Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

ναι βρε Νάσο
εμφανίζει.

Αλλά όποτε θέλει....εξαφανίζει.

Απλά μαθαίνεις να ζείς μαζί του.
Εμένα πολλές φορές χάνει το ίδιο το Player....
κάνω μιά βόλτα στο mysqueeze και μετά το βρίσκει.

θεωρώ μιά βόλτα μεταξύ σκουιζ και δικής σου βιβλιοθήκης είναι ό,τι χρειάζεται για να έρθει στα νερά του.

Το reset δεν θα σου λυσει αυτο το προβλημα,Λακη.Εγω το κανω οταν κολλαει ,κλπ.Το οτι δεν σας εμφανιζει το mysqueezbox ειναι γιατι μαλλον δεν κανατε log.in στο συγκεκριμενο.Κανονικα πρεπει να εμφανιζει ολες τις πηγες.Εχουμε βεβαια μια διαφορα ,λογω duet ο supersonic και εγω,αλλα το λογισμικο ειναι ιδιο κατα βασιν.
Χθες ,αγνωστο γιατι,ειχε κολλησει ο server και δεν μου εκανε clean up,παιδευτηκα και στο τελος εκανα απεγκατασταση και ξαναεγκατασταση και δουλεψε μια χαρα

δεν εχει να κανει με λογκ ιν,αφου δεν παιζω απο πι σι.
Βασικα το προβλημα ειναι οι επανεκκινησεις που κανει ολο και πιο συχνα,προχθες αναψε και μονο του κι εψαχνε τον σερβερ.

Re: Απάντηση: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

δεν εχει να κανει με λογκ ιν,αφου δεν παιζω απο πι σι.
Βασικα το προβλημα ειναι οι επανεκκινησεις που κανει ολο και πιο συχνα,προχθες αναψε και μονο του κι εψαχνε τον σερβερ.

Αυτό σε εμένα το κάνει αν για κάποιο λόγο χάσει την επαφή με τον server (δηλαδή τον WHS μου). Ίσως κάνει το ίδιο αν για κάποιο λόγο χάσει την επαφή με το mysqueezebox.

Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

ναι βρε Νάσο
εμφανίζει.

Αλλά όποτε θέλει....εξαφανίζει.

Απλά μαθαίνεις να ζείς μαζί του.
Εμένα πολλές φορές χάνει το ίδιο το Player....
κάνω μιά βόλτα στο mysqueeze και μετά το βρίσκει.

θεωρώ μιά βόλτα μεταξύ σκουιζ και δικής σου βιβλιοθήκης είναι ό,τι χρειάζεται για να έρθει στα νερά του.

απλά σε μένα δεν έχει συμβεί-μέχρι τώρα-κανένα πρόβλημα...να "εξαφανίσει" δηλαδή....αυτό θέλω να πω...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!

Αυτό σε εμένα το κάνει αν για κάποιο λόγο χάσει την επαφή με τον server (δηλαδή τον WHS μου). Ίσως κάνει το ίδιο αν για κάποιο λόγο χάσει την επαφή με το mysqueezebox.

στην αρχη ελεγα οτι εφταιγε ο δισκος,αλλα οπως αποδειχθηκε δεν ηταν αυτο.
Το προβλημα ειναι ομως αν εκεινη την ωρα τρεχει καποιος δισκος,στο τελος θα με αφησει χρονους.

Για να πούμε και κάτι πιο ευχάριστο, ένα πολύ ωραίο σετάπ που έστησα δοκιμαστικά:

Το Touch ως πηγή/προενισχυτή, και μόλις δυο rca προς τα ενεργά ML Purity και τέλος! WAF που πιάνει κορυφές!

Τα οργανα προς το παρον δεν ειναι εφαμιλλα ,υστερει σε ψηφιακη εξοδο και τα flac τα κατεβαζει σε 16,μεσω line

Last edited:
Εχει καποια αλλα παρομοια,αλλα εχουν ιδιατεροτητες.Εχουν δρομο ακομη.Βεβαια εχουν και καποιο receiver με ενσωματομενο ενισχυτη 50 βαττ και αλλο με 125 βαττ,αν δε κανω λαθος.Τωρα το λειτουργικο τους δεν ξερω αν ειναι καλλιτερο η χειροτερο απο το squeezbox

Τα οργανα προς το παρον δεν ειναι εφαμιλλα ,υστερει σε ψηφιακη εξοδο και τα flac τα κατεβαζει σε 16,μεσω line

έχει όμως 7" οθονη αντί για 4" ,WLAN 802.11n,και Li-Ion battery (3500mAh), replaceable εκτος των αλλων.

Features
•7" Touchscreen with colour LC-display for function and track information ( ID3 tags, album cover, filename etc.)
•Supports: AAC, MP3, OGG, WMA, WAV, FLAC
•On/Standby, volume and all control functions via remote control
•Lokal playback via SD/SDHC
•Control of additional WAP streaming media receivers (SMRs)
•"Gapless" playback of seamless continuing tracks for audioserver
•Internet Radio stations access by vTuner and favorite list
•WLAN (wireless) connection
WAP-9500 for your Home Network
All you need to enjoy TEAC´s wireless audio players is a home network. Than a PC/NAS or notebook to function as your media server. TEAC´s wireless audio players access your music library on your PC/NAS, from a connected external USB device or internet radio stations directly from the web.
Music Server
Thanks to the integrated Twonkymedia Serversoftware (for PC/ MAC/ Linux) the WAP-9500 has one of the most modern and multiple excellent technologies for the home network.
Repeater
With additional Receivers and just one remote control you could arrange music all over your place.
Your guide to Internet streamed media
Enjoy thousands of Internet radio stations, TV shows and podcasts on your connected device.
Specifications
Wireless Audio-Streaming from PC+NAS Mediaserver Yes
Access to Internet-Radio Yes
Podcast Yes
Audio-Data play back from SDHC-Cards Yes
Supported formats AAC, MP3, OGG, WMA, WAV, FLAC up to 24Bit/96kHz, Line-out up to 16Bit/48kHz
USB Audiomanager Yes
Creating/saving Playlists Yes
Playback of Seamless continuing tracks (Gapless) Yes, also SD-card (SDHC)
Other functions Light sensor: automatic adaption to ambient light and display brightness
Control of additional WAP Streaming Media Receivers
UPnP and DLNA compatible client
Internet radio station access by vTuner (Full version with more than 10 000 stations)
Ports headphones, SD card slot, power adaptor (DC plug)
Audio out built-in speaker, Line-out, headphones
Network connection WLAN 802.11n (integrated antenna)
Frequenzy range 20-20.000 Hz
Signal to-noise ratio S/N > 95 dB
Server Software Twonkymedia for PC/MAC/Linux
Colour-LC-Display Yes
Energy source Li-Ion battery (3500mAh), replaceable
Accessoiries Power adaptors with international plugs EU,GB,US,AUS
Accessoiries, not included wall mount
Dimesions 181 x 120 x 20.5 mm
System requirements Media Server on PC and/or internet connection via WLan

Το άλλο που ανέφερες δεν εχει και τοσο σημασια μια και οι περισσοτεροι το συνδεουν με καποιο DAC.

Last edited:
Έχει, αλλά έχει και 600 ευρώ τιμή Γερμανίας.

Edit: Μαζί γράφαμε Πέτρο.

Πιο lifestyle είναι το Teac πάντως, για άλλες χρήσεις.

Δεν βλεπω πουθενα Γιαννη ψηφιακη εξοδο,εκτος αν δεν το προσεξα.Εχει εξοδο ακουστικων,line out,δεν βλεπω τιποτε αλλο
Το 8600 το βλεπω πιο ενδιαφερων ,αλλα και αυτο εχει μονο οπτικη

Δεν βλεπω πουθενα Γιαννη ψηφιακη εξοδο,εκτος αν δεν το προσεξα.Εχει εξοδο ακουστικων,line out,δεν βλεπω τιποτε αλλο
Το 8600 το βλεπω πιο ενδιαφερων ,αλλα και αυτο εχει μονο οπτικη

Το "Έχει, έχει όμως και 600 ευρώ" πήγαινε ως απάντηση στο:

έχει όμως 7" οθονη αντί για 4" ,WLAN 802.11n,και Li-Ion battery (3500mAh), replaceable εκτος των αλλων.