Kostas_Y
AVClub Fanatic
Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder
Μα και οι γνωστές "μούρες" φαίνεται να απουσιάζουν. Κάνω μα ερώτηση και μου απαντάτε μια μερα μετά! Ντροπή και αίσχος! :slapface: :Banane0:
Αυτό είναι το switch-off που φοβάμαι. Έχω δικούς μου ανθρώπους που δεν έχουν ιδέα για ψηφιακή και θα πρέπει να τους εξηγώ τα αυτονόητα. Δεν πολυκαταλαβαίνουν και απο τεχνολογία, άσ' τα να πάνε...Πάρε δυνάμεις. 14 Δεκεμβρίου γίνεται το switch off στην Θεσσαλονίκη. Αφορά λιγότερο κόσμο από το switch off του Υμηττού, αλλά σίγουρα θα έρθει πάλι αρκετός κόσμος με ερωτήσεις για τον δέκτη που πρέπει να πάρει. Ετοιμάσου να απαντήσεις πάλι σε όσα έχεις ήδη απαντήσει παλιότερα. Εδώ που τα λέμε ούτε και εγώ θα καθόμουν να διαβάσω όλα όσα έχουν γραφτεί.
Και εγώ το ίδιο έχω παρατηρήσει. Έχουν πέσει πολύ οι δουλειές του Άγγελου.
Εν μέρει λογικό. Παίρνεις κάτι το σκαλίζεις για λίγο καιρό και μετά απλά κάνεις τη δουλειά σου. Ειδικά αν δεν έχεις και πολλές απαιτήσεις δεν το ψάχνεις παραπάνω. Όπως εγώ, έχω "συμβιβαστεί" με τον 8300 την μέτρια εικόνα και τα όποια κουσούρια του. Αναβάθμιση έπαψα να ελπίζω ότι θα βγει και απλά κάνω τη δουλειά μου. Άλλωστε δεν βγαίνουν και πολλοί δέκτες νομίζω και πλέον στους περισσότερους έχουν συζητηθεί τα περισσότερα.
Μα και οι γνωστές "μούρες" φαίνεται να απουσιάζουν. Κάνω μα ερώτηση και μου απαντάτε μια μερα μετά! Ντροπή και αίσχος! :slapface: :Banane0: