Η Νίξον ήταν καλή αλλά μέχρι εκεί, αλίμονο ποτέ δεν είπα ότι δε με καλύπτει.
Δεν ήταν άριστη όμως και δεν άξιζε πιστεύω να επενδύσω σε κάτι που και η ίδια η εταιρία απαξιώνει.
Ίσως να με περιόριζε και ο κιτ φακός με το 3.5 ελάχιστο διάφραγμα, επίσης έχανα σε φορητότητα.
Από τη μία θυσίαζα την ποιότητα για την ευκολία την οποία όμως δεν είχα αφού δε χωρούσε σε καμία τσέπη.
Δεν είμαι θιασώτης των mp αλλά τα 10 είναι λίγα πια όλο και λίγο crop θα το κάνω.
Αναπόφευκτα σύγκρινα τις φωτογραφίες με την d7000 και υστερούσαν κάπως.
Στα μάτια των άλλων όλα ήταν τέλεια αλλά για εμένα είχε περάσει ο έρωτας και πάλευα μονάχα με την αγάπη.
Χτες ήμουν κουρασμένος σωματικά και ψυχολογικάd λόγω πολλών δυσάρεστων γεγονότων τελευταία.
Πήρα την d7000 για να φωτογραφίσω την ομάδα ενός φίλου.
Ε λοιπόν άδειασα αυτά τα 20 λεπτά που έπαιξα με την μηχανή.
Το έχετε νιώσει και εσείς, συναίσθημα πάθους.
Η θα πάρω μηχανή τσέπης ή mirrorless να μου αδειάσει την τσέπη.
Δεν ήταν άριστη όμως και δεν άξιζε πιστεύω να επενδύσω σε κάτι που και η ίδια η εταιρία απαξιώνει.
Ίσως να με περιόριζε και ο κιτ φακός με το 3.5 ελάχιστο διάφραγμα, επίσης έχανα σε φορητότητα.
Από τη μία θυσίαζα την ποιότητα για την ευκολία την οποία όμως δεν είχα αφού δε χωρούσε σε καμία τσέπη.
Δεν είμαι θιασώτης των mp αλλά τα 10 είναι λίγα πια όλο και λίγο crop θα το κάνω.
Αναπόφευκτα σύγκρινα τις φωτογραφίες με την d7000 και υστερούσαν κάπως.
Στα μάτια των άλλων όλα ήταν τέλεια αλλά για εμένα είχε περάσει ο έρωτας και πάλευα μονάχα με την αγάπη.
Χτες ήμουν κουρασμένος σωματικά και ψυχολογικάd λόγω πολλών δυσάρεστων γεγονότων τελευταία.
Πήρα την d7000 για να φωτογραφίσω την ομάδα ενός φίλου.
Ε λοιπόν άδειασα αυτά τα 20 λεπτά που έπαιξα με την μηχανή.
Το έχετε νιώσει και εσείς, συναίσθημα πάθους.
Η θα πάρω μηχανή τσέπης ή mirrorless να μου αδειάσει την τσέπη.