Μάστορες τα φώτα σας!!

14 July 2006
259
Δεν είναι ιδανικό, αλλά κάνε τη διαδικασία που λες, έπειτα πέρασε ένα χέρι ασταρι master primer, και την επόμενη μέρα δύο χέρια από τη ριπολινη. Ανάμεσα στα χέρια ένα ελαφρύ αποχαρταρισμα με 320 αμα εχεις
ευχαριστώ, φανταζομαι εννοείς αυτο το ασταρι 1746446829368.png

KOSSTV

AVClub Fanatic
4 February 2015
12,812
Αθηνα
Καλημέρα και καλή εβδομάδα,

Θέλω να βάψω το καπάκι ενος τραπεζιού απο μελαμίνη. Αναρωτιέμαι αν αφου το αγριέψω/θαμπώσω καλά με γυαλόχαρτο, μπορω σαν αστάρι να εφαρμόσω βελατούρα νερου ή αστάρι μετάλλων που τα έχω διαθέσιμα.

Θέλω να αποφύγω τα χρώματα κιμωλίας και ιδανικά σαν τελικό χρώμα να εφαρμόσω την ριπουλίνη νερού της βιβεχρώμ που έχω μαθει και την δουλεύω πολύ καλα.

ευχαριστώ
Σε,μελαμινη τρυψιμο με ατσαλοσυρμα η 220 grid και ασταρωμα μέ wash primer πρώτα....
Το wash primer είναι για γυαλιστερές μη πορωδεις επιφάνειες. .
Μας ενδιαφέρει η πρόσφυση των μετεπειτα υλικών πρωτίστως..

Εποιτα βάζεις το ασταρι που λέει ο Αντώνης(αυτο ειναι),και μετά ριπολινη που λες..

papakitou

AVClub Addicted Member
9 April 2012
1,965
Πειραιάς
Το wash primer είναι το ιδανικό.
Κώστα κατευθείαν βάφεις πάνω από το wash primer, γιατί να βάλει επιπλέον αστάρι από πάνω;

KOSSTV

AVClub Fanatic
4 February 2015
12,812
Αθηνα
Το wash primer είναι το ιδανικό.
Κώστα κατευθείαν βάφεις πάνω από το wash primer, γιατί να βάλει επιπλέον αστάρι από πάνω;
Η ριπολινη δεν μπορει να αντεξει απο μονη της πανω στο wash primer...μιλαμε για καπακι μελαμινης που θα δεχεται ισως φθορα..οποτε καλυτερα πιο safe λυσεις παρα κορωνα γραμματα..!!

• Like
Reactions: papakitou