετίας - και βάλε - ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ πολυ καλο 3Δ)
The Lion King 3D *** (Καλη αρχικη σεκάνς . Η υπόλοιπη ταινία δεν προσφέρει κάτι παραπανω απο την 2Δ εκδοχή της)
Tron Legacy ** (Αν αυτό ειναι το 3Δ , μια χαρά ειμασταν και στο 2Δ)
Step UP 3D *** (Καλουλι)
Piranha 3D ** (Χαλιουλι)

Last edited:
Subuteo, μπράβο, ωραία λίστα. Και ότι ήθελα να ρωτήσω για 3D ταινίες. Στα βιντεοκλάμπ, εδώ στην Πάτρα, δύσκολα βρίσκεις Bluray, πόσο μάλλον και ταινίες 3D.

Λοιπόν μόλις σήμερα μου ήρθε η 55LW4500. Made in Poland, Σεπτέμβιο 2011. Θετικές οι πρώτες εντυπώσεις. Με όλα αυτά που έχω διαβάσει φοβόμουν μήπως πάσχει από έντονο banding, μην έχει ενοχλητική ανομοιομοφία στη φωτεινότητα, μην έχει τραγικό input lag, μην έχει bleeding στις πλευρές.....

Λοιπόν, σε 100% γκρι και γαλάζιο φόντο εντοπίζω λίγο banding αλλά για να το δω πρέπει να το ψάξω. Είναι λίγο και δε νομίζω να με ενοχλήσει ποτέ. Αλλά πάνω σε αυτό πρέπει να κάνω κι άλλα τεστ... δηλαδή ποδόσφαιρο :)

Όσο για το bleeding, σε 100% μαύρο φόντο και με το local dimming απενεργοποιημένο, υπάρχει ένας κάπως πιο έντονος φωτισμός περιφεριακά στην οθόνη. Τίποτα που να βγάζει μάτι όμως, ευτυχχώς! Εδώ να πω ότι σε αυτό το τεστ φαίνεται και η όποια ανομοιομορφία στον φωτισμό. Υπάρχει κι αυτή αλλά τίποτα σπουδαίο. Τα παραπάνω εξαφανίζονται με την ενεργοποίηση του local dimming και σε πολύ σκοτεινές σκηνές και με μαύρες μπάρες πάνω κάτω (ή αριστερά δεξιά) δεν εντόπισα κάτι. Επίσης δε βρήκα λόγο να θέλω να απενεργοπιήσω το local dimming, ό,τι κι αν είδα. Ακόμα και στο τεστ 'Dynamic Brightness' τα πάει άριστα.

Το input lag το έλενξα με το ποντίκι του υπολογιστή... σε label "Bluray" το βλέπεις ολοκάθαρα. Σε label "PC" ο δείκτης υπακούει ακαριαία. Ότι lag κι αν υπάρχει είναι πολύ μικρό για να το αντιληφθώ.

Να πω και από πιο τεστ δεν έμεινα ικανοποιημένος. Οι αποχρώσεις του γκρίζου θα μπορούσαν και θα έπρεπε να αποδίδονται καλύτερα.

Όλα τα έλενξα σε ολοσκότεινο δωμάτιο με το μόνο φως να έρχεται από την τηλεόραση. Στις ρυθμίσεις έχω Backlight 100, Αντίθεση 100 (ναι, θέλω ΦΩΣ!!) Φωτεινότητα 52 και ότι μπορεί να απενεργοποιηθεί είναι απενεργοποιημένο, εκτός του local dimming. Έκανα τεστ για Black clipping, White clipping και Color clipping και δεν υπάρχει! Τέλεια! Βασικά με αυτά τα τελευταία τεστάκια είναι που έκανα τις ρυθμίσεις. Αν δεν είχα ονομάσει την είσοδο "PC" θα έβαζα το Χρώμα στο 52.

Αυτά προς το παρόν....

Ευχαριστω φιλε subuteo και sorry αν ακουγονται καπως αναξιες σχολιασμου οι ερωτησεις μου,αλλα νιωθω νιωθω λιγο πρωτογονος με αυτα που διαβαζω στο σαιτ.Οπως και να 'χει ομως μ' εχουν βοηθησει αρκετες τοποθετησεις σου στο νημα.

σ'ευχαριστώ για την λίστα ταινιών subuteo!!!όχι δεν με ενδιαφερει για αυτές που κατεβαίνουν απ'το δύκτιο!!!αν μπορεις γράψε μου τα site που μπορώ να παραγγείλω,,υπάρχουν κ ελληνικά site;είναι πολύ ακριβά;;

Έχει δοκιμάσει κανεις να βάλει υπότιτλους με το 3d subtitler σε IMAX ντοκυμαντέρ; Προσπάθησα στο under the sea αλλά δεν τα κατάφερα. Οποια τιμή και αν έβαλα στο depth, η ρήξη αμφιβληστροειδους ήταν η μόνιμη συνέπεια

ρε παιδια, μενω κορινθο.

ειναι εδω και 1 εβδομαδα που στα ψηφιακα της digea η 4500 μου κανει κατι σπασιματα...πιο πολλα στα κρατικα της ερτ. εχει παραηρησει και αλλος το ιδιο προβλημα???

να σημειωσω οτι τα σπασιματα εμφανιστηκαν το 4μερο που ειχε ανεμους 10 μποφωρ...

Καλησπέρα φίλε gr_rocker και καλώς ήλθες στην παρέα μας. Έχω γράψει αρκετά αναλυτικό review του .26 μερικές σελίδες πριν. Ελπίζω να έχεις το χρόνο να κάνεις μερικα κλικ πισω και να το διαβάσεις. Καλως ήλθες και πάλι

Σε ευχαριστω πολυ