Επίσης προσοχή θέλει στο ap-linux η χρήση του pulseaudio. Υπάρχει σοβαρή περίπτωση να κάνει τα πάντα resample και το bit perfectness να πάει περίπατο.
έχει μια λογική ( το linux) ότι είναι σαν λειτουργικό (αυτά που προρίζονται για μουσική) πιο κοντά σε αυτό που παλεύουν να κάνουν οι άλλοι,
δηλαδή ένα λειτουργικό γραμμένο απλά για να είναι ο player και να μην κάνει τίποτε άλλο σχεδόν
στα windows και στο osx , υπάρχουν χίλια-δυο tweaks για να γίνει το λειτουργικό ελαφρύτερο και να σταματήσουν άσχετες διεργασίες, αλλά δεν κόβουν και πολλά τελικά
το έχω δει στο δικό μου παλιό netbbok, με linux mint η παλιά μπαταρία κρατάει γύρω στην ώρα,
ενώ παίζοντας ο mpd και τροφοδοτώντας παράλληλα και το hiface2 κρατάει άνετα ένα 5ωρο, το ανεμιστηράκι δεν ξεκινάει σχεδόν ποτέ (και πως να ξεκινήσει με cpu usage που κυμαίνεται από 0 έως 1% το πολύ)
Ναι εκεί έχει, αλλά ακούτε διαφορές ανάμεσα σε WASAPI και ASIO στο foobar; Εγώ χρησιμοποιώ ό,τι υποστηρίζει καλύτερα το DAC (ASIO για το Teac, WASAPI για το Hegel).Και μην μου πεις αγαπητε ,οτι δεν εχει διαφορα ο wmp απο τον foobar.
Kiriak, πολλές φορές ξεχνάω να σε ευχαριστήσω για τη μόνιμη ενημέρωση που μας κάνεις και για τα δικά σου πειράματα!
TNX for
Long term stats / long term review / long term feedback :worshippy:
Kiriak εγώ και συ κρατάμε Θερμοπύλες με τον mpd! Κάτι κάνουμε λάθος όμως και δεν 'ψήνουμε' τον κόσμο να μας ακολουθήσει :-D
Εγώ θέλω λίνουξ και δε ξέρω πως να το κάνω... άκοπα.
Δεν θέλω να (ξανα)πρήξω και κάποιον διαχειριστή, ονόματα δε λέμε.
![]()
Ναι εκεί έχει, αλλά ακούτε διαφορές ανάμεσα σε WASAPI και ASIO στο foobar; Εγώ χρησιμοποιώ ό,τι υποστηρίζει καλύτερα το DAC (ASIO για το Teac, WASAPI για το Hegel).
Mμμμ...αν σου πω οτι δεν το εχω κανει ποτε το τεστ????Ναι εκεί έχει, αλλά ακούτε διαφορές ανάμεσα σε WASAPI και ASIO στο foobar; Εγώ χρησιμοποιώ ό,τι υποστηρίζει καλύτερα το DAC (ASIO για το Teac, WASAPI για το Hegel).
παιδες ap-linux. Κατ εμε το hardware περναει σε δευτερη μοιρα
και βαλτε ακομα και netbook (v2.1 μόνο). To περασα το σ/κ και χαζεψα
εχει πολυ ψωμι
http://www.ap-linux.com/
edit -
παιζοντας με distro κατεληξα σε lubuntu, ωραιοτατο και με audacious παιζει εξαιρετικα
και χωρις προβληματα με το config του netbook,το linux mint ειχε θεματακια..
Καλη ιδεα, δεν το σκεφτηκα!
και το ap-linux σε fluxbox δεν παιζει?

Να ρωτήσω αν τα φίλτρα στις usb πόρτες γενικά έχουν να κάνουν με το φιλτράρισμα της τάσης που παρέχεται στην συνδεδεμένη συσκευή ή με τη καλύτερη λειτουργία της ίδιας της usb?
Γιατί έχω την εντύπωση ότι η παραπάνω mobo ανήκει στην κατηγορία gaming?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.