Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Βασιλη καλα ξεμπερδεματα. Τα ιδια με σενα ειχε παθει και αλλο μελος του φορουμ πριν κανα διμηνο (με αλλο καταστημα και αλλη τηλεοραση) και απο οτι θυμαμαι τελικα του εδωσαν αλλη.

Βασιλη καλα ξεμπερδεματα. Τα ιδια με σενα ειχε παθει και αλλο μελος του φορουμ πριν κανα διμηνο (με αλλο καταστημα και αλλη τηλεοραση) και απο οτι θυμαμαι τελικα του εδωσαν αλλη.
Χαζά χαζά κι εγώ όταν είχα πάρει την 32S2030 δεν ήξερα την τύφλα μου (πόσο μάλλον να δω και ώρες λειτουργίας). Τώρα, μετά από ένα χρόνο και με χρήση κυρίως τα Σαββατοκύριακα έκλεισε κοντά 800 ώρες αν θυμάμαι καλά. Λογικά με 0 ώρες πρέπει να την πήρα. Σφραγισμένη του κουτιού (είχαν εκθεσιακό την 32S2020) μου την ανεβάσανε από την αποθήκη επί τόπου και μάλιστα δεν ξέρανε ότι ήταν η 2030 (νομίζανε ότι τα κομμάτια που τους είχανε φέρει ήταν οι 2020).
Ουφ εντάξει έκανα τους υπολογισμούς με το κομπιουτεράκι και πάνω κάτω βγαίνουν οι ώρες ΟΚ.:firstprize: Πάλι καλά γιατί έτοιμος ήμουνα για μανούρα ενός χρόνου μετά :flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Re: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Νομίζω μέσα απο την ευγένεια και τον διάλογο όλα λύνονται.Τώρα άν κάποιοι είναι κλέφτες.....Πάντως τα 1389 Ευρώ που τσέπωσαν γνήσια ήταν όχι πλαστά.

Γιατι φιλλαρακι? Κ τα ευρω που τους εδωσες μεταχειρισμενα δεν ηταν? :flipout:

Η.Ε.: Ελα Αλεκοοο...

Τεσπα κανω πλακιτσα γιατι ειμαι σιγουρος οτι θα βρεις την ακρη. Παντως εκτος απο την αλλαγη εγω θα προτεινα κ μια καταγγελια στο ΙΝΚΑ ή οποιον αλλον αρμοδιο μηπως κ αρχισει να μπαινει καποιο φρενο σιγα σιγα σε αυτους τους βρωμοαπαταιωνες. Γεματη λαμογια κ "εξυπνους" αυτη η χωρα...

Το ιδιο ειχα παθει και εγω με την ΗΑ (υποκαταστημα Παιανιας) πριν απο 2 χρονια με την αγορα μιας 21" CRT (την ιδια μαλιστα χρονικη περιοδο - με την εκπτωση του ΦΠΑ) οπου παρελαβα εκθεσιακο μοντελο. Ηταν σε τοσο ασχημη κατασταση και η συσκευασια και η συσκευη που δεν χρειαζονταν να δεις τις ωρες στο service menu (ετσι κι αλλιως δεν ηξερα πως να μπω)

Μετα απο γκαζια :twoguns: και απειλες :slapface: μιας εβδομαδας, μου την αντικατεστησαν με μια καινουργια.

Δυστυχως τα λαμογια δεν "πεθαινουν" ποτε. Θελει μεγαλη προσοχη απο μερους μας ειδικα την περιοδο των μεγαλων προσφορων στα πολυκαταστηματα.

Re: Απάντηση: Re: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Νομίζω μέσα απο την ευγένεια και τον διάλογο όλα λύνονται.Τώρα άν κάποιοι είναι κλέφτες.....Πάντως τα 1389 Ευρώ που τσέπωσαν γνήσια ήταν όχι πλαστά.

Τα αναλογικά κανάλια είναι περασμένα σε περίεργη θέση (απο 8-22) ενώ δέν είναι περασμένα και όλα.

Το συγκεκριμένο κατάστημα δέν είχε κάν εκθεσιακό μοντέλο.Όπως προανάφερα την ώρα την παραγγελίας επέμεινα στον χρόνο παράδοσης και ο προϊστάμενος έκοβε το κεφάλι του πώς την Τρίτη θα την είχα στα χέρια μου απο απόθεμα άλλου καταστήματος (Ρέντη).Την Τρίτη παραλαβή γιόκ βέββαια καθώς είπε πώς προτίμησε για καλύτερα να ζητήσει κομμάτι απο Sony και όχι απο άλλη Η.Α.

Σάς ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας.Αυτό που απευχόμουν να μου συμβεί συνέβη.Ελπίζω να καταλάβουν το λάθος τους και έστω και τώρα να επανορθώσουν.Νεότερο μέλος την πήρε (όπως αναφέρει) την Παρασκευή 31/8/07 χωρίς κανένα πρόβλημα και εγώ με παραγγελία που προηγείτο 48 ώρες παρέλαβα τελικά μετά απο 8 ημέρες και μάλιστα χιλιοδουλεμένο κομμάτι....:rifle::rifle::rifle:

Φίλε Βασίλη,

όντως την Παρασκευή 31/8 πήρα την 40D3000 απο την ΗΑ στη Γλυφάδα. Δεν είχα κάνει παραγγελία, απλά τους πήρα τηλέφωνο, ρώτησα αν την είχαν σε στοκ, και εφόσον μου είπαν οτι έχουν 2 κομμάτια, ξεκίνησα απο το σπίτι και πήγα να την πάρω. Είχα σκοπό να πάω σε οποιοδήποτε κατάστημα εντός αττικής μου έλεγε οτι την έιχε σε στοκ, προκειμένου να μην περιμένω πότε θα έρθει (άντρα θέλω, τώρα τονε θέλω! χεχε).

Η τηλεόραση με το που την έβγαλα απο την κούτα και την έβαλα στο ρεύμα, ξεκίνησε αυτόματα να ψάχνει να συντονίσει κανάλια απο μόνη της (πράγμα που δείχνει οτι ανοιγόταν για πρώτη φορά!). Επίσης εχθές κοίταξα το service menu (ευχαριστώ για το hint του συνδυασμού πλήκτρων για να μπεις στο μενού παιδιά) και οι ώρες που έχει λειτουργήσει η τηλεόραση είναι 38 (όλες απο μένα!)

Καλά ξεμπερδέματα Βασίλη! :twoguns:

Re: Απάντηση: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Τελικά επειδή έχω χάσει επεισόδια.
Έχουμε καταλήξει σε μαγαζί και τιμή?
1270€ Net-Electric. Με το που θα παραλάβουν ενημερώνω.
Στείλτε μου με PM τα στοιχεία σας όσοι δεν μου τα έχετε στείλει να τα περάσω στο μαγαζί με το που θα παραλάβει.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

1270 Net-Electric. Με το που θα παραλάβουν ενημερώνω.
Στείλτε μου με PM τα στοιχεία σας όσοι δεν μου τα έχετε στείλει να τα περάσω στο μαγαζί με το που θα παραλάβει.

Πότε σου είπαν ότι περιμένουν?

καλα αυτο με τις εκθεσιακες εχει παραγινει!
εγω την πηρα απο ενα καταστημα στην Καρδιτσα,γνωστης εταιρειας και τους ειχα προειδοποιησει να μην μου δωσουν βιτρινα.με διαβεβαιωνουν πως κατι τετοιο δεν γινεται,και ομως εντελως τυχαια οταν εστειλα τον πατερα μου να την παραγγειλει μονο που δεν του την φορτωσαν στον ωμο...
Περιττο να πω τι εγινε οταν επεστρεψα την αλλη μερα και περασα μια βολτα απο το μαγαζι...

Δυστυχως Πανο αυτα ειναι τα ασχημα παραδειγματα που εχουμε απο καποια καταστηματα και για αυτο φωναζουμε εμεις συνεχεια!!!

ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΜΕ PM ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ για να τα μεταβιβάσω στο κατάστημα.
Εννοείται ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας εφόσον τα κομμάτια δεν είναι αρκετά για να καλύψουν όλους όσους δήλωσαν ενδιαφέρον.
Αν ο άτυχος είναι μόνο ένας θα πάρει την τηλεόραση που προορίζονταν για μένα. Αν είναι παραπάνω δυστυχώς θα πρέπει να απευθυνθούν σε άλλο κατάστημα (πχ ο Λαρισαίος στα 1277€ λογικά θα φέρει κάποια κομμάτια). Για τους πρώτους 10 λογικά δεν τίθεται θέμα αφού την τιμή μας την έδωσε για 10 κομμάτια και άνω αλλά για εντελώς τυπικούς λόγους η σειρά εκδήλωσης ενδιαφέροντος έχει σύμφωνα με το παρόν thread ως εξής:
1. Ulv3r (έστειλε PM)
2. FoRMat MaSTer :2thumb22sup:
3. mindscape (έστειλε PM)
4. xalaros10
5. Jorgito (έστειλε PM)
6. OrangeBoy (έστειλε PM)
7. jkontar (έστειλε PM)
8. queensryche (έστειλε PM)
9. kacey
10. manolaskakis
11. Spiros Ntoutsis
12. Αντώνης Β

Παρακαλούνται οι "κόκκινοι" να μου στείλουν PM να είμαστε έτοιμοι με το που θα παραλάβει το κατάστημα (αν και εφόσον παραλάβει δηλαδή :p ) .

Για να κλείσει το θέμα μου πρίν απο λίγο είχα επικοινωνία με τον προϊστάμενο της Η.Α.Ευγενέστατος παραδέχθηκε ότι μπορεί να δεί κάποιος τις ώρες λειτουργίας.Από εβδομάδα αναμένω αντικατάσταση μέχρι τότε θα δούμε κανά DVD με αυτήν και με το DV600 που άν και το πήρα χθές ούτε που είχα όρεξη να το ανοίξω.

Ζητώ συγγνώμη άν "χάλασε" κάπως το θέμα της μαζικής αγοράς εξαιτίας του προβλήματος που αντιμετώπισα και σάς ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και τα σχολιά σας :ernaehrung004:.

ΥΣ:Για ρύθμιση DVD τί προτείνετε?Υπάρχει βέββαια και η επιλογή Theatre αλλά ίσως κάποιοι να έχετε πετύχει κάτι καλύτερο.

Re: Απάντηση: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Για να κλείσει το θέμα μου πρίν απο λίγο είχα επικοινωνία με τον προϊστάμενο της Η.Α.Ευγενέστατος παραδέχθηκε ότι μπορεί να δεί κάποιος τις ώρες λειτουργίας.Από εβδομάδα αναμένω αντικατάσταση μέχρι τότε θα δούμε κανά DVD με αυτήν και με το DV600 που άν και το πήρα χθές ούτε που είχα όρεξη να το ανοίξω.

Ζητώ συγγνώμη άν "χάλασε" κάπως το θέμα της μαζικής αγοράς εξαιτίας του προβλήματος που αντιμετώπισα και σάς ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και τα σχολιά σας :ernaehrung004:.

ΥΣ:Για ρύθμιση DVD τί προτείνετε?Υπάρχει βέββαια και η επιλογή Theatre αλλά ίσως κάποιοι να έχετε πετύχει κάτι καλύτερο.
Εντάξει είπαμε δεν τρέχει τίποτα με το ότι "χάλασε" κάπως το θέμα της μαζικής αγοράς εξαιτίας του προβλήματός που αντιμετώπισες αλλά μην το παραξεφτιλίσουμε κιόλας ζητώντας επί πλέον ρυθμίσεις για άλλες συσκευές στο συγκεκριμένο thread. Έχει αρχίσει ήδη να γίνεται αρκετά μεγάλο και κουραστικό για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν την πορεία του powerbuy και να συμμετάσχουν.
Επειδή γενικά το θέμα ρυθμίσεων αφορά όλους μας καλό θα ήταν να υπάρχει (αν δεν υπάρχει ήδη) μια υποκατηγορία με ρυθμίσεις για κάθε συσκευή.

ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΜΕ PM ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ για να τα μεταβιβάσω στο κατάστημα.
Εννοείται ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας εφόσον τα κομμάτια δεν είναι αρκετά για να καλύψουν όλους όσους δήλωσαν ενδιαφέρον.
Αν ο άτυχος είναι μόνο ένας θα πάρει την τηλεόραση που προορίζονταν για μένα. Αν είναι παραπάνω δυστυχώς θα πρέπει να απευθυνθούν σε άλλο κατάστημα (πχ ο Λαρισαίος στα 1277€ λογικά θα φέρει κάποια κομμάτια). Για τους πρώτους 10 λογικά δεν τίθεται θέμα αφού την τιμή μας την έδωσε για 10 κομμάτια και άνω αλλά για εντελώς τυπικούς λόγους η σειρά εκδήλωσης ενδιαφέροντος έχει σύμφωνα με το παρόν thread ως εξής:
1. Ulv3r (έστειλε PM)
4. xalaros10
5. Jorgito (έστειλε PM)
7. jkontar (έστειλε PM)
9. kacey
10. manolaskakis
11. Spiros Ntoutsis
12. Αντώνης Β (έστειλε PM)

Παρακαλούνται οι "κόκκινοι" να μου στείλουν PM να είμαστε έτοιμοι με το που θα παραλάβει το κατάστημα (αν και εφόσον παραλάβει δηλαδή :p ) .

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Εντάξει είπαμε δεν τρέχει τίποτα με το ότι "χάλασε" κάπως το θέμα της μαζικής αγοράς εξαιτίας του προβλήματός που αντιμετώπισες αλλά μην το παραξεφτιλίσουμε κιόλας ζητώντας επί πλέον ρυθμίσεις για άλλες συσκευές στο συγκεκριμένο thread. Έχει αρχίσει ήδη να γίνεται αρκετά μεγάλο και κουραστικό για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν την πορεία του powerbuy και να συμμετάσχουν.
Επειδή γενικά το θέμα ρυθμίσεων αφορά όλους μας καλό θα ήταν να υπάρχει (αν δεν υπάρχει ήδη) μια υποκατηγορία με ρυθμίσεις για κάθε συσκευή.

Μάλλον δέ εκφράστηκα καλώς και με παρεξήγησες :ernaehrung004:.Ρυθμίσεις για την συγκεριμένη ζήτησα.Άνοιξα νέο θέμα και αναμένω σε άλλη κατηγορία.

Αυτά απο εμένα.Καλές αγορές :grinning-smiley-043
-bye-

1. Ulv3r (έστειλε PM)
4. xalaros10 (έστειλε PM) 2 τεμάχια
5. Jorgito (έστειλε PM)
7. jkontar (έστειλε PM) 2 τεμάχια
9. kacey
10. manolaskakis
11. Spiros Ntoutsis
12. Αντώνης Β (έστειλε PM)

Ουσιαστικά θέλουμε 11 τεμάχια σίγουρα μέχρι αυτή τη στιγμή και αναμένουμε και τους 3 "κόκκινους" για να γίνουν 14.

Λοιπόν μόλις έκλεισα το τηλέφωνο με τον xalaros10.
Τα πράγματα έχουν ως εξής. Μετά από εκ νέου επικοινωνία του xalaros10 με Net-Electric επιβεβαίωσε ότι η τιμή ισχύει και μάλιστα ο xalaros10 κατάφερε να του αποσπάσει και δύο άτοκες :SFGSFGSF:. Η τιμή ισχύει μόνο για εμάς του powerbuy και για τα κομμάτια που θα κλείσουμε (14 μέχρι στιγμής).
Αυτά είναι τα ευχάριστα. Τα δυσάρεστα είναι ότι ξαναμίλησε ο κύριος Γιώργος Ανδρεαδάκης με Sony να επιβεβαιώσει την παραλαβή των τηλεοράσεων και του είπανε ότι σίγουρα θα έρθει η τελευταία παρτίδα των 40D3000 αλλά όχι 9 του μηνός που είχανε εξ αρχής πει αλλά στις 15 (Σάββατο). Η διάθεσή τους σε εμάς θα αρχίσει δηλαδή στις 17 Σεπτεμβρίου (Δευτέρα).
Η Net-Electric μας είπε ότι θα παραγγείλει 20 τεμάχια σύνολο εφόσον εμείς ζητάμε τα 14 αλλιώς θα ζητήσει λιγότερα. Επειδή ο άνθρωπος δεσμεύεται με ειδική παραγγελία έξτρα τεμαχίων ειδικά για εμάς μας ζητάει και μία δέσμευση αγοράς και από μέρους μας δηλαδή να κάνουμε μια κατάθεση προκαταβολής 100 ο κάθε ενδιαφερόμενος σε έναν από τους αριθμούς λογαριασμών που αναφέρονται στη σελίδα http://www.net-electric.gr/catalog/shipping.php και πιο συγκεκριμένα
Εμπορικής 84293458
Εθνικής 664602516-15
Πειραιώς 5048006333533
Στην αιτιολογία να βάλετε: για αγορά της 40D3000 στα 1270 από powerbuy AVClub forum και φυσικά το όνομά σας.
Αυτό βέβαια θα γίνει από Δευτέρα αφού οι τράπεζες είναι ήδη κλειστές. Εγώ θα στείλω και τα στοιχεία των ενδιαφερομένων αλλά καλό θα ήταν να έχετε κι εσείς επικοινωνία με το κατάστημα στο 210-5151183 και ζητήστε τον κύριο Γιώργο (πατέρας) ή τον κύριο Γιάννη (υιός) Ανδρεαδάκη και πείτε του ότι είσαστε από το powerbuy του AVClub forum αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις για οτιδήποτε.
Άντε να πω μεγιές μας; :p

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Μάλλον δέ εκφράστηκα καλώς και με παρεξήγησες :ernaehrung004:.Ρυθμίσεις για την συγκεριμένη ζήτησα.Άνοιξα νέο θέμα και αναμένω σε άλλη κατηγορία.

Τις δικες μου ρυθμισεις μπορεις να τις δεις εδω:

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=247291

Κριμα ...με τοσες D3000 αν προλαβαιναμε τα εκλογοδικια θα κατεβαζαμε και υποψηφιο βουλευτη .
Αντε να πουμε καλοριζικες σε ολους σας .:music-smiley-005: