Καλησπέρα στην παρεα! Στο υπόγειο της οικοδομής έχει ακόμα τσιμεντένιους σωλήνες αποχέτευσης. Σε καποιες από τις ενώσεις (όπως της φωτογραφίας) το υλικό που είχε για τη στεγανοποίηση έχει φθαρεί με τα χρόνια με αποτέλεσμα να στάζουν κατα καιρούς. Υπάρχει κάτι πιο αποτελεσματικό να βάλω εκτός της απλής σιλικόνης;![]()
Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα στην παρεα! Στο υπόγειο της οικοδομής έχει ακόμα τσιμεντένιους σωλήνες αποχέτευσης. Σε καποιες από τις ενώσεις (όπως της φωτογραφίας) το υλικό που είχε για τη στεγανοποίηση έχει φθαρεί με τα χρόνια με αποτέλεσμα να στάζουν κατα καιρούς. Υπάρχει κάτι πιο αποτελεσματικό να βάλω εκτός της απλής σιλικόνης;![]()
Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
για αυτό βάζεις ένα βερνίκι από πάνω να το προστατεύεις.Το τσιμεντοχρωμα και του διαλυτου,έχει τραχιά υφή με αποτέλεσμα να τρίβεται στο πάτωμα...
για αυτό βάζεις ένα βερνίκι από πάνω να το προστατεύεις.
Καλημέρα σας, πήρα μια βιβλιοθήκη από το ΙΚΕΑ που είναι μόνο ράφια, δεν έχει πλάτη από πίσω.. Υπάρχει φθηνό και λεπτό φύλλο ξύλου που να έχει πάνω καπλαμά για να το βάλω με καρφάκια στο πίσω μέρος;
Καμια ιδεα στο συγκεκριμένο θεμα...ή επεσα σε ανεξαιρευνητα νερα για το γκρουπ μας...???
θα εξυπηρετουσε για ευνοητους λογους το wifi/ασυρματο...αλλα σε απλο τι εχεις να προτεινεις...???
φετος δεν θα παιξει πετρελαιο στην πολυκατοικία οποτε χρειαζομαι να εχω τον ελεγχο στα ηλεκτρικά που θα εχω...
Δεν εχω να προτεινω καποιο συγκεκριμενο.θα εξυπηρετουσε για ευνοητους λογους το wifi/ασυρματο...αλλα σε απλο τι εχεις να προτεινεις...???
φετος δεν θα παιξει πετρελαιο στην πολυκατοικία οποτε χρειαζομαι να εχω τον ελεγχο στα ηλεκτρικά που θα εχω...
Εγω εχω ενα απλο με οθονη φυσικα, απο παλια και μετραω οποτε χρειαζεται τη καταναλωση καποιας συσκευης. Απλα αυτα εχουν μπαταρια η οποια αν τελειωσει και το βγαλεις αποτη πριζα χανονται οι μετρησεις.
Τωρα για το wifi ισως αυτο να μην υφισταται ως μειονεκτημα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.