1ο) 6xOPA627 αδύνατο να κάνουν 25 δολάρια παραπάνω από τον 134 εκτός
κι αν ο Κινέζος κάνει ψυχικό.-
4 opa δεν γίνεται με τόσα λεφτά.
Επίσης, μιά και το μηχανάκι παίζει όπως παίζει καλά, γιατί ασχολείστε με ανώμαλα ρήματα?
Αφού το πάρετε και βαρεθείτε αλλάξτε μόνοι σας ό,τι θέλετε.
4 opa δεν γίνεται με τόσα λεφτά.
Επίσης, μιά και το μηχανάκι παίζει όπως παίζει καλά, γιατί ασχολείστε με ανώμαλα ρήματα?
Αφού το πάρετε και βαρεθείτε αλλάξτε μόνοι σας ό,τι θέλετε.
εγω το εχω κανα 6μηνο!
Για αυτό ρωτάω... τι μπορώ να αλλάξω!
Λόγω του οτι ομως το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ξεκουμπώσω τα "παλια" opamps και να κουμπώσω τα καινούρια χωρίς καμία άλλη τεχνική-θεωρητικη γνώση για αυτό ρωτάω τι μπορώ να αλλάξω με ασφάλεια...
Τελικά μόνο 627;;
Απο που;;;;;
627 - 637 μονο απο επωνυμα μαγαζια.
πχ digikey απο εξωτερικο , rsonline Ελλαδα.
Προσωπικα θα πηγαινα για 637.
Μα ο tonal πιο πάνω λέει οτι ο 637 δεν μπορεί να μπει ... ή μηπως τελικά το DAC δεν είναι τόσο χαμηλού κερδους οπότε να μπορεί;
Να ρωτήσω και κάτι άλλο ασχετο... γινεται να εχεις συδεδεμένες στο dac πάνω απο μια πηγη (μια στην οπτική είσοδο και μια στην ομοαξονική) και να είναι και οι δύο πηγες ενεργοποιημένες;
Δεν το εχω δοκιμασει αλλα δεν πιστευω, γιατι κλειδωνει αυτοματα μονο του σε μια πηγη.
Δηλαδή δεν παίζει να μπλοκάρει κατα κάποιο τρόπο λες;
Θέλω να έχω και τις δυο πηγες ενεργες και το dac να αναγνωρίζει απο ποια δεχεται σημα και να παίζει αναλόγως...
ΩΠΑ ρε παιδιά o ΟPAς 637 κάνει 35,50 το κομμάτι... (και ο 627 κάπου τόσο εχει)
http://gr.rsdelivers.com/product/te...e-precision-op-amp-opa637ap-dip8/0809942.aspx
για να αλλάξεις και τους 6 θα πληρώσεις όσο άλλο ενα dac...
Τελικά μου φαίνεται οτι το dacακι παίζει σουπερ ως έχει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Νομίζω πως ο κινέζος εννοεί ότι μπορεί να τυπώσει οτιδήποτε πάνω στα TL072 που χρησιμοποιεί
:antlers:
Να ρωτήσω και κάτι άλλο ασχετο... γινεται να εχεις συδεδεμένες στο dac πάνω απο μια πηγη (μια στην οπτική είσοδο και μια στην ομοαξονική) και να είναι και οι δύο πηγες ενεργοποιημένες;
Δηλαδή δεν παίζει να μπλοκάρει κατα κάποιο τρόπο λες;
Θέλω να έχω και τις δυο πηγες ενεργες και το dac να αναγνωρίζει απο ποια δεχεται σημα και να παίζει αναλόγως...
Μα ο tonal πιο πάνω λέει οτι ο 637 δεν μπορεί να μπει ... ή μηπως τελικά το DAC δεν είναι τόσο χαμηλού κερδους οπότε να μπορεί;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.