Πάνο διακρίνω στο γραπτό σου ότι πήρες αφορμή από τα δικά μου γραφόμενα, οπότε παίρνω και το θάρρος της απάντησης...
1) Υπάρχει κανονισμός που να απαγορεύει παρουσίαση του νέου δίσκου του Βέρτη? αν ναι ποιός?
2) Εσύ, προσωπικά εσύ, γνωρίζεις αν έχω διαβάσει παρουσιάσεις? Μήπως σου έχω αναφέρει και δίσκους που έχω αγοράσει από παρουσιάσεις? Και συνεχίζω να δοκιμάζω παρ' ότι δεν συμετέχω?
3) Θέλω δε να σε ρωτήσω... αν έχεις πρόβλημα από την συμπεριφορά κάποιων, έστω σε άλλη κατηγορία... θα απέφευγες να γράψεις?
:ernaehrung004:
1.Οχι δεν υπαρχει.Γραψε οτι γουσταρεις.Ακομα και Μπουλουγουρά αν ετσι φαινεται πιο δημοκρατικη η κατηγορια.
2.Αν και δεν πηγαινε προσωπικα σε σενα θα σου απαντησω.Απο τις παρουσιασεις και τις συζητησεις που προκειπτουν μπορεις να καταλαβεις πολλα πραγματα για την κατηγορια.Ο υπερηχας σε παρεπεμψε σε θρεντ ακριβως για να σου δωσει να καταλαβεις τι γινεται.Και εσυ απαντησες οτι δεν χρειαζεται να διαβασεις.Υπαρχουν κι αλλα χειροτερα.Θυμαμαι ενα για την 9η του Μπετοβεν οπου ειχε γινει πραγματικα της π@@@ν@ας μεταξυ φιλων.Το 'χα τυχαια διαβασει μερικες μερες πριν την πρωτη συναντηση που παραβρεθηκα.Η πλακα ειναι οτι στο τραπεζι ειχα γυρω μου τους ανθρωπους που σε εκεινο το θεμα ειχαν στην κυριολεξια σκοτωθει.Και τρωγαμε και κουβεντιαζαμε σαν πραγματικοι φιλοι.Μου φαινοταν απιστευτο και τους το'πα.Στο λεω για να καταλαβεις τι συμβαινει γενικως.
Επειδη εισαι απο αυτους που τα χωνουν στην κατηγορια και στα μελη της για ελειψη δημοκρατικοτητας,για ελιτισμο,για κλειστο κλαμπ και απαξιωση μελων σου λεω οτι αν ειχες διαβασει τις παρουσιασεις θα καταλαβαινες τι παιζει εδω μεσα και οτι δεν υπαρχει περιπτωση προσωπικης επιθεσης αλλα διαφωνιας και πειραγματων.Αν τωρα τα παιρνεις προσωπικα ειναι αλλο καπελο.Αλλα και παλι σου λεω οτι γραψε και αν τοτε αποδειχθει οτι ειχες δικιο εγω πρωτος θα το παραδεχτω.Μονο ας μην ειναι Βερτης please....
3.Επειδη ξερω τι εννοεις σου λεω απλα καμμια σχεση.Ουτε σαν αιτιες,ουτε
σαν αφορμες.Και αλλωστε δεν απεχω...
Last edited: