Mede8er MED600X3D

zilmer η εικόνα του είναι πολύ κοντά στην αναφοράς (αντίθεση-φωτεινότητα)
με ένα δύο κλικ την φέρνεις. Χρησιμοποίησε πάτερν στο κινηματογραφικό και δεν θα το μετανοιώσεις.

Τι τηλεόραση έχεις μήπως βοηθήσουμε?

Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

zilmer η εικόνα του είναι πολύ κοντά στην αναφοράς (αντίθεση-φωτεινότητα)
με ένα δύο κλικ την φέρνεις. Χρησιμοποίησε πάτερν στο κινηματογραφικό και δεν θα το μετανοιώσεις.

Τι τηλεόραση έχεις μήπως βοηθήσουμε?
55" 3D samsung σειρα 7

θα ψαξω λιγο τα λοιπα που ρωτησα, γιατι βλεπω μαλλον δεν ειναι γνωστα , μπας και βοηθησω λιγο και εγω

Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

τα λοιπά που ρώτησες;
1) οι 2 usb ειναι με σκληρους.Μπορω στην μια να βαλω hub , και μαζι με τον δισκο να συνδεσω πληκτρολογιο-ποντικι?
2) ταινιες σε 2 φακελλους , εναν στον καθε δισκο.Μπορω να βλεπω ενα jukebox , χωρις να εχω movies 1 + 2 ?
3) στην ταινιες που δεν βρισκει εξωφυλλα, δεν εχω καταλαβει ακομα πως κανει rescan και να γραψω χειροκινητα

Υ.Γ αρνητικο για μενα ειναι η γωνια που πιανει το χειριστηριο.Θα αντικατασταθει αμμεσα

transfer rate σε μεταφορα αρχειων 3mb/sec~. Μια χαρα κατα την γνωμη μου (απο pc -mede8er και τα 2 με στικακι)

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

1) οι 2 usb ειναι με σκληρους.Μπορω στην μια να βαλω hub , και μαζι με τον δισκο να συνδεσω πληκτρολογιο-ποντικι?
2) ταινιες σε 2 φακελλους , εναν στον καθε δισκο.Μπορω να βλεπω ενα jukebox , χωρις να εχω movies 1 + 2 ?
3) στην ταινιες που δεν βρισκει εξωφυλλα, δεν εχω καταλαβει ακομα πως κανει rescan και να γραψω χειροκινητα

Υ.Γ αρνητικο για μενα ειναι η γωνια που πιανει το χειριστηριο.Θα αντικατασταθει αμμεσα

1) για hub δεν ξέρω, κάποιος άλλος ίσως. Πληκτρολόγιο και ποντίκι από όσο ξέρω δουλεύει μόνο με MEDX2KEY. Δεν έχω διαβάσει για άλλο συνδιασμό
2) για το jukebox, έχει την επιλογή του aggregation όπου συνδιάζει πολλούς φακέλους μαζί σε ένα jukebox
JukeBox+ Online Guide http://www.mede8er.com/mede8er_JukeBox_Plus_user_guide_V0.html
3) όπως είναι στο jukebox wall, πατάς το menu και κάπου έχει την επιλογή για επεξεργασία, στην επεξεργασία μπορείς να αλλάξεις το όνομα, έτος, βαθμολογία και επίσης σου δίνει την επιλογή για αλλαγή εξωφύλλου/εικόνας ή επιλογή διαφορετικής ταινίας
ένα user guide http://www.mede8er.com/mede8er_X3_movie_scraper_user_guide_V3.html
επίσης V3 Specific Functions User Manuals http://www.mede8er.org/artwork/temp/2013/V3_X3D_22August2013_v1.pdf
Yadis Look Movie Scraper Skin http://www.mede8er.org/skin_pack_downloads/X3/Scraper_Skin_Yadis_look.zip

4) για remote, μπορείς να το πας μέσω web, έχει στο setup μια επιλογή για το web remote όπου μετά το χειρίζεσαι από μέσω wifi

5) εδώ βρίσκονται διάφορα skins για το med http://www.mede8erforum.com/index.php/board,135.0.html

Παιδιά καλησπέρα. Ξέρει κανείς πως επαναφέρω την ερώτηση για το on-screen
Terms and Conditions για τη χρήση του scrap και το κατέβασμα της εφαρμογής?
Όταν το πρωτοέτρεξα, επέλεξα "ΝΟ" γιατί ήθελα να κάνω απλό SCAN του φακέλου μου.
Τώρα απλά κάνει SCAN και δεν με ρωτάει για να κάνω accept τα on-screen
Terms and Conditions.

Κοιτώντας το scrapper, μπορώ να πω σε σχέση πάντα με το Yadis:

-Το yadis παρέχει πληρέστερη πληροφορία όπως ανάλυση, ποιότητα ήχου κλπ
-Το in-built έχει το πλεονέκτημα ότι δεν στηρίζεται σε εξωτερικό software το οποίο πρέπει να αναβαθμίζεις και να συντηρείς.
-Με το yadis είναι γενικά πιο γρήγορη η αναζήτηση και το 'συμμάζεμα' καθώς με το mouse και το πληκτρολόγιο έχεις μεγαλύτερη ευκολία από το τηλεχειριστήριο
-Με το yadis, το κάθε workspace κρατά ένα mirroring όλων των εξώφυλλων στον σκληρό με το yadis workspace, οπότε για μεγάλο αριθμό σκληρών δίσκων καταλήγεις να έχεις περίπου 160-180MB ανά TB κι επομένως θα έχεις σπαταλήσει μερικά GBs. Με το inbuilt τα πάντα σώζονται τοπικά στον σκληρό με τις ταινίες.
-Αν έχετε σειρές, ο in-built είναι σχεδόν μονόδρομος καθώς το TVRename ποτέ δεν μου άρεσε.

Το jukebox δεν μπορει να ξεχωρισει σειρες απο ταινιες. Τα βαζει ολα μεσα και οτι γινει. Αυτο ειναι το πρωτο αρνητικο πουντου βρισκω. Και θα μου πει καποιος ,βαλτες σε ενα φακελο στα αγαπημενα και καθαρισες. Τι γινεται οταν εχεις μισες τηλεοπτικες σειρες στον εναν δισκο και μισες στον αλλον? Ρητορικη η ερωτηση φυσικα. Ενα δευτερο που δεν μπορω να καταλαβω ,γιατι εν ετη 2013 εχει κολλημα με τα utf αρχεια στους υποτιτλους. Το οτι δεν κατεβαζει δικτυακα μονο του ,ελληνικους υποτιτλους σε αυτο νομιζω οτι φταιει οτι δεν μας δινουν σημασια σαν χωρα. Θα ηθελα το video wall στο jukebox να ειχε και αλλες 2-3 επιλογες εμφανισης. Τελος δυσχρηστο ( οπτικα) που εχει usb στο πλαι. Φαινονται τα καλωδια και ειναι καπως.
Ειπα οτι αρνητικο βιωσα. Απο την αλλη πλευρα στο XBMC ,βιωνει κανεις την χλιδη του οτι το κανω οπως μου αρεσει. Σειρες ,ταινιες δεν υπαρχει πιθανοτητα να μπερδευτου και παραμετροποιηση σε ολα οπως φανταζεται κανεις. ΑΛΛΑ, ευκολια ποιοτητα εικονας κ κινηση αν οχι καλυτερα τουλαχιστον εφαμμιλα με ενα htpc τουλαχιστον διπλασιου+ κοστους

ναι..χμμ..εγραφα απο κινητο και βλεπω και το διπλο μου ποστ , καθως και την συγκροτηση του κειμενου.Σορυ

Το jukebox δεν μπορει να ξεχωρισει σειρες απο ταινιες. Τα βαζει ολα μεσα και οτι γινει. Αυτο ειναι το πρωτο αρνητικο πουντου βρισκω. Και θα μου πει καποιος ,βαλτες σε ενα φακελο στα αγαπημενα και καθαρισες. Τι γινεται οταν εχεις μισες τηλεοπτικες σειρες στον εναν δισκο και μισες στον αλλον? Ρητορικη η ερωτηση φυσικα. Ενα δευτερο που δεν μπορω να καταλαβω ,γιατι εν ετη 2013 εχει κολλημα με τα utf αρχεια στους υποτιτλους. Το οτι δεν κατεβαζει δικτυακα μονο του ,ελληνικους υποτιτλους σε αυτο νομιζω οτι φταιει οτι δεν μας δινουν σημασια σαν χωρα. Θα ηθελα το video wall στο jukebox να ειχε και αλλες 2-3 επιλογες εμφανισης. Τελος δυσχρηστο ( οπτικα) που εχει usb στο πλαι. Φαινονται τα καλωδια και ειναι καπως.
Ειπα οτι αρνητικο βιωσα. Απο την αλλη πλευρα στο XBMC ,βιωνει κανεις την χλιδη του οτι το κανω οπως μου αρεσει. Σειρες ,ταινιες δεν υπαρχει πιθανοτητα να μπερδευτου και παραμετροποιηση σε ολα οπως φανταζεται κανεις. ΑΛΛΑ, ευκολια ποιοτητα εικονας κ κινηση αν οχι καλυτερα τουλαχιστον εφαμμιλα με ενα htpc τουλαχιστον διπλασιου+ κοστους

τι εννοεις με αυτο? δεν υπαρχουν δηλαδη φάκελοι tvseries, movies, bluray κλπ? Πατας το jukebox και εχει χυμα ταινιες κ επεισοδια σειρων?!

αυτα στο ποστ #3 δεν υποστηριζονται στο mede8er?
http://www.avclub.gr/forum/showthre...-V2-xx?p=1056040784&viewfull=1#post1056040784
screenshot6yadis.jpg