Θελω μαυρη Κωστή γιατι θα το περάσω μεβρανη καθρευτη αλλα ο κοιλοδοκος συγκράτησης από κάτω είναι μαυρο ματ.μην προεξέχει περιμετρικά και φαίνεται ασχημαΘα βρεις διαφανή σιλικονη κόλλα...
Είχα κολλήσει παλιότερα σε κατασκευή στο εργαστηριο..
Θελω μαυρη Κωστή γιατι θα το περάσω μεβρανη καθρευτη αλλα ο κοιλοδοκος συγκράτησης από κάτω είναι μαυρο ματ.μην προεξέχει περιμετρικά και φαίνεται ασχημαΘα βρεις διαφανή σιλικονη κόλλα...
Είχα κολλήσει παλιότερα σε κατασκευή στο εργαστηριο..
Την έχεις δουλέψει??και που?Δεν ξερω αν ειναι πιο καλη απο παμπριζοκολλα αλλα υπαρχει η Bison glass
Φανταζομαι ειναι για την κατασκευή που ελεγες στο bbq.Θελω μαυρη Κωστή γιατι θα το περάσω μεβρανη καθρευτη αλλα ο κοιλοδοκος συγκράτησης από κάτω είναι μαυρο ματ.μην προεξέχει περιμετρικά και φαίνεται ασχημα
Plexiglass η ακρυλικο θα βαλω Κυριάκο το συζητάω με το μαγαζί...βασικά περιμενω να μου που ποιο δίνει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στην ακτινοβολία.. άσε που ζυγιζει μολις 20 κιλα ενώ το τζαμι κοντά στα 70.Φανταζομαι ειναι για την κατασκευή που ελεγες στο bbq.
Γιατι τζαμι και οχι πλεξι???
Θα ειναι και ασφαλεστερο.
Σε σαλαμι δεν υπάρχει σιλικονι/κόλλα/μαύρη που θέλει..Σαλαμι 600 γραμμαριων ειναι η λυση.
Αν και εγω θα το εβαζα με πηχακι βιδωτο χωρις καν κολλα.
Σκεψου το.
Εδώ είσαι εφοσον θες μαύρη...Το θέμα μ φίλοι είναι ότι για μπαμπριζοκολλα θελω κοντά στα 80 ευρο..μιας και σε ποσότητες συλλικονης τα σωληνάρια δύσκολα ξεπερνούν τα 310 ml..και εγώ σαν απόσταση που θελω να βαλω κολλα είναι 23μ.αρα πιστευω θα θεκω κάνα 7 από δαύτα δλδ αν αγορασω κάτι καλό με 9 ευρο ειναη 63 ευρο..και,κοιτάω να το κάνω όσο πιο οικονομικά γινετε. ..
Κωστή και,εγώ έτσι πίστευα για το σαλάμι αλλα υπάρχει στα 600 και για την ακριβεια παιδια βρήκα αυτήν Sikaflex 11 FC + σε σωληνάριο των 300 ml αλλα και σε σαλαμι...την βρήκα κιόλας σε leroy merlin που έχω και 10 κουπόνια το 5 ευρο...άρα σκέφτομαι να προχωρήσω σε αγορά από εκει αν και δεν ξέρω κατά πόσο θα βγει καλή...η Al μιτ λέει ότι προτιμάτε από μπαμπριζοκολα..Κυριάκο πυεαυλο κανω φιλεΣε σαλαμι δεν υπάρχει σιλικονι/κόλλα/μαύρη που θέλει..
Εδώ είσαι εφοσον θες μαύρη...
Sika SikaTack Go4it Συγκολλητική Παρμπριζόκολλα Μαύρη 300ml 410077 | Skroutz.gr https://share.google/psSttzdbImeLOGpAO
Χαίρομαι αρα θα προχωρήσω στην αγορά γτ είναι και ποιο οικονομική 3 ευρο το κομματιΕννοείται
Κωστη βιαζεσαι.Σε σαλαμι δεν υπάρχει σιλικονι/κόλλα/μαύρη που θέλει..
Καλό αλλα 20 ευρω απαγορευτικό...θα παρω αυτές με 300ml τον 8 ευρω..Κωστη βιαζεσαι.
Sikaflex 11fc απο leroy σαλαμι 600cc αγορασα περσυ το καλοκαιρι και προχθες πηρα ακομα 2.
Εξαιρετικη.
Δες και αυτην που αναγραφει και UV.
SIKA SIKAFLEX-521 - ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ Τεχν. εξοπλισμός ΠΕΙΡΑΙΑΣ
SIKA SIKAFLEX-521 UV ΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗΣ ΣΑΛΑΜΙ 600ML , ΜΑΥΡΟ 66108. Ατοκες δόσεις από 150 ευρώ. Επισκεφθείτε τη σελίδα μας ή καλέστε 2104131716www.prometheus.gr
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.