Μα όλα τα srt είναι 2d.
ε και τι εγινε βρε makfil αν αγορασε με την κανονικη τιμη,εδωσε 1300 για τιβι και θα κολησει στα 25....εσυ δηλαδη πιστευεις πως το power buy πηγε τοσο καλα λογω τιμης? τα 30 ευρω παραπανω ολοι θα τα διναμε απλα επισπευσαμε τη διαδικασια.....
1. η ερώτηση ήταν λογική γιατί έτρεχε παράλληλα το pb, αλλά η απάντηση είναι καταλυτική, με την απλότητά της. Προσωπικά, βέβαια, αμφιβάλλω αν, σε πιθανό έλεγχο του βιβλίου εξόδων, θα δικαιολογηθεί αυτή η δαπάνη αλλά προφανώς ο φίλος στηρίζεται στο γεγονός ότι ουδέποτε γίνονται τέτοιου είδους έλεγχοι.
2. σε ότι αφορά στο δεύτερο σκέλος, μην είσαι τόσο σίγουρος. Εγώ, προσωπικά και, υποθέτω, πολλοί ακόμη, έδωσαν τα 30 ευρώ παραπάνω με δυσκολία αυτή τη συγκεκριμένη εποχή. Δεν ξέρω για τη δική σου τσέπη αλλά η δική μου και πολλών άλλων δεν έχει τις δυνατότητες που είχε πριν από μερικά χρόνια.
λοιπον εκανα μια δοκιμη στο lion king(sbs) και στο dredd(iso).Στο 1ο τους εμφανιζε κανονικα 3d και ειχε και την επιλογη για αλλαγη χρωματος,μετακινηση πανω κατω,αυξηση μειωση γραμματοσειρας κλπ. αλλα δεν βρηκα να υπαρχει καποια ρυθμιση για το βαθος τους.Στο dredd (το οποιο ειχε ενσωματομενους υποτιτλους) τους εξωτερικους ελληνικους τους επαιζε ακριβως οπως και τους ενσωματωμενους χωρις να δινει καποια αλλη επιλογη(βαθος,χρωμα,μεγεθοσ κλπ)..Κ εκει που εκανα δοκιμες στο dredd με την επιλογη depth πρασινισε η οθονη κ εμενα μ ελουσε κρυος ιδρωτας![]()
E Βέβαια. το 3D Subtitler όμως δημιουργεί εικόνες SBS για τους υπότιτλους για να δείχνουν 3D ....
Αν κατάλαβα καλά, επειδή η σονυ το 3δ της ειναι active stereo μπορώ να παίζω μόνο 3d bdiso σωστα?
τελικά ακυρώθηκε η αγορά για πέστε πάλι για το power buy. Τι παίζει?
USB3 & coaxial
Σημαντικά μόνο για κάποιους .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.