- 18 June 2006
- 7,544
σε μένα εμφανίζει όλες τις libraries(iMac,Sony Vaio,mysqueezbox.com) φυσικά έχω κάνει απ´τη πρώτη στιγμή log in στο mysqueezbox....
Το reset δεν θα σου λυσει αυτο το προβλημα,Λακη.Εγω το κανω οταν κολλαει ,κλπ.Το οτι δεν σας εμφανιζει το mysqueezbox ειναι γιατι μαλλον δεν κανατε log.in στο συγκεκριμενο.Κανονικα πρεπει να εμφανιζει ολες τις πηγες.Εχουμε βεβαια μια διαφορα ,λογω duet ο supersonic και εγω,αλλα το λογισμικο ειναι ιδιο κατα βασιν.
Χθες ,αγνωστο γιατι,ειχε κολλησει ο server και δεν μου εκανε clean up,παιδευτηκα και στο τελος εκανα απεγκατασταση και ξαναεγκατασταση και δουλεψε μια χαρα
προχθες αναψε και μονο του κι εψαχνε τον σερβερ.
δεν εχει να κανει με λογκ ιν,αφου δεν παιζω απο πι σι.
Βασικα το προβλημα ειναι οι επανεκκινησεις που κανει ολο και πιο συχνα,προχθες αναψε και μονο του κι εψαχνε τον σερβερ.
ναι βρε Νάσο
εμφανίζει.
Αλλά όποτε θέλει....εξαφανίζει.
Απλά μαθαίνεις να ζείς μαζί του.
Εμένα πολλές φορές χάνει το ίδιο το Player....
κάνω μιά βόλτα στο mysqueeze και μετά το βρίσκει.
θεωρώ μιά βόλτα μεταξύ σκουιζ και δικής σου βιβλιοθήκης είναι ό,τι χρειάζεται για να έρθει στα νερά του.
Αυτό σε εμένα το κάνει αν για κάποιο λόγο χάσει την επαφή με τον server (δηλαδή τον WHS μου). Ίσως κάνει το ίδιο αν για κάποιο λόγο χάσει την επαφή με το mysqueezebox.
Τα οργανα προς το παρον δεν ειναι εφαμιλλα ,υστερει σε ψηφιακη εξοδο και τα flac τα κατεβαζει σε 16,μεσω line
Δεν βλεπω πουθενα Γιαννη ψηφιακη εξοδο,εκτος αν δεν το προσεξα.Εχει εξοδο ακουστικων,line out,δεν βλεπω τιποτε αλλο
Το 8600 το βλεπω πιο ενδιαφερων ,αλλα και αυτο εχει μονο οπτικη
Αρχισαν τα όργανα...
Νάσο Μανιάτη τρέμε!
http://www.teac.eu/hifi-audio/wap-audio-streaming/system/wap-9500/
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.