kblachos
Μέλος Σωματείου
Σκέφτομαι να πάρω μια τηλεόραση 50 ιντσών.
Σε απόσταση 2,80 με 3,50 μέτρα max είναι πολλές οι ίντσες;
Έχουμε γνώμη οφθαλμιάτρων;
Αντε πάλι τα ίδια.....
Για την απόσταση αυτή, οπωσδήποτε
50"
Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Kατα την γνωμη μου τοσο η Samsung 50Β650 οσο και η Panasonic G10 ειναι καλυτερες σε εικονα απο την LH9000
Οχι δεν την εχω δει ακομη...πιο πολυ στηριζομαι σε αυτα που διαβαζω...![]()
Μια και πολύς ο λόγος που έγινε εδώ γιά μεγέθη και αποστάσεις...
Ακολουθώντας τις συμβουλές των πιό ψαγμένων από εμένα συμφορουμιτών
επέμεινα στις 46'' - απόσταση θέασης (μετρημένη με ακρίβεια) 2,10 - 2,40
Κατέληξα στη Samsung 46B650 που στα 1200 ευρώ από μαγαζί (όχι ιντερνετική) τη θεώρησα καλή αγορά
Η πρώτη εντύπωση? Μάλλον έκανα λάθος εκτίμηση και οι 46'' είναι οριακές - 50 ίσως να ήταν καλύτερα!
Αυτά από ένα 45 χρονο που ειλικρινά ζαλίζεται πολύ εύκολα και με το παραμικρό !!! ...![]()
για την εν Ελλαδι SD θεαση τι λενε οι 46???
τώρα πια συμβουλεύω τους φίλους να πάνε σε όσο μεγαλύτερη αντέχει η τσέπη τους στα λογικά όρια πάντα(γνωστός πήρε 50αρα πλάσμα και βλέπει στα 2 μέτρα)!
Μια χαρα τον βρισκω...
Αν μπορουσα κι εγω να παω πιο κοντα τον καναπε απο τα 2.8 που ειναι τωρα απο την 50αρα , θα το εκανα...
Βεβαια ολα αυτα με την U10....
:ernaehrung004:
Πες με υπερβολικο , αλλα την 50αρα σε 2 χρονακια που λες , θα την αντικαταστησει 60+...Σε 2 χρονάκια το πολύ όταν θα στρώνουμε ομαδικώς τις 55άρες 3D θα είμαστε μια χαρά..:ernaehrung004:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.