underdog
Supreme Member
Χεχε εγώ παντα είχα την εντύπωση οτι οι δυνάμεις του ηταν λόγω διαφορετικης ατμόσφαιρας και βαρύτητας του κρυπτόν σε σχέση με τη γη. Αυτό με τους ηλιους και το χρωμα τους μου φαίνεται λίγο χαζομαρα.
Χεχε εγώ παντα είχα την εντύπωση οτι οι δυνάμεις του ηταν λόγω διαφορετικης ατμόσφαιρας και βαρύτητας του κρυπτόν σε σχέση με τη γη. Αυτό με τους ηλιους και το χρωμα τους μου φαίνεται λίγο χαζομαρα.
O Jor El γιατι βαζει τους κρυσταλλους μεσα στο διαστημοπλοιο του Kal El ?
(και δεν θυμαμαι ο Brando να λεει τιποτα για κιτρινους και κοκκινους ηλιους ...)
Εγω παλι γιατι νομιζω οτι το θυμαμαι να το λενε με τη μανα του Καλ Ελ?
Οι κρυσταλλοι περιεχουν πληροφοριες.
Αρα, λοιπον, ΔΕΝ ειμαι σε προσταδιο Αλτσχαιμερ.
Προς το παρον, μπορω να χαρω για λιγο ακομα την πνευματικη μου συγκροτησηΔεν κατηντησα ΓΤΠΚ.
Η αληθεια ειναι οτι τα trailer δημιουργουσαν ελπιδες.Αλλα φευ.
Η ταινια ειχε βασικο προβλημα αυτο που εχουν συνηθως αρκετες απο αυτες τις ταινιες.Δεν ειχε ρυθμο και σωστη αφηγηση.
Και τουλαχιστον ο Snyder δεν ειχε δειξει τετοια δειγματα.Αλλα εδω δεν...
Κανει πολυ μετρια διαχειρηση των σκηνων,περναει ανευρα σκηνες που εχουν μια συναισθηματικη σημασια(ιδιαιτερα τα φλασμπακς που υποτιθεται οτι παιζουν ρολο στην εξελιξη του χαρακτηρα του ηρωα),βιαζεται να προχωρησει το στορι,δεν εχει ισορροπια μεταξυ ορυμαγδου (εντυπωσιακου βεβαια) και χαρακτηρων.
Ο τροπος που στηνει το ειδυλιο ειναι βιαστικος και οι δευτεροι ρολοι γενικα ειναι στην απ'εξω αλλα ακομα και στο βασικο ρολο πιστευω οτι θα μπορουσε να τον στησει καλυτερα.
Τελος η κλιμακωση της ιστοριας γινεται σε λαθος σημεια.
Η μονη φρεσκαδα που φερνει στο Σουπερμαν ειναι ο ηθοποιος - ειναι ο λιγοτερος φλωρος (φυσιογνωμικα) Σουπερμαν που εχει παιξει το ρολο.
Ο Ζοντ φερνει λιγο σε Malcom McDowell στο πιο "γομαρι" αλλα δεν δειχνει τοσο απειλητικος.Πιο δυναμικος ναι αλλα οχι απειλητικος.
Οι μαχες ειναι καλογυρισμενες αλλα
το να μετατρεπουν καθε φορα τη Νεα Υορκη σε οικοπεδο εχει καταντησει κλισε και βαρετο
και αν και η "βρωμικη" φωτογραφια και το "κουνημα" της καμερας προσθετει ναι μεν ρεαλισμο,μου φανηκε ομως οτι κουρασε στο τελος και αφαιρεσε και "μαγεια" απο τα εφε.
Το πιο ενδιαφερον στοιχειο που βρηκα ειναι ενα ωραιο τρυκ του σεναριου
οπου ενω στον Κρυπτον ολοι γενιουνται με γενετικο ελεγχο ωστε να ειναι τελειοι,ο Σουπερμαν γεννηθηκε με φυσιολογικο τοκετο.Δηλαδη αυτος που ειναι Υπερανθρωπος στη Γη,δεν ειναι παρα ενας "ατελης" στον πλανητη του.
Μετρια.
Ελπιζω το σεγκουελ της ταινιας να μην ειναι ξανα με λεξ λουθορ !!αλλα με κανα πιο μπαντ ας κακο(ντραρκσαιντ-μπρενιακ)
Η φαλακρα ειναι γυμνισμος υψηλου επιπεδου .....
(αυτο θελουν να μας πουν .... )
Ακολουθεί η "Εκδίκηση του Βυτίου"; :chinscratch:Θα σε απογοητεύσω. Ένα από τα (άπειρα) πράγματα που καταστρέφονται στην ταινία είναι ένα βυτιοφόρο με ρεμούλκα της Lexcorp. Νομίζω ότι κάτι θέλουν να μας πουν σχετικά με την συνέχεια.
Θα σε απογοητεύσω. Ένα από τα (άπειρα) πράγματα που καταστρέφονται στην ταινία είναι ένα βυτιοφόρο με ρεμούλκα της Lexcorp. Νομίζω ότι κάτι θέλουν να μας πουν σχετικά με την συνέχεια.
Ακολουθεί η "Εκδίκηση του Βυτίου"; :chinscratch:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.