ChrisK4
Established Member
Την πηρα χθες με την προσφορα και γω.
Πρωτες εντυπωσεις παρα πολυ καλες ειδικα σε σχεση με τα λεφτα που εδωσα.
Στρωνω προς το παρον κτλ αλλα εκανα καποιες δοκιμες με ματροσκες κτλ.
Το media player της επαιξε μια χαρα απο 2 usb stick,εναν εξωτερικο 3,5αρι αλλα οχι απο εναν 2,5αρι WD.Δεν το εψαξα παραπανω...
Επαιξα avi,mkv,mpeg αλλα δυστυχως δεν περναει passthrough dts στον ενισχυτη μου με οπτικη.Τουλαχιστον παιζει dolby...αλλα ειναι λιγο απογοητευση βασικα,βεβαια μη τα θελουμε και ολα με 400 .
Απο εικονα ψαχνομαι με ρυθμισεις,ακομα δεν εχω βρει κατι στο νετ για pj550,αλλα μονο απο αλλες plasma lg.Ετσι κι αλλιως πρεπει να περιμενω να στρωθει, αλλα αν καποιος εχει κατι πολυ καλο ας ποσταρει.
Το τηλεκοντρολ ειναι μετριο, ο ηχος μετριος προς κακος και οι αντανακλασεις σχετικα οκ.
Γνωριζει κανεις τιποτα απο firmware upgrade?
Καλορίζικη και καλοθέατη!
Για firmware δεν γνωρίζω κάτι ακόμα. Φαντάζομαι πως θα ελπίζεις κι εσύ όπως και αρκετοί άλλοι στο να παίξει DTS ε;
Για ρυθμίσεις εικόνας (για μετά το στρώσιμο, εκτός κι αν κάτι τέτοιο δεν σε απασχολεί), εγώ δοκίμασα το παρακάτω, με διαφορά ότι έχω την ευκρίνεια (οριζόντια και κάθετη) στο 75 και την φωτεινότητα στο 45 - 50 αναλόγως τι παρακολουθώ κάθε φορά και με πόσα φώτα.
Μπορώ να πω ότι το αποτέλεσμα μου αρέσει αρκετά και καθώς δεν είμαι ούτε calibration expert αλλά και ούτε έχω τον απαραίτητο εξοπλισμό, λέω να κρατήσω αυτές τις ρυθμίσεις προς το παρόν, έως ότου βρω κάτι καλύτερο.
Από ήχο λες χάλια ε; Εννοείς στον ενισχυτή φτάνει χάλια ήχος ή από τα ηχεία της; Μήπως φταίνε τα βιντεάκια; Δοκίμασες με κανένα καλό mp3;
Δεν την έχω συνδέσει ακόμη στον ενισχυτή μου. Από την optical ακούς και τα αναλογικά κανάλια ή μόνο ότι παίζεις από usb;