Mede8er MED600X3D

Θέλω όμως να σας προιδεάσω ότι λογικά δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό. Εάν δείχνουν οι .srt 3D θα συμβαίνει όχι κανονικά αλλά με τον ψευδή τρόπο που κάνει η TV το 2D , 3D. Δηλαδή νάχαμε να λέγαμε.....

Δυστυχως το plasma mode δεν το εφτιαξαν ουτε με αυτη τη beta για εμας τους πλασματακηδες...

Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

ε και τι εγινε βρε makfil αν αγορασε με την κανονικη τιμη,εδωσε 1300 για τιβι και θα κολησει στα 25....εσυ δηλαδη πιστευεις πως το power buy πηγε τοσο καλα λογω τιμης? τα 30 ευρω παραπανω ολοι θα τα διναμε απλα επισπευσαμε τη διαδικασια.....

1. η ερώτηση ήταν λογική γιατί έτρεχε παράλληλα το pb, αλλά η απάντηση είναι καταλυτική, με την απλότητά της. Προσωπικά, βέβαια, αμφιβάλλω αν, σε πιθανό έλεγχο του βιβλίου εξόδων, θα δικαιολογηθεί αυτή η δαπάνη αλλά προφανώς ο φίλος στηρίζεται στο γεγονός ότι ουδέποτε γίνονται τέτοιου είδους έλεγχοι.

2. σε ότι αφορά στο δεύτερο σκέλος, μην είσαι τόσο σίγουρος. Εγώ, προσωπικά και, υποθέτω, πολλοί ακόμη, έδωσαν τα 30 ευρώ παραπάνω με δυσκολία αυτή τη συγκεκριμένη εποχή. Δεν ξέρω για τη δική σου τσέπη αλλά η δική μου και πολλών άλλων δεν έχει τις δυνατότητες που είχε πριν από μερικά χρόνια.

παιδια σε κανενα 10λεπτο θα τσεκαρω τι παιζει με τους srt και σε sbs και σε iso και θα ενημερωσω..

λοιπον εκανα μια δοκιμη στο lion king(sbs) και στο dredd(iso).Στο 1ο τους εμφανιζε κανονικα 3d και ειχε και την επιλογη για αλλαγη χρωματος,μετακινηση πανω κατω,αυξηση μειωση γραμματοσειρας κλπ. αλλα δεν βρηκα να υπαρχει καποια ρυθμιση για το βαθος τους.Στο dredd (το οποιο ειχε ενσωματομενους υποτιτλους) τους εξωτερικους ελληνικους τους επαιζε ακριβως οπως και τους ενσωματωμενους χωρις να δινει καποια αλλη επιλογη(βαθος,χρωμα,μεγεθοσ κλπ)..Κ εκει που εκανα δοκιμες στο dredd με την επιλογη depth πρασινισε η οθονη κ εμενα μ ελουσε κρυος ιδρωτας :)

Re: Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

1. η ερώτηση ήταν λογική γιατί έτρεχε παράλληλα το pb, αλλά η απάντηση είναι καταλυτική, με την απλότητά της. Προσωπικά, βέβαια, αμφιβάλλω αν, σε πιθανό έλεγχο του βιβλίου εξόδων, θα δικαιολογηθεί αυτή η δαπάνη αλλά προφανώς ο φίλος στηρίζεται στο γεγονός ότι ουδέποτε γίνονται τέτοιου είδους έλεγχοι.

2. σε ότι αφορά στο δεύτερο σκέλος, μην είσαι τόσο σίγουρος. Εγώ, προσωπικά και, υποθέτω, πολλοί ακόμη, έδωσαν τα 30 ευρώ παραπάνω με δυσκολία αυτή τη συγκεκριμένη εποχή. Δεν ξέρω για τη δική σου τσέπη αλλά η δική μου και πολλών άλλων δεν έχει τις δυνατότητες που είχε πριν από μερικά χρόνια.

φιλε μακφιλ,δεν γινετε να διαθετεις τα 130 και να κολας στα 30 για ενα προιον το οποιο δεν εχει να προσφερει απολυτος τιποτα,σε τετοιους καιρους αν εχεις σοβαρο προβλημα δεν σκορπας τα λεφτα σου,δεν ειναι θεμα τσεπης ειναι θεμα λογικης

λοιπον εκανα μια δοκιμη στο lion king(sbs) και στο dredd(iso).Στο 1ο τους εμφανιζε κανονικα 3d και ειχε και την επιλογη για αλλαγη χρωματος,μετακινηση πανω κατω,αυξηση μειωση γραμματοσειρας κλπ. αλλα δεν βρηκα να υπαρχει καποια ρυθμιση για το βαθος τους.Στο dredd (το οποιο ειχε ενσωματομενους υποτιτλους) τους εξωτερικους ελληνικους τους επαιζε ακριβως οπως και τους ενσωματωμενους χωρις να δινει καποια αλλη επιλογη(βαθος,χρωμα,μεγεθοσ κλπ)..Κ εκει που εκανα δοκιμες στο dredd με την επιλογη depth πρασινισε η οθονη κ εμενα μ ελουσε κρυος ιδρωτας :)

σε ISO η διαχείρηση των υποτίτλων είναι μόνο στην επιλογή τους. Δε μπορείς να κάνεις επιλογές όπως στα mkv.

Για το βάθος, τη μόνη επιλογή που βρήκα ήταν από το μενού στο βάθος της ταινίας. Βάθος υποτίτλων δε βρήκα.

πάντως και στα sbs παίζει 3D υπότιτλους χωρίς να χρειάζεται μετατροπή, καλό αυτό

Απάντηση: Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

:D E Βέβαια. το 3D Subtitler όμως δημιουργεί εικόνες SBS για τους υπότιτλους για να δείχνουν 3D ....

ναι αλλά είναι 2D οπότε έχουμε 2D -> 3D, από όπου και να το κάνεις.

πάντως δε χρειάζεται να κάνεις κάποια μετατροπή, το med τα κάνει μόνο του.

Αν κατάλαβα καλά, επειδή η σονυ το 3δ της ειναι active stereo μπορώ να παίζω μόνο 3d bdiso σωστα?

Όχι. Έχω την ίδια τηλεόραση και έχω δει κανονικά ταινία SBS, με εξωτερικό player.

Παιδεία καλησπέρα έβαλα το τελευταίο firmware update 1 March 2013 OPEN BETA και έχω παρατηρήσει ghosting στις γρήγορες σκηνές και στους υπότιτλους. Το έχει παρατηρήσει κανένα σας? Εκτός και εάν φταίει ο προβολέας μου jvc 35.

τελικά ακυρώθηκε η αγορά για πέστε πάλι για το power buy. Τι παίζει?

τελικά ακυρώθηκε η αγορά για πέστε πάλι για το power buy. Τι παίζει?

Που άκουσες ή διάβασες κατι τέτοιο;
Αυτό που άρχισε να συζητιέται είναι η δημιουργία pb για το Med1000

οπα παρεξηγηση, εννοω ακυρωθηκα η δικιά μου παραγγελία για το med και ενδιαφέρομαι να μάθω για το power buy. Αλλά οκ βρηκα το thread. Xmm για med1000 ειμαι full μεσα. Που δηλώνω συμμετοχη?

Εκτός απ´τον εσωτερικό δίσκο που παίρνει το 1000 τι άλλο παραπάνω έχει απ´το 600-άρι;

Αν το usb 3 ειναι slave δηλαδη να μπορεις να ενωσεις το player σε ενα laptop και να το δει σαν εξωτερικο δισκο ειναι καλο.

Εγω στο MAX που δεν ειχε slave η επρεπε να βγαζω τον δισκο απο μεσα και να τον βαζω σε κουτακι usb η επρεπε την ταινια που η κατεβαζα η εφτιαχνα στον υπολογστη να την περασω σε εξωτερικο σκληρο και μετα να βαλω τον σκληρο στο MAX για να την περασω μεσα.

Οπως εχω ξαναγραψει παλια θεωρουσα ποιο καλο να περνει μεσα δισκο ενα player αλλα τελικα ειναι ποιο πρακτικο να τον εχεις εξωτερικο.