dk31 πές μου τι άξονα έχεις πάρει για να φτιάξεις την ακίδα. Και τι τρύπα έχεις κατά νου να κάνεις για να περάσεις ρουλεμάν όπως στο βίντεο. Επειδή δεν θα βγάλεις άκρη άν δεν έχεις πρόσβαση σε κάποιο τόρνο, μήπως μπορέσω να σε καλύψω να κάνεις την δουλειά σου σωστά όσο αφορά το συγκεκριμένο.Κυριάκο, αυτό εξήγησαν τα παιδιά παραπάνω απλά είναι δύσκολο να φτιάξεις μόνος σου live center που να περιστρέφεται και να μπορεί να μετακινηθεί μπρος πίσω για να σφίξεις.
Γιάννη, κατ' αρχάς ευχαριστώ για την προσφορά και μόνο. Ο άξονας είναι Φ12 και το ρουλεμάν Φ32. Αλλά θεωρώ ότι δεν αξίζει να βάλεις μπροστά να φτιάξεις κινητό άξονα για την συγκεκριμένη κατασκευή. Έχουμε την λύση του Μπάμπη (λάδι/κερί) και του osatosa (μπίλια), βάζω και μια τρίτη που ίσως δουλέψει:dk31 πές μου τι άξονα έχεις πάρει για να φτιάξεις την ακίδα. Και τι τρύπα έχεις κατά νου να κάνεις για να περάσεις ρουλεμάν όπως στο βίντεο. Επειδή δεν θα βγάλεις άκρη άν δεν έχεις πρόσβαση σε κάποιο τόρνο, μήπως μπορέσω να σε καλύψω να κάνεις την δουλειά σου σωστά όσο αφορά το συγκεκριμένο.
1. Όπως σου αρέσει αλλά εγώ θα το άφηνα αβαφτοView attachment 214892View attachment 214893
Κωστή 2 ερωτήσεις!
1.Σε μάρμαρα την επάνω πλευρά των σοβατεπί, την βάφουμε η την αφήνουμε να φαίνεται το μάρμαρο.
2 Στην άλλη φώτο οι οδηγοί από τον έτοιμο σοβά έχουν σκουριάσει, περνάμε κάποιο υλικό ή στοκαρο και βάφω απ ευθείας.
Έχεις δίκιο αλλά πριν 20 χρόνια που σοβατιστικε δεν τους βγάζανε τους οδηγούς, τώρα πλέον τους βγάζουνε και δεν θέλω να μπω στην διαδικασία να τους βγάλω, προσπαθώ να το αποφύγω αν και μου είπαν ότι καλο θα ήταν να τους βγάλω.1. Όπως σου αρέσει αλλά εγώ θα το άφηνα αβαφτο
2. Γιατι νομίζω πως έπρεπε να βγει ο οδηγός πριν στεγνώσει τελείως ο σοβάς και να κλειστεί το κενό με σοβά?
Πολύ φοβάμαι πως ότι και να κάνεις πάντα θα βγάζει σκουριά εκεί η θα ριγματωνει.Έχεις δίκιο αλλά πριν 20 χρόνια που σοβατιστικε δεν τους βγάζανε τους οδηγούς, τώρα πλέον τους βγάζουνε και δεν θέλω να μπω στην διαδικασία να τους βγάλω, προσπαθώ να το αποφύγω αν και μου είπαν ότι καλο θα ήταν να τους βγάλω.
Οποτε πρεπει πρωτα να μαζεψεις την υγρασια απο το εξωτερικο σημειο η οποια μπορει να εχει και ρηγματωση...Ναι Κωστή έχει πάρει υγρασία επειδή είχε κοπή ο τοίχος για να βγει εξωτερικό τζάκι, από τοτε μαζεύει υγρασία δεξιά και αριστερά από το τζάκι. Γιαυτο έχουν σκουριάσει μόνο αυτοί οι οδηγοι που είναι δεξιά και αριστερά του τζακιού. Αλλά δεν ριφματωνει ο τοίχος.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.