Θεωρώ λίγο δύσκολο να κάνω τόσο λάθος, γιατί η διαφορά στην εικόνα μου φαίνεται πολλή μεγάλη. Τα πρόσωπα φαίνονται λίγο θολά και το περίγραμμα τον γραμμάτων έχει μία μικρή παραμόρφωση. Υπάρχει περίπτωση να έχουν αλλάξει κάποιες ρυθμίσεις στις οποίες δεν έχω πρόσβαση? Μπήκα στο service menu με infrared, αλλά δεν κατάλαβα πολλά, γι’αυτό δεν πείραξα τίποτα.
Και κάτι ακόμα. Προσπάθησα να κάνω downgrade σε 3.40, αλλά και να ξαναπεράσω το 3.55 όμως μου άνοιγε το μενού για επιλέξω από το usb εικόνες ή μουσική ή video. Τα flashaki ήταν σε fat32, ο φάκελος είχε όνομα LG_DTV και η αναβάθμιση λογισμικού “ενεργοποιημένη”.
Καμιά ιδέα κανείς ? Το firmware 3.55 που κυκλοφορεί είναι επίσημο από την LG?
Αν όχι, μπορεί να φταίει αυτό?
Συγνώμη αν σας κούρασα, αλλά έχω ψιλοφρικάρει.
Ευχαριστώ .
Στο read me αρχείο που περιέχεται στο αρχείο αναβάθμισης 3.55http://members.chello.nl/devilstrike/LG_DTV_v3.55.zip δεν περιλαμβάνεται η LH 9000. Καλύτερα ένα τηλέφωνο στην LG για να σου πουν και αυτοί την γνώμη τους 801 11 200 900
Ακολούθησα την διαδικασία και μου έβγαλε ένα μήνυμα ότι η επαναφορά ολοκληρώθηκε. Δεν μπόρεσα να καταλάβω τι ακριβώς επανήλθε (σίγουρα όχι το firmware). Δυστυχώς η αίσθηση που έχω μετά την αναβάθμιση σε 3.55 δεν έχει αλλάξει.
Σας ευχαριστώ πάντως για τις ιδέες.
Ειμαι κατοχος του μοντελου αλλα στις 42'. Η μεγαλη απογοητευση ειναι οταν ενεργοποιησεις την επιλογη trumotion ακομη και στο χαμηλο επιπεδο ! τοσο σε απλες ταινειες dvd που τις κανει upskaling to PS 3 οσο και σε ταινειες blue ray σου ερχεται να σπασεις την την τηλεοραση απο τα νερα , που βλεπεις να περιβαλουν ολες τις κινουμενες μορφες. Το προβλημα εχει επιβεβαιωθει και απο την επιτοπια επισκεψη service της LG η οποια ομως σε προτρεπει να απενεργοποιησεις το trumotion , υποστηριζοντας παραλληλα κατι ασυναρτητες δικαιολογιες περι μη συμβατοτητας blue ray player (PS3 SLIM )και για δισκακια blue ray που εχουν κατασκευαστει με προτυπο τα 50 ΗΖ και οχι τα 100 HZ !!!
Σε κινηση η LH9000 υστερει αρκετα κατα την γνωμη μου...οχι μονο σε σχεση με Z5500 , B750 αλλα και με W5500 , B650...
Είδα κι εγώ για αρκετή ώρα σήμερα την LH, χωρίς να μπορώ να την πειράξω με HD σήμα.
Πέραν του καλού απόλυτου μαύρου όταν αυτό πιάνει μεγάλο μέρος της εικόνας, δεν μου άρεσε τίποτα... Κίνηση μέτρια, λεπτομέρεια ανύπαρκτη, κοντράστ Φίλιπς.
Δίπλα μια 50PS3000 της έριχνε στ' αυτιά σε όλα εκτός από το μαύρο, οι δε Σάμσουνγκ ήταν όλες καλύτερες.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.