LG7000 - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

neo εμένα δεν μου σβήνει καθόλου η εικόνα αλλάζοντας ετικέτα...θα το επαληθεύσω και όταν γυρίσω σπίτι αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος...ωστόσο δεν κατάλαβα για πιο λόγο είναι αυτό το γεγονός ότι μαυρίζει η εικόνα στιγμιαία απόδειξη ότι αλλάζουν οι ρυθμίσεις? Στο είπαν από την LG? Δηλαδή αν γυρίσω σπίτι και δεν σβήνει την εικόνα η αλλαγή ετικέτας συνεπάγεται ότι δεν θα έχω και τρουμόσιον αναμμένο ενώ το δείχνει κλειστό?(αυτό δεν είναι το πρόβλημα?)

Άλλο 1000 ευρώ και άλλο 100 (που λέει ο λόγος). Υπάρχει μια διαφορά.

Που στηριζεις αυτη σου την αποψη?

Ποια ειναι η διαφορα?

Ας το θέσω με πιο ακραία παραδείγματα. Το ίδιο λες είναι για τον άλλο να σου δώσει 10.000 ευρώ και το ίδιο 10 ευρώ???
neo εμένα δεν μου σβήνει καθόλου η εικόνα αλλάζοντας ετικέτα...θα το επαληθεύσω και όταν γυρίσω σπίτι αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος...ωστόσο δεν κατάλαβα για πιο λόγο είναι αυτό το γεγονός ότι μαυρίζει η εικόνα στιγμιαία απόδειξη ότι αλλάζουν οι ρυθμίσεις? Στο είπαν από την LG? Δηλαδή αν γυρίσω σπίτι και δεν σβήνει την εικόνα η αλλαγή ετικέτας συνεπάγεται ότι δεν θα έχω και τρουμόσιον αναμμένο ενώ το δείχνει κλειστό?(αυτό δεν είναι το πρόβλημα?)
Σε HDMI συνδεδεμένο με PC ή blu ray??? Ή μιλάμε για DVD??? Ρωτάω γιατί σε εμένα το κάνει μόνο στο AV με συνδεδεμένο το PC. Στο DVD δεν το κάνει (συνδεδεμένο κατευθείαν στην hdmi της 7000).

Last edited:
Είναι η τελευταία φορά που θα γράψω εδώ καθότι η δική μου(42lg7000) δεν έχει κανένα πρόβλημα κ είμαι off topic..
Την πήρα πριν μια βδομάδα μεσω του powerbuy, πίσω γραφει ημ/νια κατασκευής Φεβρουάριος 2009 κ εκδ. λογισμικού VO3.22.00

Οταν αλλάζω ετικέτα η οθόνη δεν ανοιγοκλείνει..
Οταν έχω ετικέτα pc to truemotion το βάζω όπου θέλω
Σπασίματα δεν μου κάνει σε ότι έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής (blueray, dvd, τηλεοπτικό)
Η επιλογή εισαγωγή-ετικέτα τελικα λειτουργεί σαν διακοσμητικο-αυτοκόλητο για τις κάθε εισόδους και δεν επιρεάζει την ποιότητα της είκόνας που την θεωρώ αρκετά καλη χωρις όμως να έχω κάποιο μέτρο σύγκρισης με άλλη lcd

Μήπως τελικά η lg με την τελευταία παρτίδα έλυσε το πρόβλημα?

Απο τη στιγμη που δεν αποφασιζει ο ιδιος και δεν ειναι στη δικη του ''δικαιοδοσία'' να στα δωσει η να μη στα δωσει (τα 100 η τα 1000) αλλα οριζεται σαφως απο το νομο, τοτε ειναι ακριβως το ιδιο. Θα αναγκαστει να στα επιστρεψει θελει δε θελει.

Μη νομιζεις οτι επιστρεφει κανεις 260 ευρω (τοσο εκανε η φωτ. μηχανη) ευκολα, χωρις πιεση και χωρις παραπομπη στο νομο απο την πλευρα σου και ελαφρα τη καρδια.

Για να παρεις πισω 10, 100 η 1000 ευρω και το δικιο με το μερος σου να εχεις, θα αναγκαστεις να ταλαιπωρηθεις αν δε πεσεις σε σωστο επιχειρηματια.

Με αυτά που λες, αυτό φαίνετε. Μάλλον θα ήταν πρόβλημα hardware. Αλλιώς υποθέτω πως με το firmware θα λυνόταν το πρόβλημα. Μήπως πρέπει να περιμένουμε λίγο καιρό για να δούμε??? Γιατί και εγώ με την philips 7403 είχα πρόβλημα στο hd motion. Και μου το εμφάνισε μετά από 3-4 ημέρες. Ομοίως και το πρόβλημα στο hdmi, άλλαξε μετά από 1-2 ημέρες. Δλδ μου δούλευε ήχο στην αρχή και μετά μου έδειχνε μόνο εικόνα. Το λέω, γιατί εγώ δεν τα τσέκαρα αυτά με το καλημέρα. Οπότε μπορεί στην αρχή να μου δούλευε και εμένα και μετά να χάλασε... δεν ξέρω τι να πω. Πάντως ξαναπόσταρε... για να βγάλουμε άκρη.

edit: εδώ δικαστήρια αποφασίζουν μια χ αποζημίωση και δεν την δίνουν. Ή να στο θέσω αλλιώς, την δίνουν μετά από πιέσεις και χρόνια. ;) Είναι όπως είπες, που θα πέσεις.

Ας ποστάρει και κανένας άλλος με τις καινούργιες απο το powerbuy.. Τόσοι τις πήρανε... Μονο εγω κ ο Ταζακος εχουμε γραψει μέχρι στιγμής εντυπώσεις..
Γιατι αν όλες του powerbuy δεν έχουν πρόβλημα τότε σίγουρα κάτι άλλαξε...

Το ειπε ο Ζαφειρης οτι δεν εχει τετοιο προβλημα.Δεν του κανει αυτο το πραμα.
Το οτι μαυριζει η εικονα για 1 δευτ. το κανει και η δικη μου και απο τεχνικης αποψεως ειναι πολυ φυσιολογικο παιδες γιατι στην ετικετα pcmode και μονο σ'αυτη αλλαζει τις ρυθμισεις εικονας.....και οι ρυθμισεις ειναι τελειως διαφορετικες αν το προσεξετε και γί'αυτο οι οποιες διαφορες + η - στην ποιοτητα της εικονας.

Αυτο που ειπα οτι κανει και η δικη μου ειναι οτι..... σε pcmode και ενω δειχνει αχνα το truemotion οφφ ,στην ουσια ειναι ον ,και δεν εχω προσβαση σ'αυτο.

Στα κάνει όλα αυτά και δεν τρως σπασίματα??? Έχω μπερδευτεί...
Φιλε Μανο εχω αναφερει πριν απο καναδυο σελιδες τι ακριβως συμβαινει....

βρε παιδια δεν διαβαζετε!!!!!

Ειπα ακριβως οτι σπασιματα κανει με το truemotion on μονο σε αθλια divx.
Ενοειται οτι και με ετικετα εισαγωγης pc mode τρωω σπασιματα αλλα το λεω και παλι μονο σε divx τα οποια ειναι με 23 καρε

Τα ειπα και πιο πισω βρε παιδες διαβαστε λιγο και θα σας λυθουνε ολες οι αποριες.

-bye-

Μολις εφυγε ο τεχνικος.Ενα ευγενέστατο παιδι κραντοντας το USB STICK να μου κανει αναβαθμιση αλλα μολις τα ειπαμε λιγο καλυτερα καταλαβε οτι δεν παιζουμε.

Του εβαλα να δει και blu ray αλλα και hd-dvd τον KING KONG του Peter Jackson το μοναδικο που κυκλοφόρησε με ελληνικα και PC παντα μεσα απο HDMI.

Η ετικετα μου ειπε οτι ειναι οντος λαθος και δεν πρεπει να κανει αυτο το προβλημα.Τα σπσιματα ειπε ειναι γνωστα και αγνωστο τη θα γινει.

Την παρελαβε χωρις 2ερη κουβεντα αλλα μου ειπε και το σεναριο οτι μπορει να την παραλαβω οπως ειναι δηλαδη να μην κανουν τιποτα.

Με ρωτησε που βρηκα το FIRMWARE και του ειπα οτι μου το στειλανε απο την LG GLOBAL SITE μεσο email ηστερα απο απαιτηση κατι που θα πειτε οσοι εχετε κανει αναβαθμισει μονοι σας

Το καλο ειναι οτι πριν τη στειλουν πισω μπορω να παω να δω ο ιδιος στο σερβις τη σκατα φτιαξανε.Μπορει να τη φτιαξουνε δεν λεω.

Η φιλοι που γνωριζουν πολεμικες τεχνες εναι ευπροσδεκτοι.

Φίλε Ζαφείρη στο βιντεάκι που ανέβασες
εγώ βλέπω σπασίματα . . . . . και υπαρχούν σπασίματα
το θέμα μάλλον είναι το ποσο ενοχλούν τον καθέναν τα σπασίματα,
η γυναίκα μου για παράδειγμα λέει "δεν πειράζει"
και πιστέυω οτι αυτοι που ισχυρίζονται οτι όλα είναι οκ είναι αυτοι
που δεν τους ενοχλούν.
Μάλλον έχουμε πολύ ευαίσθητα μάτια παίδες.
εμένα πάλι με κουράζουν τρομερά.

Φιλε Μανο εχω αναφερει πριν απο καναδυο σελιδες τι ακριβως συμβαινει....

βρε παιδια δεν διαβαζετε!!!!!

Ειπα ακριβως οτι σπασιματα κανει με το truemotion on μονο σε αθλια divx.
Ενοειται οτι και με ετικετα εισαγωγης pc mode τρωω σπασιματα αλλα το λεω και παλι μονο σε divx τα οποια ειναι με 23 καρε

Τα ειπα και πιο πισω βρε παιδες διαβαστε λιγο και θα σας λυθουνε ολες οι αποριες.

-bye-
Η ερώτησή μου ήταν ρητορική. Δικό μου λάθος. Αλλά έχω μπερδευτεί. Ο ένας λέει ανοιγοκλείνει αλλά δεν έχει σπασίματα, ο άλλο δεν ανοιγοκλείνει και δεν έχει σπασίματα και οι περισσότεροι ανοιγοκλείνουν και έχουν σπασίματα. Τελικά hardware, software, τι στο καλό φταίει???

Aν ανεβαζανε καποιο βιντεο οπως εγω καλα θα ητανε.Με το κινητο το εφτιαξα δεν ειναι και κατι το σπουδαιο αλλα κατατοπιστικο.

Re: Απάντηση: LG7000 - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

που δεν τους ενοχλούν.

χεχε όπως το θέτεις παραπέμπει σε rainbow effect από DLP προτζέκτορα...το θέμα είναι, αν ισχύει αυτό που λές φίλε, αυτοί που βλέπουν σπασίματα τα βλέπουν μόνο στην 7000 και σε καμιά άλλη τηλεόραση ή τα βλέπουν γενικά? εγώ ας πούμε στο βίντεο του Ζαφείρη δεν βλέπω σπασίματα :argue:

Εμένα γράφει ότι είναι Ιανουάριος 2009.
Την έχω συνδεδεμένη όπως και ο tazakos με vga γιατί δεν έχω καλό pc.
Δεν κάνει καμιά διαφορά όταν αλλάζω την ετικέτα σε pc ή ότι και να βάλω.Είναι απλά διακοσμιτικό.Κάνει όμως μερικά κολιματάκια όταν βάζω να παίξω παιχνίδι στο ps3 αλλά δε με ενοχλούν ιδιαίτερα. Την έχω ένα μήνα και όλα είναι μια χαρα.
Το μόνο που δε μπορώ να πειράξω είναι το true motion και είναι μόνιμα στο off.
To true motion μπορώ να το αλλάξω μόνο όταν την έχω σε τηλεοπτικό σήμα.
Εγώ είμαι ευχαριστημένος

φιλικά
Λευτέρης

που δεν τους ενοχλούν.

Βρε Σακη(?) ....το ποστ Νο 156 το διαβασες????διαβασες τον λογο που σηκωσα τα δυο βιντεο???
Κανε σε παρακαλω ενα κοπο και πηγαινε λιγακι πιο πισω και δες τι γραφω!!!!

Φιλικα βρε παιδια παντα αλλα κουραστηκα πλεον γιατι ΔΕΝ διαβαζετε πιο πισω και δεν μπορειτε να βγαλετε σωστα συμπερασματα.

Παιδιά, τα σπασίματα τα ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ο τεχνικός της LG, τα έχουν δει 4-5 ακόμα άτομα φίλοι και συγγενείς, τα λένε δεκάδες άτομα εδώ και στα ξένα φόρουμ.

Εγώ απορώ με αυτά που λέει ο timko που έχει μοντέλο κατασκευής Feb 2009.

Διάβασε σε ξένο φόρουμ ότι υπάρχει ΚΑΙ ΤΟ "EDID" εκτός από το "firmware" το οποίο μπορεί να ρυθμιστεί / αναβαθμιστεί. Δε ξέρω περισσότερα πάνω στο θέμα, ίσως όμως κάτι τέτοιο να εξηγεί αυτά που λέει ο timko ( αν και προσωπικά αμφιβάλλω και πολύ θα ήθελα να τα δω αυτά από κοντά.. )

Περι ετικετών - η οθόνη μαυρίζει στιγμιαία ΜΟΝΟ όταν βάζουμε ετικέτα pc, στις άλλες ετικέτες δεν αλλάζει κάτι.

@ Chris 85 - Γι αυτό ακριβώς δε τους αφήνω να πάρουν την τηλεόραση, περιμένω τηλέφωνο από τον υπεύθυνο του Public, έχω το δίκιο 100% με το μέρος μου και σύμφωνα με τον νόμο δικαιούμαι τα χρήματα μου πίσω. Καραμπινάτη περίπτωση ευθύνης πωλητή όπως λέτε παιδιά.

Θα ενημέρωσω σύντομα, αν δε με ικανοποιήσουν θα τους καταγγείλω σε ΙΝΚΑ και Γραμματεία καταναλωτή γιατί είναι ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ...

χεχε όπως το θέτεις παραπέμπει σε rainbow effect από DLP προτζέκτορα...το θέμα είναι, αν ισχύει αυτό που λές φίλε, αυτοί που βλέπουν σπασίματα τα βλέπουν μόνο στην 7000 και σε καμιά άλλη τηλεόραση ή τα βλέπουν γενικά? εγώ ας πούμε στο βίντεο του Ζαφείρη δεν βλέπω σπασίματα :argue:

Εμενα παντος τα ειδε ο τεχνικος ο οδηγος και'γω.

And that makes three of us.