Μάστορες τα φώτα σας!!

Θα βρεις διαφανή σιλικονη κόλλα...
Είχα κολλήσει παλιότερα σε κατασκευή στο εργαστηριο..
Θελω μαυρη Κωστή γιατι θα το περάσω μεβρανη καθρευτη αλλα ο κοιλοδοκος συγκράτησης από κάτω είναι μαυρο ματ.μην προεξέχει περιμετρικά και φαίνεται ασχημα

• Like
Reactions: KOSSTV
Θελω μαυρη Κωστή γιατι θα το περάσω μεβρανη καθρευτη αλλα ο κοιλοδοκος συγκράτησης από κάτω είναι μαυρο ματ.μην προεξέχει περιμετρικά και φαίνεται ασχημα
Φανταζομαι ειναι για την κατασκευή που ελεγες στο bbq.
Γιατι τζαμι και οχι πλεξι???
Θα ειναι και ασφαλεστερο.

• Like
Reactions: dim tz and KOSSTV
Φανταζομαι ειναι για την κατασκευή που ελεγες στο bbq.
Γιατι τζαμι και οχι πλεξι???
Θα ειναι και ασφαλεστερο.
Plexiglass η ακρυλικο θα βαλω Κυριάκο το συζητάω με το μαγαζί...βασικά περιμενω να μου που ποιο δίνει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στην ακτινοβολία.. άσε που ζυγιζει μολις 20 κιλα ενώ το τζαμι κοντά στα 70.

• Like
Reactions: enduras1
Το θέμα μ φίλοι είναι ότι για μπαμπριζοκολλα θελω κοντά στα 80 ευρο..μιας και σε ποσότητες συλλικονης τα σωληνάρια δύσκολα ξεπερνούν τα 310 ml..και εγώ σαν απόσταση που θελω να βαλω κολλα είναι 23μ.αρα πιστευω θα θεκω κάνα 7 από δαύτα δλδ αν αγορασω κάτι καλό με 9 ευρο ειναη 63 ευρο..και,κοιτάω να το κάνω όσο πιο οικονομικά γινετε. ..

Σαλαμι 600 γραμμαριων ειναι η λυση.
Αν και εγω θα το εβαζα με πηχακι βιδωτο χωρις καν κολλα.
Σκεψου το.
Σε σαλαμι δεν υπάρχει σιλικονι/κόλλα/μαύρη που θέλει..

Το θέμα μ φίλοι είναι ότι για μπαμπριζοκολλα θελω κοντά στα 80 ευρο..μιας και σε ποσότητες συλλικονης τα σωληνάρια δύσκολα ξεπερνούν τα 310 ml..και εγώ σαν απόσταση που θελω να βαλω κολλα είναι 23μ.αρα πιστευω θα θεκω κάνα 7 από δαύτα δλδ αν αγορασω κάτι καλό με 9 ευρο ειναη 63 ευρο..και,κοιτάω να το κάνω όσο πιο οικονομικά γινετε. ..
Εδώ είσαι εφοσον θες μαύρη...

Sika SikaTack Go4it Συγκολλητική Παρμπριζόκολλα Μαύρη 300ml 410077 | Skroutz.gr https://share.google/psSttzdbImeLOGpAO

Εδώ είσαι εφοσον θες μαύρη...

Sika SikaTack Go4it Συγκολλητική Παρμπριζόκολλα Μαύρη 300ml 410077 | Skroutz.gr https://share.google/psSttzdbImeLOGpAO
Κωστή και,εγώ έτσι πίστευα για το σαλάμι αλλα υπάρχει στα 600 και για την ακριβεια παιδια βρήκα αυτήν Sikaflex 11 FC + σε σωληνάριο των 300 ml αλλα και σε σαλαμι...την βρήκα κιόλας σε leroy merlin που έχω και 10 κουπόνια το 5 ευρο...άρα σκέφτομαι να προχωρήσω σε αγορά από εκει αν και δεν ξέρω κατά πόσο θα βγει καλή...η Al μιτ λέει ότι προτιμάτε από μπαμπριζοκολα..Κυριάκο πυεαυλο κανω φιλε 😁😁 αλλιώς θα έβαζα βιδες και απλή σιλικονη

Κωστη βιαζεσαι.

Sikaflex 11fc απο leroy σαλαμι 600cc αγορασα περσυ το καλοκαιρι και προχθες πηρα ακομα 2.
Εξαιρετικη.

Δες και αυτην που αναγραφει και UV.

• Like
Reactions: dim tz
Κωστη βιαζεσαι.

Sikaflex 11fc απο leroy σαλαμι 600cc αγορασα περσυ το καλοκαιρι και προχθες πηρα ακομα 2.
Εξαιρετικη.

Δες και αυτην που αναγραφει και UV.
Καλό αλλα 20 ευρω απαγορευτικό...θα παρω αυτές με 300ml τον 8 ευρω..

• Like
Reactions: KOSSTV and enduras1
Καλησπέρα στην παρέα, έχει αλλάξει κανείς ρολόι θερμοσίφωνα; Προσπαθώ να βγάλω το ρολόι αλλά μάταια, πως βγαίνει; Είναι σαν της εικόνας παρακάτω

Attachments

• IMG_4010.png
    IMG_4010.png
    684 KB · Views: 14