M. Jackson... αντιγραφη

τι μου θύμισες τώρα . Τότε το Ποπ και Ποκ έκανε διαγωνισμό αναγνωστών . Ε , έστειλα κι εγώ μια δικιά μου συμμετοχή που την δημοσίευσαν κι όλας . Φυσικά είχα γράψει για το prog . Μου στείλανε 3 δίσκους βραβείο , ο ένας των οποίων ήταν ο δίσκος των Lipps Inc :flipout::flipout::flipout:

εννοείται . Καμμιά 30 χρόνια τόχω . Το κακό είναι ότι έχω πετάξει το τεύχος με την συμμετοχή μου δημοσιευμένη .... Κι έχω και αρχείο ο βλαξ

Ωπ!! :firstprize:
Για λέγε αριθμό τεύχους ή στο περίπου, γιατί είμαι στο να κατεβάζω την κούτα απο το πατάρι...:grandpa:

Απάντηση: Re: M. Jackson... αντιγραφη

to 83 ομως το ειχαμε ψιλοθαψει το θριλερακι...
μη ξεχνιομαστε...:ernaehrung004::ernaehrung004:

anyway οσο ηταν νεγρος , μεχρι το 82, αξιζε και η μουσικη του
οταν λευκανε εγινε bleached και αυτη.

Σόρυ που σας χαλάω την κουβέντα μάγκες, αλλά απ ότι φαίνεται μόνο εμένα και τον Νίκο ενόχλησε αυτός ο εμετός.

Re: Απάντηση: Re: M. Jackson... αντιγραφη

Σόρυ που σας χαλάω την κουβέντα μάγκες, αλλά απ ότι φαίνεται μόνο εμένα και τον Νίκο ενόχλησε αυτός ο εμετός.

Μήτσο δεν πρόκειται να αρχίσω ξανά τα ίδια....

Δυστυχώς σε αυτή την ζωή οι νέγροι για κάποιους μένουν πάντα νέγροι....Όταν μεγαλώσουν ίσως να το ξανασκεφτούν ή όταν η κόρη τους θα έχει έναν "νέγρο" στην αγκαλιά της....ή το αντίθετο....

νομίζω ότι παρεξηγείτε ορισμένα πράγματα και δημιουργείτε θέματα εκ του μή όντος.

Ο Νίκος λέει "όσο ο άνθρωπος δεν είχε απαρνηθεί αυτό που ήταν" η μουσική του ήταν καλή.

Ούτε παρεξηγώ ούτε δημιουργώ θέματα. Έγραψε την λέξη νέγρος. Ε, υπάρχει και το σκυλάραπας.

υπάρχει και το μαύρος και το έγχρωμος.
Η ουσία είναι ότι ο Νίκος άλλο εννοούσε.

και όλοι το καταλάβαμε.

Re: Απάντηση: M. Jackson... αντιγραφη

Ωπ!! :firstprize:
Για λέγε αριθμό τεύχους ή στο περίπου, γιατί είμαι στο να κατεβάζω την κούτα απο το πατάρι...:grandpa:

Ρε Γιώργη που να το θυμάμαι . Γύρω στο 80-81 προφανώς θα γράφει στο εξώφυλλο "τα αποτελέσματα του διαγωνισμού του Ποπ και ΡΟΚ".

Αν το βρείς θέλω φωτοτυπία :flipout:

Πάψε να είσαι politically correct και μάλιστα σε λάθος χώρα . Στην Αμερική οι ηλίθιοι κυκλοφόρησαν νέα έκδοση του "Χωκ Φιν" του Μάρκ Τουαίην αντικαθιστώντας την λέξη νέγρος . H λέξη έχει μάλλον λατινική προέλευση και φυσικά αυτοί που σήμερα στην ηλίθια χώρα την αναφέρουν ως την N-word είναι απόγονοι αυτών που είχαν τους νέγρους στις βαμβακοφυτείες να δουλέυουν στην σκλαβιά , γι αυτό και σήμερα έχουν ενοχές . Εμείς ως έλληνες γιατί να έχουμε ;
Πάντως οι rap καλλιτέχνες π.χ Niggaz with attitude όχι μόνον δεν έχουν πρόβλημα αλλά και έχουν κάνει την λέξη, έμβλημα.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: M. Jackson... αντιγραφη

Πάψε να είσαι politically correct και μάλιστα σε λάθος χώρα . Στην Αμερική οι ηλίθιοι κυκλοφόρησαν νέα έκδοση του "Χωκ Φιν" του Μάρκ Τουαίην αντικαθιστώντας την λέξη νέγρος . H λέξη έχει μάλλον λατινική προέλευση και φυσικά αυτοί που σήμερα στην ηλίθια χώρα την αναφέρουν ως την N-word είναι απόγονοι αυτών που είχαν τους νέγρους στις βαμβακοφυτείες να δουλέυουν στην σκλαβιά , γι αυτό και σήμερα έχουν ενοχές . Εμείς ως έλληνες γιατί να έχουμε ;
Πάντως οι rap καλλιτέχνες π.χ Niggaz with attitude όχι μόνον δεν έχουν πρόβλημα αλλά και έχουν κάνει την λέξη, έμβλημα.

ΡΕ συ, θα το καταλάβαινα αν έβαζε αυτά τα σκατουλάκια που λέγονται εισαγωγικά. Δεν είναι θέμα politically correct, το μόνο πράγμα που δεν είμαι ρε.
Μου χτύπησε άσχημα, έχοντας μάλιστα στο νου μου κάποιον άλλον.
Αυτό που λες για τους rap καλλιτέχνες, νομίζω ότι είναι ένα μικρό κομμάτι μαύρων, οι οποίοι αν δεν κάνω λάθος είναι αρκετά "περήφανοι" που είναι μαύροι.

Θήτα και γω νομίζω ότι το φουσκώνεις ... οι μαύροι συμφοιτητές μου στην Αμερική (το πάλαι ποτέ) όλο έκαναν λογοπαίγνια με την λέξη .... εμένα με έπρηζαν λέγοντας μου όλη την ώρα : I'm your nigga man, you are my greeka ... και άλλες τέτοιες π@π@ριές ...

Καλά ρε, την επόμενη φορά που θα έρθει κάποιος μαύρος να σου πουλήσει κανά CD, πέστον Nigga και αν δεν σου ανοίξει κι άλλη τρύπα, να με χέσεις.