Τα φώτα σας πάλι.
Έχω μια μεταλλική κασετίνα Unior (έχω χάσει το λογαριασμό πια), με σχεδόν πλήρη σειρά από καρυδάκια 1/2" (και μεγάλα νούμερα), μανέλες, αντάπτορες κλπ, αγορασμένη από Αθηνάς πάνω από 30 χρόνια, της οποίας η εσωτερική πλαστική θήκη έχει καεί/σπάσει και τα καρυδάκια κολυμπάνε κάθε φορά που θα τη χρησιμοποιήσω.
Εκτός από τη λύση του αφρολέξ, υπάρχει κάτι άλλο που μπορεί να αντικαταστήσει την πλαστική θήκη;
Βρες ή αγορασε αφρωδες πολυαιθυλενιο συσκευασιας, πιο φτηνο από το foam και το κοβεις πιο ευκολα.
μια αλλη ιδεα ειναι να γεμισεις απο κατω την μανισια θηκη με αφρο πολυουρεθανης..... λεω τωρα....
Και η απλη η κοκκινη κανει. Μαλιστα με ενα βρεγμενο πανακι καθαριζει αμεσως αν εχεις λερωσει την ωρα που την απλωνεις ή για να καθαρισεις κολλα παραπανησια απο τα κομματια.Θελω να παρω μια ξυλοκολλα που να μην "πιανει" αμεσως, να μου δινει χρονο να κανω διορθωσεις κατα τη συναρμολογηση των κομματιων που κολλαω. Θελω να ειναι αργη δηλαδη και ας την αφηνω για μια μερα μεχρι να σταθεροποιηθει τελειως. Ποια μου προτεινετε; η titebond III ultimate αν εχω καταλαβει καλα, εχει τετοια χαρακτηριστικα, σωστα;
Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θέλω να κολλήσω καλώδιο ρεύματος πανω σε κάσα αλουμινίου.Δοκιμασα με θερμή σιλικόνη αλλά ξεκόλλησε μέσα σε μία εβδομάδα.
Καμιά ιδέα?
Δες τα παρακάτω video που συνοψίζουν τα παραπάνω λεγόμενα: :a0210:
Θα το κολλήσεις πάλι με θερμή σιλικόνη και μετά τα το περάσεις δεξιά και αριστερά με ακρυλικη σιλικόνη στο χρώμα του τοίχου παραθύρου ή όπου το βάζεις . Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσεις να Κολησεις το καλώδια κάθετα αλλά και οριζόντια ανάποδα σε ταβάνι παράθυρο με την θερμή σιλικόνη και η ακρυλικη θα σου δώσει την αντοχή που ζητάς (και θα στο καλύψει και λιγο το καλώδιο ώστε να φαίνεται λίγο πιο ωραίο)Θέλω να κολλήσω καλώδιο ρεύματος πανω σε κάσα αλουμινίου.Δοκιμασα με θερμή σιλικόνη αλλά ξεκόλλησε μέσα σε μία εβδομάδα.
Καμιά ιδέα?
ειναι αργή. Σκέψου οτι οι εποξικές θελουν 5 λεπτά, αυτη ειναι αλοιφατικη. Μαλιστα αν εχεις κανει λαθος με ενα βρεγμένο πανί και ενα πιστολι θερμού αέρα μπορεις να τα ξεκολλήσεις τα κομμάτιαΔινει κανα 5-10λεπτο περιθωριο για διορθωσεις πριν αρχισει να "πιανει"; Την νομιζα για γρηγορη την κοκκινη.
Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχουμε κάτι υπόψιν στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό ?
220 Volt, νέο or used ?
Mortising machine (προϋπόθεση να είναι πλάγια η κεφαλή).
Το καθετο εχει περιορισμο ως προς το υψος του κομματιου. Το οριζοντιο δεν εχει. Μπορεις να κανεις μορσο στην επανω πλευρα σε δοκαρι 2 μετρα...Παππού γιατί δεν παίρνεις κάθετο;
Νομίζω ότι είναι πολυ πιο βολικό!
Το καθετο εχει περιορισμο ως προς το υψος του κομματιου. Το οριζοντιο δεν εχει. Μπορεις να κανεις μορσο στην επανω πλευρα σε δοκαρι 2 μετρα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.