Μάστορες τα φώτα σας!!

Σε καμιά-δυο βδομάδες λέω να βάλω παραγγελία, οπότε θα σας πω τις έχω βρει μέχρι τότε. Ακόμα το ψάχνω...

Ενδιαφέρομαι και εγώ για κονδύλια. Έψαξα κάποτε, αλλά δεν βρήκα.

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Νικόλα και εγώ είμαι στην αναζήτηση...κονδυλίων :))

Κι εγώ κι εγώ σε αναζήτηση κονδυλίων είμαι...!!!!
:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Όποιος θυμάται αυτά που γράφω κατά καιρούς, θα ξέρει ότι είμαι φτηνιάρης. Οπότε μην αγχώνεστε για τα λεφτά.

Όποιος θυμάται αυτά που γράφω κατά καιρούς, θα ξέρει ότι είμαι φτηνιάρης. Οπότε μην αγχώνεστε για τα λεφτά.
Νομίζω...κι ο Νίκος κι εγώ...ότι κάνουμε λογοπαίγνιο με τη λέξη κονδύλια ( )...!!!!

Λόγω μεγάλης οικονομικής επιφάνειάς μου, παρακαλούνται οι κύριοι κύριοι όπως σταματήσουν να αναζητούν κονδύλια για αγορά κονδυλίων καθώς λεφτά υπάρχουν!!!

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδια καλημερα και καλη χρονια..Θελω να καθαρισω το μαντεμενιο τραπεζι της πριονοκορδελας μου απο τη σκουρια.Ειδα καποια βιντεο στο youtube αλλα δεν εβγαλα ακρη αν πρεπει να χρησιμοποιησω γυαλοχαρτο η οχι.Το τραπεζι ειναι αυτοIMG_20200112_112517.jpgIMG_20200112_112525.jpg

ευχαριστω πολυ κυριοι για τις συμβουλες σας.Εφαρμοσα τη συμβουλη του κ.Μπαμη με scotch brite και wd και το αποτελεσμα ηταν πολυ ικανοποιητικο.Η σκουρια αφαιρεθηκε εντελως,ωστοσο εμειναν καποιες μαυρες κηλιδες και οι σταμπες απο τα ποτηρια του καφε..Για να υποχωρησουν και αυτα χρειαζεται κατι πιο δραστικο ομως εγω μαλλον θα το αφησω ετσι καθως δε θελω να χρησιμοποιησω ουτε γυαλοχαρτο,ουτε καποιο χημικο(εχω ενα απο τα lidl),καθως δε θελω να αφαιρεσω υλικο.IMG_20200112_134237.jpgIMG_20200112_134253.jpgIMG_20200112_134333.jpgIMG_20200112_134342.jpg

Ο τρόπος αυτός είναι ένας πολύ ήπιος τρόπος για να καθαρίσεις ευαίσθητες επιφάνειες χωρίς να κάνεις ζημιά.
Το κάνω συχνά στις μαντεμένιες επιφάνειες στούς πάγκους των κορδελών και στις γλύστρες των τόρνων. Δυστυχώς μαυρίζουν εύκολα κι αν το αφήσεις θα γίνει σκουριά.
Αν θες να εξαφανιστούν τελείως και τα μαύρα σημάδια δοκίμασε τοπικά με πολύ ψιλό γυαλόχαρτο, 400 και πάνω, ή με πολύ ψιλό σύρμα κατσαρόλας.
Για καλύτερη δουλειά και χωρίς κανένα κίνδυνο να αφήςρις χαρακιές την επιφάνεια πάρε από ένα χρωματοπωλείο ή κατάστημα με εμργαλεία τα ειδικά Scotch Brite που κυκλοφορούν. Κι ανάλογα το φινίρισμα που θες ξεκινα.ς με μπορντώ μετά γκρί και μετά κίτρινο.

Scotch-Brite-300x162.png

Εγω το εκανα με scotch brite πρασινο αυτο που προοριζεται για οικιακη χρηση.Τα κολλησα πανω στο εκκεντρο τριβειο και εκαναν πολυ καλη δουλεια.Δε γνωριζα οτι υπηρχαν και αλλου τυπου..Αυριο θα ψαξω να βρω και αυτα που μου προτεινεις να δω τι θα καταφερω.Οντως δεν αφηνει καθολου χαρακιες στο τραπεζι,κατι που ηταν ζητουμενο εξαρχης..Οποτε θα συνεχισω ετσι και ελπιζω να γινει σαν καινουργιο

Εξυπνη η ιδεα σου γι αυτο και εκανες τοσο καλη δουλεια.
Να ξερεις πως υπάρχουν ετοιμα 125 με βελκρο για τα τριβεια και σε διαφορες διαβαθμισεις σκληροτητας και φερνει και το λιντλ τετοια οικονομικα!

Συναδελφοι γνωριζετε εαν υπαρχει καποιο δωρεαν προγραμμα επεξεργασιας φωτογραφιων που να σου επιτρεπει να δοκιμασεις διαφορα χρωματα πανω σε καποιο σχεδιο/φωτογραφια?

Εδω ειναι το κυριως κουφαρι ενος ελκηθρου που θελω να το βαψω ολο κοκκινο εκτος απο την πρωτη θεση που θελω να την βαψω πρασινη.
49384068327_70261517a2_z.jpg

Εδω μια μηχανη την οποια την ειχα δωσει σε φιλη για χρωματισμο αλλα δεν μπορουσε να αποφασισει και εκεινη και βρισκεται εδω και καποιες βδομαδες στην αναμονη, καπως ετσι...Μονο τις ροδες εχω κανει και την ταπα βενζινης :)
49383905071_080e512342_z.jpg

Eπισης εχω αρκετα αχρωματιστα εργα απο τα τελευταια χρονια. Οποτε εαν υπαρχει τετοιο προγραμμα θα ηταν ιδανικο για μενα που εχω θεμα με τα χρωματα.

Thanks in advance!

Babis K.;1058436218 Για καλύτερη δουλειά και χωρίς κανένα κίνδυνο να αφήςρις χαρακιές την επιφάνεια πάρε από ένα χρωματοπωλείο ή κατάστημα με εμργαλεία τα ειδικά Scotch Brite που κυκλοφορούν. Κι ανάλογα το φινίρισμα που θες ξεκινα.ς με μπορντώ μετά γκρί και μετά κίτρινο. [IMG said:
https://www.afoipaktiti.gr/wp-content/uploads/2018/03/Scotch-Brite-300x162.png[/IMG]

+1000

Συναδελφοι γνωριζετε εαν υπαρχει καποιο δωρεαν προγραμμα επεξεργασιας φωτογραφιων που να σου επιτρεπει να δοκιμασεις διαφορα χρωματα πανω σε καποιο σχεδιο/φωτογραφια?

Εδω ειναι το κυριως κουφαρι ενος ελκηθρου που θελω να το βαψω ολο κοκκινο εκτος απο την πρωτη θεση που θελω να την βαψω πρασινη.
49384068327_70261517a2_z.jpg

Εδω μια μηχανη την οποια την ειχα δωσει σε φιλη για χρωματισμο αλλα δεν μπορουσε να αποφασισει και εκεινη και βρισκεται εδω και καποιες βδομαδες στην αναμονη, καπως ετσι...Μονο τις ροδες εχω κανει και την ταπα βενζινης :)
49383905071_080e512342_z.jpg

Eπισης εχω αρκετα αχρωματιστα εργα απο τα τελευταια χρονια. Οποτε εαν υπαρχει τετοιο προγραμμα θα ηταν ιδανικο για μενα που εχω θεμα με τα χρωματα.

Thanks in advance!
GIMP
Αντίστοιχο του Photoshop

παιδια μια βοηθεια σοτ πως μπορω να λυσω αυτο τον ρουμπινε για να αλλαζω το λαστιχακι

Ακομα και με την βιδα βγαλμενη, δοκιμασα να χτυπησω απο κατω προς τα πανω, αλλα τιποτα.
Επισης με τον ρουμπινε τερμα γυρισμενο στα αροστερα, ουτε το στριφταρι συνεχιζει να ξεβιδωνει. (εκει που εχω το βελος)

Attachments

• web-205434.jpg
    web-205434.jpg
    142 KB · Views: 119