Δε νομίζωΥπάρχει περίπτωση να έχουν σχέση με μούχλα αυτές οι ασπρίλες;
Στο κολεκτερ έξω είναι όλοι οι σωλήνες καυτοί;Καλησπέρα σε όλους,
Για πείτε μια καμιά γνώμη ή ακόμα καλύτερα καμιά συμβουλή γιατί κάτι δεν πάει καλά εδώ.
Στον όροφο έχω 6 σώματα καλοριφέρ, ένα 3πλό συλλέκτη για κρύο-μπλε σπιραλ, ένα 3πλό συλλέκτη για το ζεστό-κοκκινα σπιραλ και προηγείται ηλεκτροβάνα συνδεμένη με θερμοστάτη. Τα σωματα δουλεύουν μια χαρά πολλά χρόνια. Σήμερα όμως τα 3 από τα 6 σώματα είναι παγωμένα !!! ενω τα άλλα 3 δουλεύουν μια χαρά, χωρις βέβαια να καταφέρνουν να ζεστάνουν τον όροφο. Εκανα εξαέρωση αλλά δεν προέκυψε κάτι, ανοιξα έκλεισα τον ρυθμιστη του κάθε σώματος αλλά και πάλι δεν άλλαξε κάτι.
Τι σκατά έπαθαν ?
Ξεβιδωσε το μηχανισμό της ηλεκτροβανας και άνοιξε την χειροκινητα με κάνα γαλλικό.Αν ζεστάνει, ή δεν πάει εντολή ή θέλει κάνα 50αρικο για άλλον.Το κολεκτερ με τα κοκκινα είναι καυτό (το επάνω στην φωτο με την μπλέ ηλεκτροβάνα) ενώ το δεύτερο είναι παγωμένο
Καλυτερα να κανεις μια δοκιμη πρωτα, σε ενα ρεταλιΤελεια. Ευχαριστω.
μια δικια μου υποθεση...η δουελια γιενται με καβιλιες που θα μεινουν μετα μεσα?Μια ερωτηση λιγο εξειδικευμενη
Θελω να πιασω με βιδες δυο ξυλα που θα κολληθουν με εποξικη ρυτινη και μετα αφου κολλησουν να αφαιρεσω τις βιδες. Ειναι για τη βαρκα που φτιαχνω.
(100 περιπου βιδες)
Σκεφτομαι να τις λιπανω για να μη κολλησουν. Ειναι οι κλασικες ξυλοβιδες.
Διαβαζω για κερια, για σαπουνια (υγρα, στερεα) παραφινες, κερια μελισσων κλπ.
Διαβαζω οτι δε χρειαζεται αν βγουν οι βιδες στο 12ωρο που δεν εχει σκληρυνει παρα πολυ η ρυτινη.
Καποιοι δε βαζουν γιατι μπορει να λερωθει το ξυλο και να μην πιανει η ρυτινη μετα πανω του (σε επομενες εργασιες)
Απο την αλλη την πατησα σε προηγουμενη εργασια και εσπασαν μεσα βιδες (ηταν βεβαια πολυ λεπτες) και τρομαξα να τις βγαλω.
Εχει καποιος εμπειρια; Ποιο ειναι το πιο καταλληλο υλικο χωρις να λερωσω πολυ; Σκεφτομαι να τις βιδωνω σε στερεο σαπουνι αλλα δε ξερω αν γινεται σωστη λυπανση ετσι. Τα υγρα σιγουρα θα λερωσουν περισσοτερο.
Καμια ιδεα; Ευχαριστω
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.