![]()
Viokar - VIOKANALI with TESA adhesive tape
www.viokar.gr
Το internet στο σπίτι μου (100άρι Cosmot;e),συγχρονίζει στα 50 mbps.Το τελευταίο 2μηνο όμως είχα πολλές αποσυνδέσεις με άπειρα CRC και FEC Errors αλλά και θόρυβο.Έκανα κάποιες αλλαγές στην συνδεσμολογία μέσα στο σπίτι και κατάφερα σχεδόν να μηδενίσω τα errors,όμως όμως ο θόρυβος παραμένει.Ήρθε τεχνικός από την Cosmote και μέτρησε 70mbps στην κολώνα,69mbps στο σημείο που ενώνεται το καλώδιο την κολώνας με αυτό του σπιτιού μου αλλά μέσα στο σπίτι,μόνο 45mbps.Μου είπε ότι αυτό οφείλεται στο καλώδιο που φέρνει το σήμα μέσα στο σπίτι λόγω παλαιότητας αλλά και στο ότι έρχεται μαζί με καλώδιο ρεύματος.Το καλώδιό μου είναι μαύρο UTP CAT6.
Τέλος ο άσκοπος ίσως πρόλογος.
Αγόρασα από ΚΑΥΚΑ,πορτοκαλί shield cat 6 για να αντικαταστήσω το μαύρο.
Δεν ρισκάρω να το φέρω κολλώντας το στο παλιό και να το τραβήξω μη τυχόν και σφηνώσει πουθενά.
Θα το περάσω ανοίγωντας μια μόνο μικρή τρύπα σε έναν εξωτερικό τοίχο και μετά θα το οδηγήσω από το ταβάνι,πίσω από την μαρκίζα.
ΤΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΩ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ;;;
Φοβάμαι ότι η διάφανη σιλικόνη με τον καιρό δεν θα το κρατήσει.
Υ.Γ.1
Υπάρχει και αυτή η ομορφιά που σε γλυτώνει από τρύπες και την βάζεις στο παράθυρο,αλλά φοβάμαι ότι θα δημιουργήσει πάλι προβλήματα στην σύνδεση.
Y.Γ.2![]()
ADS-RJ45-RJ45-245 LANBERG - Προέκταση Ethernet | ταινίας; Κατ: 5,5e; 0,17m; πορτοκαλί | Transfer Multisort Elektronik Greece
LANBERG ADS-RJ45-RJ45-245 | Προέκταση Ethernet; ταινίας; Κατ: 5,5e; 0,17m; πορτοκαλί - Προϊόν διαθέσιμο από την Transfer Multisort Elektronik. Δείτε την μεγάλη μας ποικιλία.www.tme.eu
Οπτική ίνα στο Λαγονήσι δεν βλέπω να έρχεται αν δεν περάσουν κανένα δυάρι χρόνια.
Τρέχει μία προσφορά για 5G με ταχύτητα 300mbps με απεριόριστα σταθερα και 2 μήνες δώρο με 35,90/μήνα,αλλά δυστυχώς δεν υποστηρίζει κάμερες και καταγραφικό.
mikrotik.com
Σ΄ευχαριστώ πολύ,όμως,όπως πολύ σωστά γράφεις,δεν είναι για εμένα.Υπάρχουν λύσεις για τις κάμερες. Δεν είναι για τον απλό χρήστη όμως.
![]()
How NAT traversal works
Learn how NAT traversal works, how Tailscale can get through and securely connect your devices directly to each other.tailscale.com
Και με μικροτικ
ξεκινούν απο ~€25 αλλά προτείνω δυνατότερο/ακριβότερο για VPN![]()
MikroTik
MikroTik makes networking hardware and software, which is used in nearly all countries of the world. Our mission is to make existing Internet technologies faster, more powerful and affordable to wider range of users.mikrotik.com
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.