Περιμένω έναν σχετικά ακριβό φακό , σύμφωνα όμως με τον Steve Huff : The Flare is There!
Οπότε καταλαβαίνεις πως οι περισσότεροι συμβιβαζόμαστε , καθώς θέλει πολύυυυυυυ χρήμα για να μην έχουμε κανένα παράπονο από την μηχανή μας . Εάν δεν σταματήσεις (όπως εγώ και όχι μόνο) να ψάχνεις το flare , μετά από καιρό και όλη την στεναχώρια , θα ξοδευτείς για να αλλάξεις την μηχανή σου και μάντεψε ...............................................θα αρχίσεις να ψάχνεις την χαμένη ταχύτητα εστίασης , ή τον φωτεινό φακό που δεν θα έχεις , ή τα έντονα και ζωηρά χρώματα της olympus , ή δεν ξέρω και εγώ τι μειονέκτημα (γιατί σίγουρα θα έχει) θα έχει η νέα απέναντι στην δική σου .
Την είχα πάρει από ελληνικό κατάστημα, τωρα δε την βλέπω διαθέσιμη, αλλά πάρε τηλέφωνο (αν σου αρέσει) φωτογραφικά καταστήματα κέντρο Αθήνα, πολύ πιθανό να την έχουν.
Μετά από μια εβδομάδα στην θήκη της πήγα να την πάρω και ήταν ο φακός λίγο έξω από την θέση του (το καπάκι δεν μπαίνει) και το κουμπί του on off φωτισμένο μπλε.
Δεν άνοιγει η μηχανή, έβγαλα και την μπαταρία και την μέτρησα αλλά η μηχανή δεν ανταποκρίνετε σε τίποτα.
ok λέω να την χτυπήσω,δεν βλέπω μεγάλες διαφορές από την δική μου η άπλα είμαι άσχετος?.(μέχρι iso 400 παω την δικη μου) http://www.imaging-resource.com/IMCOMP/COMPS01.HTM
τέλος πάντων τουλάχιστον δείχνει καλύτερη από την LX7.
δεν υπάρχει στην αγορά,ομως δεν υπάρχει και αντικαταστάτης.
ελπίζουμε σε ενα αντικαταστάτη με ίδιες εξωτερικές διαστάσεις και μεγαλύτερο αισθητήρα και οχι τα mp τις rx100.(μόνο την olympus την έχω ικανή για κάτι τέτοιο)
Γεια σας , ειμαι αναμεσα σε xz2 και lx7. Με ενδιαφερουν οι φωτογραφιες και macro και οχι videakia. Βρίσκω μεταχειρισμενες ,σχεδον καινουργιες και τις δυο στα 240 ευρω. Ποια θα αγοράζατε σε αυτα τα λεφτά?