Michell GyroDec η αναγέννηση.

Μενω έκπληκτος απο το παραπάνω, εχεις βαλει λάθος το συγκεκριμενο βραχίονα 26mm και εχεις ακούσει το παραπάνω σε σύγκριση με τη σωστή τοποθέτηση?
O ήχος ακόμα και με τόσο λάθος σχεδον ξεπερνάει το καλό μου πικάπ και ξεφτιλίζει το πικάπ του δεύτερου συστήματος.
Η μόνη μου ανησυχία ειναι μη γίνει ζημια στους δίσκους η στη βελόνα.
Χτές έπαιζα λοιπον δισκους που έχω διπλους τριπλούς με κεφαλή στο τέλος της ζωής της.
Θεωρώ οτι το βραδυ, (που θα γυρίσω τη βάση) το λάθος θα είναι 4-5mm.
Περιμένω και την απάντηση του Michell στο θέμα.
Το θέμα αγαπητέ δεν είναι τι έχω κάνει εγώ. Το θέμα είναι ο ισχυρισμός σου ότι με τόσο λάθος τοποθέτηση ο παραγόμενος ήχος ξεπερνάει το καλό σου πικάπ και ξεφτιλίζει το πικάπ του δεύτερου συστήματός σου το οποίο - διόρθωσε με αν κάνω λάθος - είναι Micro Seiki. Απλά και τα "μικρά" Micro Seiki είναι μεγάλα πικάπ και είναι άδικο να αντιμετωπίζουν τέτοιο διασυρμό και πιθανώς είναι και δύσκολο...

Το θέμα αγαπητέ δεν είναι τι έχω κάνει εγώ. Το θέμα είναι ο ισχυρισμός σου ότι με τόσο λάθος τοποθέτηση ο παραγόμενος ήχος ξεπερνάει το καλό σου πικάπ και ξεφτιλίζει το πικάπ του δεύτερου συστήματός σου το οποίο - διόρθωσε με αν κάνω λάθος - είναι Micro Seiki. Απλά και τα "μικρά" Micro Seiki είναι μεγάλα πικάπ και είναι άδικο να αντιμετωπίζουν τέτοιο διασυρμό και πιθανώς είναι και δύσκολο...
Ότι γράφω μεσα σε αυτό το forum δεν είναι υποθέσεις που γεννά το μυαλό μου η μεταφορές πραγμάτων που άκουσα η διάβασα κάπου. Είναι η άποψη μου που τυπώνεται μετά από επανηλημενη ακροαση και σύγκριση στο σύστημα μου το οποίο ειναι αποκαλυπτικότατο στις διάφορες των πηγών. Ένα σύστημα που στήνω και βελτιώνω διαρκώς εδώ και 30 χρόνια. (2 συστήματα για την ακρίβεια).
Γνωστοί αντιπρόσωποι του χορού μας, Χρησιμοποιούν το σύστημα μου για να αποφασίσουν αν αξίζει τελικά να εισάγουν το Α ή το Β μηχανημα
Εσύ αγαπητέ που άκουσες τα 26mm λάθους του βραχίονα μου ότι παράγουν αυτά που λες??

ούτε σ εμένα.
Εγώ ήθελα να ανεβάσω βίντεο τώρα δεν μπορώ ουτε εικόνες :cry:.
Γύρισα λοιπόν τη βάση ξαναρυθμισα τα πάντα μέτρησα και είμαι στα 234.
Αρα πλεον εχω 6mm λάθους.
Λοιπόν η σκηνή μεγάλωσε πολύ όπως και το βάθος (ακριβώς όπως προέβλεψε ο PetVoul παραπάνω) θελω να είμαι πάντα δίκαιος. Κανένα πρόβλημα στο τελευταίο κομμάτι.

• Like
Reactions: westsound
Aν οντως ισχυει αυτο, τοτε θα ελεγα να τσεκαρεις καλα τα πικαπ σου , τουλαχιστον αυτο που θα μεινει αφου το micro φευγει.
Το micro seiki το έχω αμπαλαρει πάει στο νέο ιδιοκτήτη του το lurne ναι πρέπει να του κάνω ένα γενικό έλεγχο μιας και το γυρίζω το πολύ 2 φορές το χρόνο. Υπάρχει πρόβλημα με το ανέβασμα φώτο, να σου έδειχνα πόση απόσταση πραγματικά έχει η βάση με το χάρακα.

Aν οντως ισχυει αυτο, τοτε θα ελεγα να τσεκαρεις καλα τα πικαπ σου , τουλαχιστον αυτο που θα μεινει αφου το micro φευγει.
Εδώ μέσα όλοι οι προφήτες έχουν πέσει.:ROFLMAO::ROFLMAO:
Βρέθηκαν μεγάλες τρίχες της Πενης (ο σκύλος του σπιτιού) άσχημα τυλιγμένες στο πηγάδι του lurne καθώς και μικρα ψήγματα άμμος? Στη καμπάνα του pivot. Καθαριστηκαν σχολαστικά και έπεσε και το ειδικό :D λιπαντικό.
Το λάστιχο θέλει αλλαγή (έχω κι αλλο) και δεν ήταν και τέλεια αλφαδιασμενο.
Πάντως δοκιμή ξανά δεν κάνω θέλω να μου μείνει η χαρά.
Ευχαριστώ δάσκαλε.

Μικρό off topic.
Το πρωί χτύπησε η υπενθύμιση για τον ετήσιο καθαρισμο του ολοκληρωμενου στο δεύτερο σύστημα. Καφεδάκι, δίσκος στο Michell, πινέλο και φυσιτηρι ανά χείρας και φυσικά contact spray χωρίς λάδι.
Ο εσωτερικός κόσμο του Monrio-mc-207 ii
1000019682.jpg
Πολλοί τον ακούσατε και στην έκθεση στο περίπτερο του Αvclub.
Μου αρέσει πολύ να βλέπω την πλακέτα καθρέφτη δεξιά και αριστερά.

Εγώ το πήρα από εδώ.

https://www.banggood.com/el/500X-Po...-for-Exploration-and-Discovery-p-2015539.html
Είναι πάντως θέμα τύχης κάποια κομμάτια μάλλον είναι Ελλάδα, γιατί φτάνουν άμεσα, ενώ κάποια άλλα κάνουν μήνα +
Εξαρτάται, εάν βρίσκονται σε κάποια ευρωπαϊκή αποθήκη τότε θα έλθουν γρήγορα. Εάν βρίσκονται στην Κίνα, τότε θέλουν μήνα και βάλε.
Εκτός αν έχει αλλάξει κάτι.
Το δικό σου έγραφε προέλευση; Συνήθως μπαίνει στην περιγραφή.

προσπάθησα και γω να το πάρω από κει αλλά δεν τα κατάφερα....
Που ήταν το πρόβλημα;

δεν δέχεται το password
Α. Μπορείς να αγοράσεις σαν επισκέπτης.
Β. Μπορείς να φτιάξεις λογαριασμό.
Γ. Αν ξέρεις το mail που έχεις βάλει πατάς ξέχασα το password και το στέλνει στο mail σου.

• Like
Reactions: Sonus Naturalis
Από τη Michell δεν έχω λάβει απάντηση ακόμη, και πολύ φοβάμαι μήπως για δεκάρι jelco δεν έχουν βάση.
Μετρήθηκε με λέιζερ ακριβείας η απόσταση άξονα - άξονα για να βρεθεί το νέο (σωστο) κέντρο και θα πάει σε ένα συνεργάτη που κατασκευαζει πιστόνια για τη ναυσιπλοΐα.
Εκεί θα ανοίξουμε τη σωστή τρύπα στο υπάρχον ή θα κατασκευάσουμε ένα από την αρχή.

Α. Μπορείς να αγοράσεις σαν επισκέπτης.
Β. Μπορείς να φτιάξεις λογαριασμό.
Γ. Αν ξέρεις το mail που έχεις βάλει πατάς ξέχασα το password και το στέλνει στο mail σου.
Θα το προσπαθήσω πάλι αλλά αν μου σπάσει τα νεύρα θα τ'ακούσεις εσύ....
Από τη Michell δεν έχω λάβει απάντηση ακόμη, και πολύ φοβάμαι μήπως για δεκάρι jelco δεν έχουν βάση.
Μετρήθηκε με λέιζερ ακριβείας η απόσταση άξονα - άξονα για να βρεθεί το νέο (σωστο) κέντρο και θα πάει σε ένα συνεργάτη που κατασκευαζει πιστόνια για τη ναυσιπλοΐα.
Εκεί θα ανοίξουμε τη σωστή τρύπα στο υπάρχον ή θα κατασκευάσουμε ένα από την αρχή.
Αν δεν έχουν για 10' θα πάρεις τα λεφτά σου πίσω;;

Θα το προσπαθήσω πάλι αλλά αν μου σπάσει τα νεύρα θα τ'ακούσεις εσύ....

1. Γιατί ρε φίλε αν σου τη σπαει τόσο πολύ κανόνισε κάνα καφέ να στο κάνω σε 5 λεπτά.
2. Όταν πληρώνεις με paypal έχεις άφθονο χρόνο για επιστροφή. Ήμουν υποψιασμένος οπότε έχω κρατήσει όλα τα υλικά συσκευασίας.
Αυτό φυσικά που θα χάσω είναι τα 28 ευρώ του Ελληνικού Τελωνείου, αλλά νομίζω δηλώνει αλλαγή ο πωλητής και δεν τα ξαναπληρωνεις.

• Like
Reactions: vlad66
Εξαρτάται, εάν βρίσκονται σε κάποια ευρωπαϊκή αποθήκη τότε θα έλθουν γρήγορα. Εάν βρίσκονται στην Κίνα, τότε θέλουν μήνα και βάλε.
Εκτός αν έχει αλλάξει κάτι.
Το δικό σου έγραφε προέλευση; Συνήθως μπαίνει στην περιγραφή.
απο Κινα ερχεται . υπομονη

Επίσης αν δεν εχουν για 10'' θα πει οτι κανείς αλλος δεν εχει βάλει δεκάρι jelco σε gyrodec. Σιγουρα θα με έχεις καταλάβει μέχρι τώρα, ότι γουστάρω τρελά αυτο το δεν το "έχει κάνει άλλος".

• Haha
Reactions: vlad66
Δεν ειμαι απολυτα σιγουρος, αλλα απ'οτι διαβασα καπου, πιθανον να μην μπορει να δεκτει βραχιονες μακρυτερους απο εναν rega ( 9.5'' ) λογω ιδιομορφιας του armboard. Δεν ειναι μονο η αποσταση pivot to spindle ,αλλα και ο χωρος που χρειαζεται η ιδια η βαση του βραχιονα .