Θα ζυγισω την δικιά μου. Το δικό μου κουμπωμα είναι τ30 και μπορώ να παραγγείλω τερματικό να το αλλάξω!
Xt60 βυσματα έχω εγώ να σου δώσω. Θα σου πρότεινα να πας με το τετρακοπτερο στον γιατρακο και να δεις ποια σου χωράει. Οι διαφορές είναι μικρές. Π. Χ. http://www.giatrakos.gr/product/565...ataries-lipo-life-wild-scorpion-7.4v-1800-30cΘα ζυγισω την δικιά μου. Το δικό μου κουμπωμα είναι τ30 και μπορώ να παραγγείλω τερματικό να το αλλάξω!
Αν είναι μεγάλη η πίεση παροχής, χρειάζεται να μειωθεί πριν τον μειωτηρα του καλοριφέρ.Βαλτε ένα μανόμετρο στην είσοδο.λοιπον...για μια ακομα φορα βρηκαμε την πιεση στο κυκλωμα του καυστηρα της οικοδομης στο 3.
(και μετα απο 2 ρυθμιστες που βγηκαν ΠΕΕ)
Και μαλιστα με την παροχη νερου στραγγαλισμενη, σχεδον κλειστη.
τωρα εδω στη Ναουσα εχουμε προβλημα πιεσης στο δικτυο, υπαρχουν αναφορες για ρολογια που χαλουσαν.
Το ζητημα ειναι....ειναι κατι που δεν εκαναν καλα οι υδραυλικοι που περασαν, ή πρεπει να το παρουμε αποφαση οτι ετσι ειναι και θα πρεπει να αλλαζουμε ρυμθιστη καθε 2 χρονια?
(αυτος που ηρθε μου ειπε οτι με τον καιρο κουραζετε το ελατηριο στον ρυθμιστη)
(αυτος που ηρθε μου ειπε οτι με τον καιρο κουραζετε το ελατηριο στον ρυθμιστη)
καθαρίζει εύκολα όταν πιάνει άλατα?
δηλαδή ξεβιδώνει ο μηχανισμός του?
Αγωνιούμε!Ευχαριστώ και πάλι Mike,και που να σας γράψω την ιστορία που το συνοδεύει...Αξίζει,αλλά θα το κάνω αργότερα!
Ευχαριστώ Μιχάλη.Για διαλυτικό νίτρου σκεφτόμουν αλλά δεν έκανα κίνηση μέχρι να σας συμβουλευτώ.Πρόκειται για ένα τυφέκιο enfield του 1914 που το βρήκα στην αποθήκη του συγχωρεμένου του παππού μου..
Παιδιά με τι ζουμί μπορώ να αφαιρέσω εντελώς απο κάποια υπεραιωνόβια εξαρτήματα το γράσσο τους;;Πρόκειται και για μεταλλικά και για ξύλινα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.