Καλα θα ηταν 20.000. Το μικρο πορτοκαλι δεν εχει ρυθμιση στροφων και δουλευει στις 35.000Εγω θα ελεγα να μη το ρισκαρεις με 20.000 στροφες και να το αντικαταστήσεις.
To κολετ το ξερω οτι ειναι 6μμ. Λεω μηπως μπερδευτικες και το κοπτικο το Ingo τελικα ηταν 1/4 . Το δοκιμασες πριν κανεις τις επεμβασεις με το αρχικο κοπτικο που ειχε το ρουτερ; Μετρα το με ενα παχυμετρο το Inco...Όχι. 6αρι είναι και το collet και τα κοπτικα.
καλησπέρα Μαστόρια,
πριν χρόνια σε μια εκδρομή σε βουνό, βρήκα πεταμένο στην άκρη του δρόμου ένα τετοιο το οποίο μου φανηκε ενδιαφέρον και το τσιμπησα
View attachment 169596View attachment 169597
δεν έχω ιδέα τι ειναι. Ειναι από καποιο κεραμικό βαρβάτο, μιας και είναι βράχος και πανβαρυ. Η διάμετρος ειναι γυρω στα 25 cm και το υψος λίγο μεγαλύτερο.
Σκέφτομαι να δοκιμασω να το χρησιμοποιήσω ως καλούπι στο οποίο θα ρίξω μέσα τσιμέντο, με στόχο αυτό που θα βγει να το χρησιμοποιήσω για να φτιάξω φωτιστικό γραφείου.
Ομως θέλω 2 τέτοια και δεν θέλω να σπάσω το καλούπι για να βγει το τσιμέντο από μέσα.
Σκεφτόμου λοιπόν αν υπάρχει κάτι που θα μπορούσα να ρίξω στα τοιχώματα αυτου του πράγματος ωστε να ξεκολλήσει εύκολα το τσιμέντο μετά.
Εχετε κάποια ιδέα τι μπορεί να είναι αυτο;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.