Nektarios2015
AVClub Fanatic
- 4 March 2015
- 10,384
Με αυτα τα εκκεντρα μπορουμε να κανουμε δουλεια αλοοφαδρου, με το καταλληλο χαρτι?
Ερώτηση κρίσεως (με έναν μικρό πρόλογο):
Είμαι λάτρης των Dewalt και ευτυχής κάτοχος 2 τριβείων και 1 σετ δράπανου-παλμικού μπαταρίας 18V. Μέχρι πρότινος σκόπευα να εμπλουτίσω (ΔΝΤ επιτρέποντος) την συλλογή μου με δισκοπρίονο, σέγα και πιθανόν 2-3 σκατουλάκια ακόμα.
Έλα που κόλλησα όμως με το 10.8V δισκοπρίονο (μπορεί να είναι και 12V) και την σέγα της Bosch, που σαφώς βγαίνουν στα μισά λεφτά και παραπάνω απ τα αγαπημένα Dewalt. Δεδομένου ότι δεν θα με χάλαγε και ένα δραπανοκατσάβιδο ακόμα (χωρίς κρούση) και τελειώνοντας τον μικρό ομολογουμένως πρόλογο, φτάνω στο περιβόητο ερώτημα:
Να κάνω πέτρα την καρδιά μου και να μπω στην διαδικασία αγοράς δραπανοκατσάβιδου, δισκοπρίονου και σέγας με 2-3 μπαταρίες 10.8V (ή 12V) της μισητής Bosch?
Thanx παίδες.
Κυριάκο, παίζει δισκοπρίονο ρεύματος για μεγαλύτερες κοπές, αλλά το 90% των κοπών που θέλω είναι μελαμίνες, mdf και κόντρα πλακέ, που συνήθως είναι 18 το πολύ 20 mm.
Με έναν πρόχειρο προϋπολογισμό με 300 , παίρνω δραπανοκατσάβιδο, σέγα, δισκοπρίονο και 2 μπαταρίες. Σε dewalt μόνο το δισκοπρίονο κάνει 220 περίπου.
Ακριβώς αυτά.
GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR Γιατί μου το κάνεις αυτό?
Με αυτα τα εκκεντρα μπορουμε να κανουμε δουλεια αλοοφαδρου, με το καταλληλο χαρτι?
Επιπλέον με τα αντίστοιχα εξαρτήματα, που είναι διαθέσιμα στη συνηθισμένη υψηλή ποιότητα της Bosch, μπορεί να πραγματοποιηθούν επίσης κάθε είδους εργασίες στίλβωσης.
https://www.bosch-do-it.com/gr/el/ερασιτέχνες/εργαλεία/pex-300-ae-3165140594370-199908.jsp#tab_1
αλλάζει τακούνι και φυσικά το αναλώσιμο μπροστά
κοιτωντας στην κατηγορια της Bosch Υλικά λείανσης για έκκεντρα τριβεία, δεν βρισκω καπου να αναφερει τακουνι σαν ανταλαλακτικο...βρισκω μονο τον μαλλονο σκουφο...
δεν πιστευω οτι μονο με τον σκουφο μπορεις να εμπιστευτεις να βαλεις αυτο το τριβειο πανω στο χρωμα του αυτοκινητου...
https://www.bosch-do-it.com/gr/el/ε...-για-έκκεντρα-τριβεία-125-mm-201751-59050.jsp
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.