Yperion
AVClub Fanatic
Βασιλη καλα ξεμπερδεματα. Τα ιδια με σενα ειχε παθει και αλλο μελος του φορουμ πριν κανα διμηνο (με αλλο καταστημα και αλλη τηλεοραση) και απο οτι θυμαμαι τελικα του εδωσαν αλλη.
Χαζά χαζά κι εγώ όταν είχα πάρει την 32S2030 δεν ήξερα την τύφλα μου (πόσο μάλλον να δω και ώρες λειτουργίας). Τώρα, μετά από ένα χρόνο και με χρήση κυρίως τα Σαββατοκύριακα έκλεισε κοντά 800 ώρες αν θυμάμαι καλά. Λογικά με 0 ώρες πρέπει να την πήρα. Σφραγισμένη του κουτιού (είχαν εκθεσιακό την 32S2020) μου την ανεβάσανε από την αποθήκη επί τόπου και μάλιστα δεν ξέρανε ότι ήταν η 2030 (νομίζανε ότι τα κομμάτια που τους είχανε φέρει ήταν οι 2020).Βασιλη καλα ξεμπερδεματα. Τα ιδια με σενα ειχε παθει και αλλο μελος του φορουμ πριν κανα διμηνο (με αλλο καταστημα και αλλη τηλεοραση) και απο οτι θυμαμαι τελικα του εδωσαν αλλη.
Νομίζω μέσα απο την ευγένεια και τον διάλογο όλα λύνονται.Τώρα άν κάποιοι είναι κλέφτες.....Πάντως τα 1389 Ευρώ που τσέπωσαν γνήσια ήταν όχι πλαστά.
Νομίζω μέσα απο την ευγένεια και τον διάλογο όλα λύνονται.Τώρα άν κάποιοι είναι κλέφτες.....Πάντως τα 1389 Ευρώ που τσέπωσαν γνήσια ήταν όχι πλαστά.
Τα αναλογικά κανάλια είναι περασμένα σε περίεργη θέση (απο 8-22) ενώ δέν είναι περασμένα και όλα.
Το συγκεκριμένο κατάστημα δέν είχε κάν εκθεσιακό μοντέλο.Όπως προανάφερα την ώρα την παραγγελίας επέμεινα στον χρόνο παράδοσης και ο προϊστάμενος έκοβε το κεφάλι του πώς την Τρίτη θα την είχα στα χέρια μου απο απόθεμα άλλου καταστήματος (Ρέντη).Την Τρίτη παραλαβή γιόκ βέββαια καθώς είπε πώς προτίμησε για καλύτερα να ζητήσει κομμάτι απο Sony και όχι απο άλλη Η.Α.
Σάς ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας.Αυτό που απευχόμουν να μου συμβεί συνέβη.Ελπίζω να καταλάβουν το λάθος τους και έστω και τώρα να επανορθώσουν.Νεότερο μέλος την πήρε (όπως αναφέρει) την Παρασκευή 31/8/07 χωρίς κανένα πρόβλημα και εγώ με παραγγελία που προηγείτο 48 ώρες παρέλαβα τελικά μετά απο 8 ημέρες και μάλιστα χιλιοδουλεμένο κομμάτι....:rifle::rifle::rifle:
1270€ Net-Electric. Με το που θα παραλάβουν ενημερώνω.Τελικά επειδή έχω χάσει επεισόδια.
Έχουμε καταλήξει σε μαγαζί και τιμή?
1270 Net-Electric. Με το που θα παραλάβουν ενημερώνω.
Στείλτε μου με PM τα στοιχεία σας όσοι δεν μου τα έχετε στείλει να τα περάσω στο μαγαζί με το που θα παραλάβει.
ΔευτέραΠότε σου είπαν ότι περιμένουν?
Εντάξει είπαμε δεν τρέχει τίποτα με το ότι "χάλασε" κάπως το θέμα της μαζικής αγοράς εξαιτίας του προβλήματός που αντιμετώπισες αλλά μην το παραξεφτιλίσουμε κιόλας ζητώντας επί πλέον ρυθμίσεις για άλλες συσκευές στο συγκεκριμένο thread. Έχει αρχίσει ήδη να γίνεται αρκετά μεγάλο και κουραστικό για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν την πορεία του powerbuy και να συμμετάσχουν.Για να κλείσει το θέμα μου πρίν απο λίγο είχα επικοινωνία με τον προϊστάμενο της Η.Α.Ευγενέστατος παραδέχθηκε ότι μπορεί να δεί κάποιος τις ώρες λειτουργίας.Από εβδομάδα αναμένω αντικατάσταση μέχρι τότε θα δούμε κανά DVD με αυτήν και με το DV600 που άν και το πήρα χθές ούτε που είχα όρεξη να το ανοίξω.
Ζητώ συγγνώμη άν "χάλασε" κάπως το θέμα της μαζικής αγοράς εξαιτίας του προβλήματος που αντιμετώπισα και σάς ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και τα σχολιά σας :ernaehrung004:.
ΥΣ:Για ρύθμιση DVD τί προτείνετε?Υπάρχει βέββαια και η επιλογή Theatre αλλά ίσως κάποιοι να έχετε πετύχει κάτι καλύτερο.
Εντάξει είπαμε δεν τρέχει τίποτα με το ότι "χάλασε" κάπως το θέμα της μαζικής αγοράς εξαιτίας του προβλήματός που αντιμετώπισες αλλά μην το παραξεφτιλίσουμε κιόλας ζητώντας επί πλέον ρυθμίσεις για άλλες συσκευές στο συγκεκριμένο thread. Έχει αρχίσει ήδη να γίνεται αρκετά μεγάλο και κουραστικό για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν την πορεία του powerbuy και να συμμετάσχουν.
Επειδή γενικά το θέμα ρυθμίσεων αφορά όλους μας καλό θα ήταν να υπάρχει (αν δεν υπάρχει ήδη) μια υποκατηγορία με ρυθμίσεις για κάθε συσκευή.
Μάλλον δέ εκφράστηκα καλώς και με παρεξήγησες :ernaehrung004:.Ρυθμίσεις για την συγκεριμένη ζήτησα.Άνοιξα νέο θέμα και αναμένω σε άλλη κατηγορία.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.