Ενδιαφέρομαι και εγώ για κονδύλια. Έψαξα κάποτε, αλλά δεν βρήκα.
Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Νικόλα και εγώ είμαι στην αναζήτηση...κονδυλίων)
Νομίζω...κι ο Νίκος κι εγώ...ότι κάνουμε λογοπαίγνιο με τη λέξη κονδύλια ( )...!!!!Όποιος θυμάται αυτά που γράφω κατά καιρούς, θα ξέρει ότι είμαι φτηνιάρης. Οπότε μην αγχώνεστε για τα λεφτά.
Babis K.;1058436218 Για καλύτερη δουλειά και χωρίς κανένα κίνδυνο να αφήςρις χαρακιές την επιφάνεια πάρε από ένα χρωματοπωλείο ή κατάστημα με εμργαλεία τα ειδικά Scotch Brite που κυκλοφορούν. Κι ανάλογα το φινίρισμα που θες ξεκινα.ς με μπορντώ μετά γκρί και μετά κίτρινο. [IMG said:https://www.afoipaktiti.gr/wp-content/uploads/2018/03/Scotch-Brite-300x162.png[/IMG]
GIMPΣυναδελφοι γνωριζετε εαν υπαρχει καποιο δωρεαν προγραμμα επεξεργασιας φωτογραφιων που να σου επιτρεπει να δοκιμασεις διαφορα χρωματα πανω σε καποιο σχεδιο/φωτογραφια?
Εδω ειναι το κυριως κουφαρι ενος ελκηθρου που θελω να το βαψω ολο κοκκινο εκτος απο την πρωτη θεση που θελω να την βαψω πρασινη.
![]()
Εδω μια μηχανη την οποια την ειχα δωσει σε φιλη για χρωματισμο αλλα δεν μπορουσε να αποφασισει και εκεινη και βρισκεται εδω και καποιες βδομαδες στην αναμονη, καπως ετσι...Μονο τις ροδες εχω κανει και την ταπα βενζινης
![]()
Eπισης εχω αρκετα αχρωματιστα εργα απο τα τελευταια χρονια. Οποτε εαν υπαρχει τετοιο προγραμμα θα ηταν ιδανικο για μενα που εχω θεμα με τα χρωματα.
Thanks in advance!
Σε ευχαριστω Γιαννη, θα το κατεβασω και θα το δοκιμασω!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.