Μάστορες τα φώτα σας!!

τσιμεντόχρωμα νερού έβαλα εγώ...κυκλοφορεί σε μερικές αποχρώσεις (8-10 εάν θυμάμαι καλά), σίγουρα σε άσπρο.

Καλησπέρα στην παρεα! Στο υπόγειο της οικοδομής έχει ακόμα τσιμεντένιους σωλήνες αποχέτευσης. Σε καποιες από τις ενώσεις (όπως της φωτογραφίας) το υλικό που είχε για τη στεγανοποίηση έχει φθαρεί με τα χρόνια με αποτέλεσμα να στάζουν κατα καιρούς. Υπάρχει κάτι πιο αποτελεσματικό να βάλω εκτός της απλής σιλικόνης;
c2cdf35682bf273994d7dfc8e87fca07.jpg

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

Καλησπέρα στην παρεα! Στο υπόγειο της οικοδομής έχει ακόμα τσιμεντένιους σωλήνες αποχέτευσης. Σε καποιες από τις ενώσεις (όπως της φωτογραφίας) το υλικό που είχε για τη στεγανοποίηση έχει φθαρεί με τα χρόνια με αποτέλεσμα να στάζουν κατα καιρούς. Υπάρχει κάτι πιο αποτελεσματικό να βάλω εκτός της απλής σιλικόνης;

Κλασσικη περιπτωση βλαβης...
Εγω αυτο που θα εκανα θα ηταν το καθαρισμα του σημειου καλα, στεγνωμα και επαλειψη με στεγσνωτικο κονιαμα. Ετοιμο ή φτιαχτο απο μενα με τα αναλογα υλικα. Σιλικονες κλπ μαλλον δεν κανουν για τετοια σημεια.

https://www.durostick.gr/proioda/su...s-kai-astaria/durostick-epokseidiki-kolla-20'

Last edited:

Το τσιμεντοχρωμα και του διαλυτου,έχει τραχιά υφή με αποτέλεσμα να τρίβεται στο πάτωμα...
για αυτό βάζεις ένα βερνίκι από πάνω να το προστατεύεις.

Καλημέρα σας, πήρα μια βιβλιοθήκη από το ΙΚΕΑ που είναι μόνο ράφια, δεν έχει πλάτη από πίσω.. Υπάρχει φθηνό και λεπτό φύλλο ξύλου που να έχει πάνω καπλαμά για να το βάλω με καρφάκια στο πίσω μέρος;

Καλημέρα σας, πήρα μια βιβλιοθήκη από το ΙΚΕΑ που είναι μόνο ράφια, δεν έχει πλάτη από πίσω.. Υπάρχει φθηνό και λεπτό φύλλο ξύλου που να έχει πάνω καπλαμά για να το βάλω με καρφάκια στο πίσω μέρος;

Ναι. το leroy εχει φτηνο mdf με μελαμινη απο πανω. Ειτε ασπρο ειτε σε χρωμα ξυλου. Δεν θυμαμαι τιμη ομως.

Κυριοι θα ηθελα την βοηθεια σας για ενα συστηματάκι μετρησης κατανάλωσης ρευματος.
ΔΕΝ θελω τιποτα πανακριβο...αλλα θα ηθελα να ειναι ασυρματο...και να εχει εως τρεις πομπους...
βρηκα το παρακατω απλα ελεγα ειναι αξιοπιστες οι μετρησεις του...το εχει καποιος το εχει χρησιμοποιήσει...???

https://www.ebw.gr/1-2-3680w-fht-9998-fht-2-1

ΑΝ σε αυτα τα χρηματα μπορω να βρω με 3 πομπους και οχι με 2...(εξυπηρετει για να μπορώ να βλέπω ταυτοχρονα ολες τις 3 "υποπτες" συσκευες...)
Μπας και υπάρχει τιποτα που να μπορώ να το βλεπω πχ στο smartphone ή στο tablet (μπας και πεφτει το κοστος λογω μη υπαρξης οθονης)...ή παμε σε ποιο ακριβη λυση...???
Ευχαριστω...!!!

Καμια ιδεα στο συγκεκριμένο θεμα...ή επεσα σε ανεξαιρευνητα νερα για το γκρουπ μας...???

Last edited by a moderator:

Καμια ιδεα στο συγκεκριμένο θεμα...ή επεσα σε ανεξαιρευνητα νερα για το γκρουπ μας...???

ΓιΑτι το θες ασυρματο και wifi?
Απλο με οθονη πανω του και να κοιτας ανα τακτα διαστηματα δεν σου κανει? Ετσι με τα ιδια λεφτα μπορεις να παρεις ποιοτικοτερο, νομιζω.

Re: Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

θα εξυπηρετουσε για ευνοητους λογους το wifi/ασυρματο...αλλα σε απλο τι εχεις να προτεινεις...???

φετος δεν θα παιξει πετρελαιο στην πολυκατοικία οποτε χρειαζομαι να εχω τον ελεγχο στα ηλεκτρικά που θα εχω...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

θα εξυπηρετουσε για ευνοητους λογους το wifi/ασυρματο...αλλα σε απλο τι εχεις να προτεινεις...???

φετος δεν θα παιξει πετρελαιο στην πολυκατοικία οποτε χρειαζομαι να εχω τον ελεγχο στα ηλεκτρικά που θα εχω...
Δεν εχω να προτεινω καποιο συγκεκριμενο.
Εγω εχω ενα απλο με οθονη φυσικα, απο παλια και μετραω οποτε χρειαζεται τη καταναλωση καποιας συσκευης. Απλα αυτα εχουν μπαταρια η οποια αν τελειωσει και το βγαλεις αποτη πριζα χανονται οι μετρησεις.
Τωρα για το wifi ισως αυτο να μην υφισταται ως μειονεκτημα.

Ευγενιε εχω το hama απο e shop 15 απλο στην πριζα μπαινει αλλα αξιοπιστο,δες το .

Εβαλα να φορτισω κατι tronic κοκκινες ΑΑΑ 950 mah στον xstar vc4 και στα 25 !!! Mah την μια την εβγαλε full !!τοσο μαπα αυτες η tronic; αν την ξαναβαλω λετε να στρωσει η ειναι για πεταμα;

Last edited by a moderator:
ναι γενικα ειναι φθηνες κτλ. αλλα καντην ενα κυκλο αποφορτισης/φορτισης, κατι δεν παει καλα

Re: Απάντηση: Μάστορες τα φώτα σας!!

χαιρετω ολα τα παιδια
εχω μια απορια την παρασκευη αγορασα ενα δισκοπριονο πανγκου(https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=10919)
ολα καλα ευχαριστημενος σαν πρωτη ματια κοβει καλα αλλα ηθελα να κοψω ενα κοματι ξυλου 90 ποντους με 45 μοιρες
αλλα δεν μπορουσα να το βαλω στον πανγκο γιατι ειναι μικρος και η κλιμακα που εχει μικρη πως θα το κοψω ευθεια χωρις το χαρακα
πως κανουν 45 μοιρες με τετοια δισκπροινα πανγκου?

Εγω εχω παρομοιο einhell. Χτες εκοψα ενα ντουλαπι 73cm χωρις προβλημα στα 70cm. Το 90 βγαινει πολυ εξω, αλλα αν το κεντρο βαρους ειναι μεσα στο τραπεζι δεν εχεις προβλημα. Αλλιως αν θες να κοβεις συνεχεια τοσο μεγαλα κομματια, φτιαξε εναν παγκο για το παγκοπριονο.

Το προβλημα με την κοπη 45 μοιρων, δεν το καταλαβα... Ρυθμιζεις απο κατω τον δισκο στις 45 και ...κοβεις...

ΥΓ μιλας για κοπη δοκαριου με το τον μικρο οδηγο (miter gauge) ;

λεω για τον οδηγο κοψιματος ειναι μικρος και δεν μπορεις να βαλει (πχ) ενα ξυλο οτι και να ειναι(σανιδι δοκος)70-80 η90 ποντους για να κοπει γιατι ο οδηγος φτανει μεχρι 30
πιστευω να καταλαβες τι εννοω
λες οτι εκοψες ενα ξυλο 73 και αλλα πως εβαλες τον οδηγο ?