Μπαταρίες-Φορτιστές

Re: Μπαταρίες-φορτιστές

Θα τον επαιρνα απ εξω, αλλα εχ καποιο προβλημα με τη καρτα μου αυτο το καιρο !:bigcry:

O C800S einai εξισου καλος ?
Να τον χτυπησω απο εδω?

Last edited:

Oχι ρε πριν σε ρωτησω τα ειχα γκελαρει τα καινουργια ενελουπακια.....Παρηγγειλα ηδη 8 κομματια. :D

Oχι ρε πριν σε ρωτησω τα ειχα γκελαρει τα καινουργια ενελουπακια.....Παρηγγειλα ηδη 8 κομματια. :D

H πιο καινούργια eneloop πάντως είναι η ΧΧ με 2500mah 500 κύκλους και 85% στο πρώτο χρόνο...

Σαν φορτιστη για τις ΑΑ/ΑΑΑ εχω τον Sanyo NC-MQN04E που εχει 2 καναλια , και φορτιζει τις μπαταριες ανα ζευγαρια.
Το θεμα ειναι, εχει μονο χρονοδιακοπτη ή εχει καποιο κυκλωμα που ελεγχει τη ταση ?
Ξερει κανεις ?
Αλλιως να παρω εναν καλο να τελειωνω....

Ποση ακριβως ταση πρεπει να εχουν οι ΑΑ/ΑΑΑ μετα απο πληρη φορτιση και ποση οταν εχουν "τελειωσει" ?
Οι επαναφορτιζομενες εχουν λιγοτερη απο τις αλκαλικες και γιατι ?

Εγω παντως ειχα εναν Sanyo αυτους που δινουν μαζι με μια τετραδα μπαταριων και ειχα για πολυ καιρο πριν αντιληφθω οτι μου ειχε καταστρεψει ενα σωρο στοιχεια . Κατεφυγα στον Lacroce 900 και βρηκα την υγεια μου...

Αν λες για τον Lacrosse εγω τον ειχα παρει κανα 50αρικο απο το γαλλικο πιξμανια.

Αλλα δεν τον εχει τωρα.

Αν θες μονο 4 στοιχεια και μικρων διαστασεων ειναι υπεροχος. Αλλα αν θες παραπανω στοιχεια ο Maha ειναι μονοδρομος.

Μπαταρίες για Led Lenser T7

Καλησπέρα, έχω τον Τ7 με τις 4 ΑΑΑ μαμίσιες μπαταρίες πού είχε το πακέτο κατά την αγορά. Όταν τελειώσουν τί προτείνετε και από πού αγορά;

Ευχαριστώ,
Κώστας

Απάντηση: Μπαταρίες για Led Lenser T7

για να ρωτησεις για μπαταριες δεν χρειαζετε να ανοιξεις καινουργιο νημα ( εχουμε ), αλλιως εδω στο φορουμ θα γινει σκουπιδοτοπος!
παντελη, κανονισε!

Last edited:
Re: Μπαταρίες για Led Lenser T7

προσοχη με τους LED Lenser......
1ον η ιδια εταιρια δεν συνιστα επαναφορτιζομενες
20ν το σε συνδυασμο με αυτο δειχνουν οτι ο φακος ειναι direct drive...

που σημαινει οτι εξαρταται απο τις αλκααλικες που πεφτουνσ το υψηλο φορτιο για να δουλεχει σωστα. με 4 Energizer λιθιου θα μυρισει τσικνιλα (μερ απου ειναι)

Αν και έχω κάνα δύό απλούς φορτιστές , θα χτυπήσω και αυτόν , τι λέτε καλός μέχρι να πάρω κανα της προκοπής ;;;
Άσχετο αλλά μια μπαταρία Panasonic CR123 κάνει στα Saturn 8 ευρώ , πάνε καλά ρε;;;;